Nyårsafton!

 

Då var det dags för att dricka sig onykter sista dagen för i år! Jag hade bjudit in till middag men det slutade med att vi alla ska fira hemma hos mina föräldrar! Så nu väntar jag på Emma så vi kan fundera ut tillsammans vad vi ska ha på oss!

 

Så Gott Nytt År!

 

Två av mina absoluta favoriter som jag ska fira nyår med!


 


Toppen dag!

 

Idag har jag haft sanslöst flyt!

 

Jag hade en lista med saker jag skulle göra och saker jag skulle köpa! Först var jag ut till Nordljus för att byta en julklapp! När jag väl var där såg jag en grej jag hade hängt undan veckan innan jul för dem hade bara en! Och tro på tusan att den fortfarande var undanhängd! Det är födelsedags present till min syster!

 

Sen skulle jag köpa halsbandet som enligt den ena expediten var slut! Då kommer en annan tjej och frågar om jag ville han halsbandet man knyter? Jovisst hade hon ett bakom disken! Blusen jag skulle prova var på 50% REA! Skjortan jag hade hittat till Dennis fanns i alla storlekar förutom M, men så tog jag ett varv i butiken och vips så hängde en M bland stickade tröjorna! =) Turen fortsatte så jag köpte en skjorta och ett par jeans! Dock för låånga men mamma ringde nyss och berättade att hon redan hade lagt upp dem <3

 

Toppen shoppingdag med andra ord!

 

Fick en ring av mamma när vi var på nordljus! Fanns bara 1 ex av den också! Jäkla tur alltså! =)


 


Halsbandet!

 

Så här fint hänger det runt min hals! Jag är galen i det!

 

 

Den stora kulan går att byta ut så jag ska försöka få tag i en grön sten att knipsa på!

 

 

 

 

 


Classic!

 

Idag hade jag min nya Barbour classic bedale jacka på mig!

 

Innan jag började jobbet idag for jag förbi ett konditori och köpte goda bakelser och färska mackor och for upp till Dennis jobb för att fika lite ihop!

 

 


Gåvor!


Jag har kommit till den ålder då jag inte önskar mig någonting.

 

Jag är nöjd med det jag har och vill jag ha något kan jag köpa det själv. Jag hade bara önskat mig en pyjamas i år! Förra året önskade jag mig ett par diamant örhängen i vitt guld och dem fick jag i år! Så jag är toppen glad! =)

 

 

Har inte tid att fota allt från Filippa K muggar till ljuslyktor till parfymer för jag ska göra glass nu!


Av syster fick jag världens finaste halsband! Det är så galet fint på!

 

 


Godmorgon!!!

Godmorgon från sängen! Jag har inte stigit upp ännu och lär ju inte göra det på någon timme! Syster sov här inatt så hon har bäddat ner sig med mig i sängen! Vi ligger och skrattar när vi går igenom kameran från igår! Såg ut som om att vi hade kul iallafall!

 

Jag har haft en toppen JUL!!!

 

Massa familje mys, massa mat, såå fina julklappar!

 

 

 

 


Skor!

 

Jag trodde att jag hade skorna till juldagen klar men i och med att jag prov gick dem ner till Invito och tillbaka så insåg jag att jag inte har fötter som en prima ballerina!

 

Så därför köpte jag dem här stabila pjäserna! Jag behövde svarta boots men det verkar inte vara min grej så jag får köra på ett par svarta strumpor i dem! =)

 

 

 

 

Så om någon är utan ett par killer boots i storlek 38 har jag ett par från Nelly white label om någon vill ha dem! Men då får dem hämtas upp hemma hos mig!


 


Today!

Idag har jag jul lunchat med syster! Så himla gott det var!

Följde även med henne på jakten på dem sista klapparna! Jag hade väl kunnat valt ett par bättre skor men inte trodde jag att det var -10 när jag klev utanför dörren!


Imorgon ska jag jul mysa med mamma och sen är det äntligen Julafton! =)

Skor Hasbeens, Jacka köpt på Lafayette i Paris, väska Tiger, jeans Lee Bonnie, Vit tshirt och quiltad väst från Barbour under!


Solen fick hela mig att skifta i brun orange!


Typ!

Här är den nya hall mattan! Dock var golvet så jäkla skitigt när jag fotade renen!

 

 

Men typ så här ser den ut!

 

 

 

 


Cocoa

 

På förmiddagen tog vi en sväng förbi en liten butik utanför stan! Det var Emma som hade tipsat om den och det var Emma som frågade om vi ville följa!

 

Jag köpte en lyxig handtvål, eller det vet jag inte än, har inte provat den men med tanke på att den kostade 199.- så borde den vara lite lyxig! Jag tyckte att den var fin iallafall!

 

Hittade även en jättefin julklapp till Mami!

 

 


Oopsi!

 

Jag är medveten om att jag har väldigt många jackor men just den här jackan har jag sökt väldigt länge! På alla sidor har den funnits som minsta storlek 38 men jag vill ha en mindre och nu har jag köpt en 34:a =)

 

Jag har lovat dyrt och heligt att jag inte ska köpa en tygbit innan 1 februari! Tror verkligen att jag kan hålla det! =)

 

Hoppas verkligen att den hinner komma innan julafton!

 

 

 

Bild lånad från Google! =)

 

 

 


Slår in!

 

 

Jag sitter på golvet och slår in paket!

 

Jag tycker det är så himla kul! Den här blev nyss klar! Den är så fin i verkligheten men eftersom min kamera inte hänger med fick jag ta en bild med min Iphone!

 

 


Dagens!

 

I och med att Mini inte kan hålla i en kamera så får dagens bli såhär!

 

Idag var det happy friday! Jag har shoppat med Mami! Jag har köpt en så fin matta till hallen!

 

Idag tillät vädret mina Swedish hasbeens! Upptill en gammal second hand tröja, jeans från Monki, pälsväst, klocka Omega och en massa armband! =)

 

 

I år har jag önskat mig smycken i julklapp! =) Just nu har jag inga fina örhängen!

 

 

 


Torsdag!

 

Idag har jag en depp dag! Allt känns bara trist och tråkigt! Inte ens tanken på Julafton får mig glad idag!

 

Hoppas någon överraskar mig med något roligt till helgen!!!

 

 

3 bilder! 2 från idag och 1 från i somras då allt var så kul!

 

 

 

 


Knut!

6 av 7 dagar i veckan har jag håret i en knut!

 

Dag 7 är fredagar, då får det hänga fritt!

 

 

 


Lucia!

 

Åå idag är en sån där mysig dag när familjen har som tradition att gå i kyrkan!

 

 

Så 17.55 hämtas jag upp av pappa! Så kul att Dennis ska med också för det är det värsta han vet! Att sitta där en timme innan och vänta! Men vill man sitta på rumpan och se något av lucia tåget får man vara ute i tid! Mamma brukar alltid ha med sig choklad eller skumtomtar så att man får en liten socker kick och håller sig vaken i trä sofforna! =)

 

 

 

Hela December i fjol gick jag runt i mina Molly värmare! Jag tror jag tar dem ikväll det var ju trots allt ett år sedan =)


 


God morgon!

 

Att vakna i sängen och ha ljusinsläpp från tre fönster e helt underbart mörka morgnar som denna! Man vaknar till liv och vill bara ligga vaken och njuta!

 

Man undrar ju hur man nånsin ska kunna vakna i ett stängt sovrum med ett litet fönster? Men det är inte dagens problem! Jag hade stora bil problem igår och nu hoppas jag att pärlan har gett med sig! Vägrar stå ute  40 min i kylan ikväll!

 

 


Nytt!

Jag trotsade det galna vädret idag för lite fredags shopping och en fika med Mami!

 

 

På Sagolik hittade jag den här porslins saken som kommer få sitt pynt på julafton! ( Har önskat mig ett galet fint halsband och det skulle sitta utmärkt på! =) )

 

Köpte även en svart kofta! Jag kunde verkligen inte låta bli.. Den är svart med lite sequins och alldeles ljuvlig! Den är snyggast med alla knappar stängda! =)

 

 

 

 

Bild lånad från http://www.lindex.com/se


Kvällens gäst!

Ikväll har jag bjudit in till middag! Vem? Syster yster så klart! =) Jag brukar slänga iväg en middags inbjudan till henne lite då och då men hon tackar alltid nej! Men idag fick jag ett JA!

 

Så nu har jag dammsugat och pannacottan står i kylen!

Till middag blir det tacos och rött vin! Torsdags mys!

 

 


Julbord!

 

I Lördags var jag, Dennis, mamma och pappa på julbord på Svartviks Herrgård!

 

Det var så super mysigt och det fanns verkligen allt! Jag e verkligen inget fan av julmat! Jag äter ju inte ens köttbullar eller prinskorv men där fanns något för alla! Jag åt rökt lax och saffrans pannacotta i mängder! MUMS! =)

 

 

 


Dunis!

 

Jag ÄLSKAR den!!!

 

Min första tanke var, perfekt till nyår! Eftersom att jag fortfarande inte har hittat någon klänning har jag bestämt mig för en liten spets historia som mamma sydde till mig för några år sedan! Så då passar denna lilla skapelse utmärkt att ha över i vinternatten!

 

Men så när jag provade den hade jag utsvängda jeans och en tshirts på mig! Så på juldagen blir det ingen klänningen i år! Det blir jeans, svarta mocka stiletterna och ett svart litet nätt underklädeslinne och dunisen över! =)

 

Den är full av små svarta dun med en svart virkad rygg! Men ursäkta jag är galen i den, den sitter amazing på =)

 

 


Yes!

 

YES! Jag hittade ett diadem idag! =) ÅÅ det är så fint!

 

Jag har spenderat 4 timmar ute i staden på landet! Jag skulle bara handla till andra och det gjorde jag men jag lyckades även handla till mig själv! En blus, en ring och en fantastiskt vacker historia till Jul och Nyår!

 

 

 

 


På måndag!

 

På måndag morgon ska jag ringa frisör Annica och fråga om hon kan ta emot mig så fort som möjligt!

 

Jag har verkligen trivts i mitt mörkare hår men den här veckan har jag känt mig så grå och gråmlig! Så på måndag, senast på tisdag hoppas jag att jag kan få x antal slingor i utväxten! Men i övrigt behåller jag det mörka!

 

 

 

 

 


Söt!

Jag har alltid lite reservdelar med mig i handväskan!

 

Bla läppstiftet Baby från MUS, tri brown color tillsammans med en liten pensel samt hårnålar och hårolja! Så då var det väldigt passande när jag fick denna av min syster! Liten och super söt och jätte bra att ha i speedyn! =)

 

 

 

 

 

Hade jag haft 7000 över så hade jag utan tvekan köpt denna! En hårig dröm =)

 

http://shop.maruschkademargot.com/clothing/vests/fur-vest-7.html


Lugn Fredag!

 

Idag tar jag dagen som den kommer! SÅ lyxigt!

 

Jag klev rakt från sängen in till uppdukad lunch i vardagsrummet!

 

Sen har jag slagit in några julklappar! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa två nya tidningar jag köpte igår! Kanske ska jag gå ner på stan senare för att fortsätta jul handla eller kanske försöka hitta nån fin blus att ha på mig imorgon! =)

 

 

Idag slog jag in med prickar! =)


 


RSS 2.0