All I want...

for Christmas is Botox! Verkligen Inte! Sitter hemma i soffan och ska skriva ner min önskelista till Santa men allt jag vill är att Elle ska komma hem från Stockholm!!! Ingen fredagsfika på Charm, ingen Oscar open mind och inget lördags party=(

Men fick D att skjutsa mig till birsta city för lite tröst shopping! Sprang in på HM och köpte en söt kofta och sen hem igen till lördags dinner =)
(Vet att jag bor typ 200 m från HM i stan men vädret var så trist)



Älskar allt med päls=)

Saker jag absolut inte kan få nog av... Dyra designer väskor, pälsar, partyn, och min lilla prinsessa!
Jag är helt galen i pälsar! Fast jag absolut inte behövde fler så har två stycken flyttat in hos mig i veckan! Den bruna har jag köpt och fåret har jag snott av syster=) Nä nu ska jag ta och plocka upp alla kassarna från dagens fredags shopping;)
XOXO






Min älskling på jorden=)


Har fått en rosa prinsess rosett i luggen=)


Hon heter Mini är två år och många som kommer hit första ggr tror att det är en kattunge=) Men hon var modell i sitt tidigare liv därav storleken!

My crazy family!

I en vecka har mamma planerat min lillebrors hemkomst/muck! Å när nåt ska göras så ska det göras ordentligt!!! Maddis kom till mig 22.30. Åt chips och gjorde oss iordning med smink och fin fina blusar! Sedan for vi hem till mamma och pappa för att hämta upp dem. Pappa ville inte att vi skulle åka för han ville inte sitta en kvart i bilen och vänta.. men vi åkte så klart ändå=) Satt i bilen på parkeringen där bussen stannar.. Vi var tyvärr inte den enda bilen där utan det var fler som satt i bilarna och väntade!
Mamma gjorde lag uppställningen, Jag skulle tända alla tomtebloss, Maddis skulle hålla i ballongerna och serpentinerna, pappa skulle sköta kameran och champagne flaskan och mamma skulle hålla en silver bricka med champagne glasen! Sitter där i bilen när mamma skriker att hon ser bussen som är på väg över bron... Jag tänder tomteblossen och så står vi utanför bussen och hurrar! FEL BUSS.. YBUSSEN FRÅN STHLM! Pinsamt pinsamt såå pinsamt.. In i bil jäveln igen och vänta och nästa buss som kom var det han!!! Lillebror höll på att dö... eftersom killarna på bussen skrikit: Hörrö P tror att din familj står där ute! Aldrig! Joo men visst det var vi! Jag sköt champagne korken rakt på nån sen skålade vi utanför bussen och skrattade hela vägen hem! Men nu är han äntligen hemma! Min baby brother=)


Veckan som redan gått!

Redan torsdag! Imorgon är det fredag=) Men tyvärr är det en fredag utan min Elle=( Men mamma ska vara Elles stand in och fredags fika med mig=)

Har börjat jul pyntat lite lätt! Just nu älskar jag julen.. om några veckor hatar jag den!
Har bokat tid på city trafikskola så på måndag kl 14.00 ska jag dit för att få licens för att få köra med D! Blir lättare än med daddy eftersom vi gör sällan nåt ihop! Inte direkt att han följer med när jag och mamma ska ut på shoppen!
Gjorde även 2007s teori prov.. 1a ggr underkänd med tio poäng, 2a ggr klarade jag testet med 3 poäng över! Shit det ser ljust ut! Har nog mit körkort innan sommaren iallafall! Så då får även jag köra bland alla crazy people i france, istället för att sitta bak=)
Köpt yttligaren en päls! Men den var jag värd;)

Nu kl 23.30 ska jag till tågstationen! Hela la family ska stå där med champagne och välkomna hem min lillebror! Rosa champagne glas och rosa bubbel! Härlig start på helgen!
Idag är det prick en vecka tills jag reser till värmen och drinkarna=)

Madicken hos mormor!


Min nya pälskling=)


Christmas at my crib=)





Min utmobbade advents stake! Vilket enligt mig är en fabolus stake=)



Bråtti bråtti!!!

Mamma och pappa har tjatat i precis snart ett år över mitt presentkort på city trafikskola! Jaa det där hemska stället man måste gå till för att få ett körkort! Praktiskt taget varje gång vi setts... Att om det skulle gå ut skulle jag aldrig mer få några presenter! Så mitt i julstöket hittade jag kuvertet=) Tack gode gud!!! Men som sagt bråtti bråtti det går ut om 57 dagar!!! Så pass upp där ute på vägarna i stan för nu är det tyvärr dags!

Mina bortförklaringar till varför jag inte har det förbannade kortet...

Bor mitt i stenstan och det är väl där allt händer?
Det finns bra bussförbindelse å äckligt nära till Taxi!
Har ALLTID skjuts överallt!
Har kört in i en grind med en bil som rullat 17 mil!
Pappa hetsar som en galning!
Speglar är till för att spegla sig i, Inte att hålla utkik i!

Inte många som varit Porsche ägare utan att ha ett driving license=)


Hann jag ens ut?

Jaa vad finns det att säga om nattens fest? Jo att kvart över tolv var det Godnatt! Vaknade imorse kl halv åtta fullt utsmyckad med byxorna på! Inte ett minne på hur jag tog mig hem eller nånting egentligen. Ringde Elle vid halv tolv och hon var totaly dead då hon hade svängt runt på dansgolvet till fem i tre! Nåja bättre lycka nästa fredag=)

Trots mitt enorma skallebank tog jag mig upp ur sängen och for hem till mamma och pappa för att äta julbord! Jag tyckte att jag såg någorlunda OK ut men när min andra hälf kom brun blond och fräsch insåg jag att jag var allt annat än fräsch!!! Madicken ska sova hos mig på tisdag och Gud vad jag längtar=) Ses knappt aldrig nu för tiden. Hon har gått med i toffelklubben som alla andra förutom jag och Elle=)
 

Världens finaste tvilling syster <3
 

En skön dag=)

Fucking friday! Eller ljuvliga fredag? Allt jag köper nu för tiden är för litet! Har haltat fram genom stan med Elle idag! Vi har båda två skavsår! Elle pga nya sulor och jag på tok för små skor=(
Men utöver det har det varit helt Ok! Fredagslunchade med Elle på Charm=) Var och köpte två nya halsband! Ovanligt tomt att komma hem med en påse istället för tio=) Så när D stängde firman för dagen hämtade han upp mig så var vi och åt Max och panik shoppade en klänning till mig i sista minuten! Just därför jag inte provat den förrän nu! Och ja... det var på millimetern! Kanske dags att inse att jag är inte little XS anymoore? Men å andra sidan är jag propp mätt i magen=) Nu blir det fredags mys framför öppna spisen, (nä just det den kan jag ju inte tända för sist hoppade Mini in i den!) Får tända ljus och mysa framför tvn istället!

Imorgon kör vi en utgång! Så kul=)

Den lilla.. som var alltför lilla! Skulle gärna ha fått varit lite stretch så att de två får plats=)
(Sträcker jag på mig och tar på mig svarta strumpbyxor och min Gant blazer ser det säkert OK ut=)


Nyäten!


Ett av det nya!

Me and my BFF=)

Elle tog mig på sängen imorse! Vaknade av att hon ringde halv elva! Steg upp och gjorde mig klar för en lunch nere på stan! Som vanligt blev det en Charm lunch=) Var in på Gina för att köpa koftan jag hittade på deras hemsida... nooops självklart fanns den inte! Efter det var det jeansen från bikbok som stod på listan som inte inte heller fanns i butik=( Suck och bu! Min teori verkar verkligen stämma... allt snyggt kommer INTE till svall? Men däremot hittar tydligen turister hit! På vägen till Nordea stod en hel flock nyfikna i en grupp med mikrofon bärande guide! Stadsvandring, och jag var lika förvirrad som vanligt tills Elle säger att hon också hade varit på den!!! Där ser man.. Vi bor tydligen i en intressant stad? Ska googla om det finns en city guidning nån lördag kväll framöver som visar vart den riktiga festen är?=)

Min bästa ELLE=)


Tog fram min gamla Gucci väska för rastning=)


Jag <3 Skor=)

Redan tisdag kväll... Jag fattar inte hur alla hinner med allt som ska göras? Alla mina planer på att rensa i mina skåp ligger på is! Istället har jag jobbat idag! Slutade två och då kom syster förbi och fikade! På vägen hem ringde hennes man och behövde skjutsas in på akuten så medans dem var där for jag och mamma ut till staden på landet=) Vi shoppade bla skor och ännu mer julpynt till mig! Vi åt även en mysig middag på två!

Mina nya älsklingar=) Bra smak där mamma=)



Min nya halsduk=)

Tänk att Ikea kunde ha en sån snygg servett hållare i plast=)


Kärlek <3


Blond goes brown!

Vad gör man en lördag kväll när man har allt för mkt att göra men ändå så lite? Jo kommer på den korkade idén att åka och köpa sig en hårfärg! Skulle gå på den askblonda linjen men eftersom att den var slut så tog jag en färg på hyllan ovanför! Resluterade i tårar och uppsvullna ögon! På med kläderna igen och bege sig till nästa öppna affär för att köpa en ny färg! Så från blont till tok grått till jaa this!=) Det får väl gå ett tag! =) Med lite smink och fix ska jag nog kunna överleva även detta!



Vill ha=)


Det absolut bästa jag vet är att springa i affärer men det det absolut värsta jag vet är såna som stavas Siba, Elgiganten och såna teknik stores.
Men ikväll spenderade jag nog en timme inne på Elgiganten! Jag hade fått lånat Bilfocus kamera som jag till slut aldrig gav igen.. för några helger sen tappade jag den i golvet för tionde ggr! Jag ser ingen skillnad på bilderna men det gjorde tydligen D, så jag fick följa med han för att införskaffa en ny! Å där stod den och skrek rakt ut... Agge ta med mig hem! Rosa super snygg liten kamera men nej nej.. det var kameran i montern bredvid D skulle köpa så klart!
En systemkamera! Såå näää den kommer jag inte att ta för hur ska den få plats i min lilla vuitton väska nästa lördag? Ser en ggr när den kommer att komma till användning.. när D ska fota mig när jag står längst uppe på en pyramid och vinkar glatt!
Var där så ootroligt länge att jag hann tjata till mig en ny locktång, försökte med en vit pytte liten laptop men nöjer mig glatt med nya lockar=) Tack D! =)
 


Fredagslunch=)

Idag tog jag sovmorgon! Å så underbart skönt ändå tills det blev bråtti bråtti för halv ett skulle jag träffa Elle=) Som vanligt lunchade vi på Charm och idag var det ovanligt lite folk i farten! Where the fuck is everybody? Birsta, staden på landet???
Och ovanligt lite fetaost i salladen! Två bitar var det allt?

Sedan gjorde vi Storgatan! Blev bara underkläder som ska få agera bikini om 20 dagar! Jag vet att jag är allergisk mot prickigt men det får gå ändå för jag kunde inte motstå dessa under jag såg i nån blaska igår! Tog fram mina baddräker för fitting i onsdags och det var allt annat än ok! Man väger numera  50+ så det var ***varning!
Stannade till på pressbyrån för att köpa nya Bild och fick en Elle på köpet!=)




Som tur är min bästis Elle smart! Jag hade shoppat i taxfree katalogen och det var inte heller Ok! Så nu med hennes lilla söta näsa och goda råd blev det detta till mig istället!!!=)


Sister and I=)

En dag med syster är likamed en helt underbar dag!!! Vi åt lunch, var hem till mormor som inte var hemma! Åkte hem till sister för att hämta lite saker jag skulle få!!! ÅÅÅ vem kunde ana hur mkt kläder hon hade? Har inte varit där på ett halvår... blir alltid att hon kommer till mig! Så hon har varit grymt duktig på att shoppa på sistone! Hälften av allt var sånt jag aldrig sett innan... det var så fullt att två av fem garderober inte ens gick att öppna för då skulle allt rasa ut! Vi tog ett beslut att på tis nästa vecka kl två ska vi rensa hos henne och skänka det till röda korset=) Hittade till och med en underbar blus och en klänning i spets, måste bara strykas innan det används nästa lördag!=) Tack syster du är det absolut bästa jag vet=)

 
 

En ljusare vardag!


Då var lampan på plats i hallen! Äntligen ser jag mig själv när jag står på min favorit plats, framför spegeln! Hade redan en lampa där som en elektriker hade varit hit och satt upp på min begäran, men höll på att bli tokig över det galna ljuset! Såg inte klok ut! Det hela tog en kvart att fixa! Bjöd hit mamma och pappa! Så medans jag lät pajen svalna fixade de min hall! Super nöjd! Nu är det inte så mkt kvar att fixa här hemma!!! Ska bli vitt i vardagsrummet och mat stolarna ska bytas ut till svarta trä bänkar med massor av indiska kuddar! Ska gnida den magiska lampan ikväll och hoppas på att detta kommer att ske när jag är i egypten=) 

Nu ska jag snart möta upp Sis för en lunch=)


 

Happy Birthday Elle=)

Grattis bästis på din födelsedag!!!




Äntligen lite Sol!

Tur att snön inte har fallit ännu för snögubben ringde och ville ha sin dräkt tillbaka! Har varit så himla blek sen färgen från i somras trillade av! Men idag var det dags att ta sig i kragen och släpa sina ben till två bleka kompisar och när man går dit måste man ta med sig en vit polare! Ringde så klart bästa Elle!!! Nu är vi en bra bit på väg till brännan som fanns för några månader sen!!! Kletade in double inpact super effect så två ggr till och man kan pola med pepparkakorna istället=)


Snart snart är kostymen på igen=)


 


Farsdag!

Vaknade i mitt livs form imorse! Ja för att vara söndag så klart! Måste bero på att jag låg till sängs redan 00.30!!! Så idag när jag mådde riktigt bra har jag rensat lite!!! Ett illa måste som alltid känns lika skönt efter! Kl 16.00 var det middag hos mor och far! Hämtade upp sis på vägen och hon såg allt annat än levande ut! I mjukis byxor nån munk jacka size xxl och Uggs! D var också med! Innan vi for hemåt åt vi vaniljglass med hemma gjord choklad sås.. Marabou schweizer nöt, Japp och grädde!!! Fin mix som sätter sig fiint runt magen!=)

 

Bytte även löpsedel i sovrummet idag.. Inte en dag för sent för Sofie Farhman att få äran!

 

Elles Birthday=)

Igår hade Elle sitt  24th birthday party! Temat var Gossip girl och alla såg ut som little school girls=) I snittarna var det salami och räk ost! Sällskapet bestod av Elles gamla kära vänner men det fattades dock två nya vänner! Elle hade köpt nya champagne glas och innehållet fick mig att bli kalas! 00.30 traskade jag hem till min kalla säng!

  

   

   

   


Världens 100 nöjdaste!

Haha Madicken hittade en rolig sida idag! världens 100 nöjdaste! Vi började på nr 100 och gick neråt och vad hittade jag på nr 21??? Jag, Agge så klart! Jaa Im so fucking NÖJD! Det tackar jag för! Även att Elin Kling låg på nr 23 så där slog jag henne=)

http://varldenshundranojdaste.blogg.se/2008/november/plats-25-21.htmlJaa




jag är såå NÖJD=)

Inte nöjdare än vi!



BTW ifall ni redan har sett bilderna så tåls det att upprepas!=)

Charmy day!

Vad vore en fredag utan CHARM? En söndag? Idag har jag hunnit med två charm besök! Mötte först upp Elle och Stina på charm i stan för en mysig lunch och en snabb shopping... sedan hämtade mamma upp mig och efter det skulle vi hämta upp pappa på majco! Jag sprang in och hämtade honom när jag frågade... pappa vad gör du?? Skit i det du... svarade han=) och sedan for vi till Birsta City! Även där charmade jag=)! Nu ska jag mysa i soffan till filmen All the boys love mandy lane med B&J och sedan få min skönhets sömn! Imorgon är en viktig dag! Det är lördag, det är Oscar och det är Elles birthday party=)

A little dress for my princess!
 
 
Eftersom jag inte har nån julgran får denna julgrans kula hänga i riset på öppna spisen! Super fiin!

På barn avdelningar kan man hitta allt från rosetter till fusk pälsar=)


Drygt att laga mat!

Varför ska man laga mat när man inte kan? Eller känner sig motiverad eller helst av allt bara vill sätta sig ner och måla naglarna???
Kom hem fem efter en tur med mamma! Vi var och införskaffade en outfit till Elles Gossip Girl party på lördag!!! Har egentligen massor me blusar och volang kjolar jaa allt man kan behöva! Men eftersom att det är Elles birthday vill jag dra på fullt ut!!! Å det var där mamma smart kom in i bilden=) Så nu är min lördags outfit Top Notch! Kommer bli asroligt!=) 

Men till min matlagning! Sätter på ugnen.. no light? Hmm undra vad för lampa som passar där? Ingen jag har hemma i allafall!!! Visst tar fram en kastrull me vatten för att värma till såsen.. oj råkade spilla ut det över spisen... Ner me såsen som tydligen hade gått ut 13 oktober!! Var det så länge sen jag lagade mat sist? Fram med filén.. ja just ja den låg ju i frysen! Aslätt att tina! INTE!!! Varför måste man äta?? Kan inte livet bara innebära att gå runt å se snygg ut?=) Det är man ju iallafall bra på!
Men trots allt mkt nöjd med hela veckans inköp!=) Gossip outfiten hålls hemlig tills tills på lördag!

Mina nya soffkuddar!


Nya ljuslyktor som fick en tillfällig plats tills vidare!


Lampan till hallen i svart blommig spets!


Nya jeans och nytt skärp!


Nu får Hermes och ralph lauren skärpen vila ett tag för här är mitt nya nitbälte i lack! Loves it!

RSS 2.0