Mycket att fixa!

 

Jag åker till sthlm på söndagmorgon!

Så jag har haft fullt upp! Idag unnade jag mig ett frisör besök iallafall Super blond och jätte nöjd!

 

Sprang på stan en sväng och fick med mig dessa skor samt en vippig marin blå kjol som jag tänkte ha på onsdagens middag!!!

 

Den här fick jag av syster! Passar alldeles perfekt att ha i skolbänken till veckan!

 


Ett urplock!

 

 

Delar med mig lite av det jag fick i present igår! =)


En ny Molly i färgen Indigo, typ grå blå men bäst av allt är att den här är i bomull! Min gröna är ju i ull och den har noppat sig tyvärr!

 

Världens vackraste Emma kom med den här klänningen som de precis fått in i butiken! Älskar kanten längst ner och det djupa snittet under armarna! =)

 

Ett armband jag önskat mig!

 

En kavaj i bomull som åker på nästa vecka när jag ska till skolan =)

 

 

Nu ska jag in på badrummet för att göra mig klar för dagen! Tänkte prova min nya mascara från Dior =)

 


Födelsedagslunch!

 

 

Trots att det är min födelsedag kan jag inte slappna av! Har så mycket plugg att bli klar med! Så jag har varit hemma hela dagen!

 

Men så kom världens bästa Dennis med lunch och en present från min favorit butik =)

 

Nu ska jag plugga till klockan fem sen ska jag göra ett snabbt ärende nere på stan och kl 18.00 ska jag iväg på mitt och Madickens kalas hemma hos mamma och pappa!!!

 

 


Den största gåvan

 

I livet är helt klart enligt mig att ha en tvillingsyster!

 

Tänk er att alltid ha någon så tight vid er sida. Nån som förstår en, alltid lyssnar och känner likadant.

Redan från när man är liten. Tänk er att ha med sin bästa tjejkompis på resor med familjen, till första dagen i nya skolan, på kvartsamtalen och alltid någon som ser efter en när man går ut på krogen =)

 

Vi skickar minst ett sms till varanda varje dag och försöker ringa varandra varje kväll för att resumera dagen och säga gott natt!

 

 

Trots av vi är varandras totala motsatser så är vi ända så lika på något sätt!

 

Så Grattis min fina hälft =)

 


Dagens bästa köp!

Sprang förbi Lindex i farten och där hittade jag ett par perfekta bootcut jeans med låg midja i den finaste jeans färgen! Inga krusuduller eller annat sjafs!
Simply perfekt =)

http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=11236404&styleid=11236402&path=3403475;3215210;3232566;3563661;9550

Trevlig helg!

 

Allihopa!!!

 

Själv tillbringar jag denna helg framför datorn med plugg.

Har två riktigt krävande arbeten som ännu inte är riktigt klara! En lönsamhetsundersökning och en marknads analys.

Nästa söndag åker jag till skolan igen =)

 

 


Dagens fynd =)

Ett par tokfina matta boots med super fint beigt skinn invändigt! Skulle kunna misstas för att vara ett par Acne! Vet inte riktigt vad det är för märke än.. det är som en byggnad inpräntad i skinnet!
Sen blusen! Älskar den! Lagomt kort! Till utsvängda jeans =)

Otursbåge

 

 

 

Varför händer allt alltid mig?

 

Jag och bilar är inte världens bästa kombo kan helt enkelt vara den sämsta kombon! Om jag slår ut alla händelser sen jag fick mitt körkort kan jag räkna de till ett missöde varannan månad

 

 

Idag går jag in på min tredje vecka med min bil och vad händer sju imorse påvägen till jobbet? Jo den dör! Mitt i backen mitt i körfältet! Min vanliga tur! Tur är att jag har Dennis som jag ringde och väckte.. Han kom när hans bil hade tinat för han hade ingen skrapa efter att jag suttit där och skämts i en kvart! När han kommer har han ingen bogserlina typiskt! Ringer min chef han har inte heller nån! Ringer daddy som säger att han för 20 minuter sen kört förbi och sett bilen mitt i vägen och täkt shit vilket taskigt ställe att få fel på bilen! Han hade allstå inte ens känt igen vare sig mig eller min nya bil =(

 

Jag lämnade bilen med varningsblinkersen på och satte mig i Dennis bil och for på Statoil och köpte bogserlina sen kom pappa med vän för jag vile inte sitta i min bil och ratta, fattades väl bara att jag skulle glida in Dennis dyrgrip! De bogserade den till mitt jobb sen efter en timme kom Dennis och hans verkstads snubbe och hämtade den!

 

Och när jag tänke efter så har jag kört den i 2 veckor utan att tanka? Kan det vara så att mätaren har lurat mig? Vet inte ännu den står på verkstan!

Så vid lunch ringde jag min sambom han som alltid ställer upp! Han sa du får åka buss hem när du slutar! Jag slutade kl 14 och traska iväg till busshållsplaten.. väl framme kommer jag på att mitt visa kort bröts av i fickan igår när jag böjde mig ner så då var det bara att ringa daddy så han fick snällt skjutsa mig hem!!!

 

 

En sån här bil har jag köpt som jag tänkte köra nu i vinter och sälja till sommaren och köpa mig en sötare bil =)

 

Som en kille skulle ha sagt: En saab 93 2.0 T bla bla blaaa!

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://static.cargurus.com/images/site/2010/08/12/12/53/2008_saab_9-3_2_0t_convertible-pic-6252269432848671350.jpeg&imgrefurl=http://www.cargurus.com/Cars/Pictures-c8380-pi35795802-2008-9-3.html&usg=__KWFjcXIY-zq_E3sraHTFBv10QLI=&h=600&w=771&sz=24&hl=sv&start=0&zoom=1&tbnid=ftZsxyWIgQG3mM:&tbnh=129&tbnw=243&ei=K781TbzkLoaHswbW3PyPCg&prev=/images%3Fq%3Dsaab%2B93%2B2.0%2Bt%26um%3D1%26hl%3Dsv%26client%3Dsafari%26sa%3DN%26rls%3Den%26biw%3D1024%26bih%3D680%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=170&vpy=82&dur=361&hovh=197&hovw=254&tx=193&ty=121&oei=K781TbzkLoaHswbW3PyPCg&esq=1&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0


Asså shit! =)

Tada!!! Känner mig hel nöjd!!!
För ett par skor som kostade 39 kr plus lite färg!
Har målat ca tio gånger i helgen men det var det värt! Ska stryka över en gång till med glitter färgen!
Åker på när vi ska ut och fira våran födelsedag =)

Konst!

 

Mitt nya konstverk!

 

Mini till vänster och Louis till höger!

Konst eller konstig? Jag gillar iallafall den och det är det som är det viktiga! Sen skiter jag fullständigt om nån tycker att den är ful =)

 

Det är förjävla mycket jag tycker är riktigt ugly =)

 

 


Mys dag!

 

Idag har jag fått en rejäl dos me friskluft!

 

Nu är jag super glad att Dennis köpte en skoter så att vi kommer ut mera!

 

Dock behöver jag nog en annan hjälm.. tog mc hjälmen med visir så jag inte skulle frö ansiktet men efter tio minuter såg jag nada! Hade lika gärna kunnat dra toppluvan över huvudet för visiret immade ju igen!

 


Redo!

 

Efter ett besök med hjärtat på skoter butiken är jag nu redo för att ge mig ut på premiär turen imorgon!

 

Ville ju så gärna ha en rosa outfit men efter att jag fick syn på dessa så kunde jag hoppa över det rosa som ända inte fanns! Rosa underställ får duga =)

Dennis sa att rosa skulle skära sig för skotern är ju trots allt vit och röd!

 

Ses i Hassela!

 

Såhär trevliga ser de ut bakifrån! =)



Onsdag!

 

Jag och dessa väldigt konstiga inköp! Men jag föll för klumpisarna! De är ju i tyg så jag täkte spraya dem med guld färg! Men blusen är ett kanon köp! Älskar den =)


Ny favorit!

 

Min favorit klänning just nu är en omsydd secondhand klänning!

Marinblå med öppen rygg och lite vipp =)

 

Jag vill gåå uuuut =) Hade på mig den igår kväll och kände genast hur party nerven började rycka! Men jag skulle köra bil imorse så det får bli nån helg framöver!

 

 


Före och efter!

 

Jaha så här kan man också se ut efter en dusch!

 

Jag är inte svensk för jag är ett penntroll! Jag har afro hår och då blir det så här när jag rak fönar det!

 

 

 

Men tack vare GHD tången ser jag ut så här efter en timme!!!

 

 

 

 


Invigning!

Av min nya väska från Tiger och mina nya Lee jeans idag! Toppen!!

Provar allt!

Jag börjar äntligen få ner mitt överhår som mer eller mindre har sett upp som en uppklippning som gått snett!
I själva verket gick det av ovanför öronen när jag höll på att bleka slingor själv!!! Men nu går det ner till munnen och jag kunde inte vara lyckligare!
Så idag köpte jag en ny borste för trassligt hår och en inpackning som jag läst om för en riktigt bra summa! Finns på åhlens!

25 or =)

Helt jävla fantastiskt!!!
Trots att jag är svullen som en deg fick jag på mig ett par Lee 25or! Och då blev jag bara tvungen att slå till idag när jag var ute på Birsta för att titta på skoter kläder!!! Jag hittade en rosa outfit! Får se om jag slår till på den till veckan eller om mina gamla skidkläder får duga! Inte allt för många som bryr sig ute i skoter spåret kan jag tänka mig.. men fan vad svårt det är att motstå allt som är rosa!
Och igår köpte jag en tjocktröja som var lagomt kort om magen! Det var färgerna jag föll för! Tycker att den färgmässigt påminner om min Acne kofta som är en favorit som tyvärr är lite för trång!

Påfyllning..

I badrumsskåpet!!! Värmeskydd från GHD och balsam från sebastian!!!

Jag lever..

 

men det är knappt!

 

Har haft den smärtsammaste dagen i månaden idag.. tur att det finns värktabletter och starka sådan! Dock fick jag ställa in mina planer på att gå ner på stan och köpa massa roliga hår produkter.. men det blir en ny dag med nya tag imorgon =)

En fika nere på Waynes med Elle blev det iallfall =)

 

Sist färgade jag mörk hårbotten! Eller grå rättare sagt men på denna dator blir jag orange!

 


Mitt 2010 som nu är slut!

 

 

Fick en MacBook för att Dennis ville slippa mitt tjat om blogg bilder och annat trams =)

 

Började äntligen plugga! Butiksledarutbildningen på distans! =)


Den här utbildningen har redan förändrat mig så mycket och än är jag bara i starten!

Är så tacksam för att jag fick börja den =)

 

Fyndade som aldrig förr på mina secondhand pärlor, allt från Busnel, Mulberry, gamla perfekta lee jeans päls päls och åter päls =)

 

Vi tittade på hus och vann budgivningen på ett men efter mycket hit och dit har vi beslutat att bo kvar tills jag pluggat klart!

Vilket jag inte har ett dugg emot jag ääälskar att bo mitt i stan och skulle kunna göra det resten av mitt liv.. men det är svårt med två bilar med parkering mitt på stan och att Dennis vill ha lite gräs mellan tårna och ett eget garage att fylla med leksaker!

Men vi ska nog kunna samarbeta fram ett beslut till sommaren =)

 

Åkte till Mallis med min sambo, lillebror och hans fina Emma =) Nu är vi alla grannar! Vi bor vägg i vägg =)

 

 

Vi bilade till Ullared och Göteborg med mamma, pappa syrran och hennes sambo!

 

Jag åkte till Frankrike för fjärde gången dock blev det Paris istället för rivieran i år!

 

 

Dennis tog fram The Ring ur fickan i Eiffeltornet! Älskar den en av de finaste diamant ringarna jag sett! =)

 

Jag började använda clips när jag gick ut eftersom mitt hår går av när det når axlarna!

 

Började med laserbehandling så snart är min tatuering borta =)

 

Jag köpte min tredje LV väska! =)

 

Min bil fick en makeover och blev lätt sommarens coolaste bil =)

 

Jag har slängt in party klackarna i garderoben och de gånger jag gått ut går att räkna på två händer...

 

Jag shoppade ungefär lika mycket som vanligt! Det jag ville ha och behövde =)

 

Och nu hoppas vi på ett fint 2011 =) Saker jag lovar att jag ska ändra/förbättra

 

Dricka max 1 läsk om dagen!

Börja cykla på motionscykeln!

Lägga ner lite mer timmar på plugget, kämpar redan gärnet men mer kan jag ge!

Lägga mer tid på familj och vänner!

Tänka först handla sen!

Försöka minska dator tiden till en timme om dagen!

 

 


RSS 2.0