Let the show begin!=)

Snart kommer mina pumpkins=)
 



Välkommen lördag!

Kom nyss hem! Har varit ner en sväng på stan och lunchat med Elle!=) Försökte desperat hitta nåt till kvällens kalas men insåg att jag lika gärna kan dra en svart sopsäck över mig! Finns ju ingenting... absolut ingenting=( Jaja vi får väl se vad jag drar på mig! Nu ska jag städa över det sista så det är fint när gästerna anländer vid halv åtta! Ska även hinna med att hämta upp en klänning som jag fått uppsydd!=)

Ses i vimlet inne i den täta dimman!=)


Happy friday!

Det var den fredagen! Å snabbt gick den=) Dagen började bra me Elle! Lunch och shopping! Endast en tröja blev det! Efter en nap gav jag mig ut på vägarna!

Ingen bra kördag för jag var så irriterad! Blev skit sur när jag körde uppe på södermalm.
D säger: Får man uppkörning här där det är mkt villor och lekande barn är det noga att man använder speglarna!

Va? Det är väl bättre att hålla ögonen på vägen! Inte i speglarna där jag då bara kan se de stackare jag kört över? Fattar inte???

Imorgon har jag iallafall mitt kalas för mina vänner=) Så nu håller jag på att röja undan och försöker få mitt hem skinande rent!=)
U say What??


Lite svårt att få nån jävla ordning när man har en bäbis som till och med sitter i knät när man är på toa!


Mini is in heaven!=) Hon älskar lådor och garderober!



Nä nu till det bästa.. av med jeansen och på med morgonrocken och mysa ner i soffan!



Solen skiner..

å även jag! Iallafall mitt ansikte! La mig efter middan igår i ett solarium och resultatet är inte vackert! jag är bränd! Ser ut som om jag gråtit floder inatt.. åå ännu värre hur ont jag hade i natt=( Men blir det som jag tänkt så ser jag grym ut imorgon och det är det som räknas!=)
Sister sov här inatt för imorse skulle hon sätta sig på en buss för att sedan ta färjan/skeppet/båten/ekan/Yackten till Helsingfors och festa över helgen! Sen nästa vecka sticker hon ner till sthm på kurs såå nu står jag här själv och uttråkad.. iallafall en halvtimme till för tolv ska jag möta upp Elle för fredags fika och den obligatoriska fredags shoppen!


Köpte en frans väst till Madicken och kan inte förstå varför jag inte köpte en till mig också???






Varför stå och diska när man kan använda papptallrikar? Det har jag gjort i tre år och än har ingen klagat!=) Men en varning! Går ej att köra i micron de börjar brinna! Talar om ny erfarenet efter middan igåår!

In flyttar..

In flyttar Ohlsson and dom och ut flyttar äntligen Ikea! Jaa ut från köket så klart=) Så nu har jag en barmöbel som ska funka som blogg möbel?=)



Hinner jag sola innan mitt kalas på lördag ska jag ha den här korta klänningen!!! Är rätt lik min sommar favvo från carin wester=) Men känner jag mig själv så slutar det att jag går ut svart som natten!



På fredag ska jag fredagsfika med Elle=) Då ska jag ha min nya trench som var en av alla fina presenter!

Back to the 80s!

Å så slut jag är  i kropp och mind.. När jag kom hem igår kväll efter middagen hos mor och far drog jag på mig mina nya converse jag fick av D och min favorit morgonrock! Sen drog jag igång singstar med rock ballader=) Sen satt jag där och sjung falskt tills jag somnade! Träning ger färdighet... kan behövas tills på lördag när jag går upp i duell mot Elle=)

Jävligt viktigt att dosorna är rosa=)


Våran dag=)

Stressad... sitter och sminkar mig! Om en kvart ska jag iväg och fira min och Madickens födelsedag=) Å posten måste ha vetat vems dag det var i kalendern eftersom mina Hunters kom idag=) Nä nu blir det bråtti bråtti vill ju se respektabel ut när jag ska håva in presenterna!=)

BTW tack för alla sms.. har inte hunnit svara på alla!



Madicken överraskade med rosa blommor till mig på jobbet=)


Åå så liten du är! Trots att du är en minut äldre än mig=)



Dancing queens!

Eller inte.. snarar Bambii på hal is! Helt otroligt vad halt det var igåår. Jag gled, jag kravlade, jag låg och kostym nissarna utanför Jops ville filma det sjuka spektaklet! Inte undra på att jag deckade hemma i sängen redan halv ett!=( Men roligt var det så länge det varade iallafall=) Imorgon är det min och Madickens födelsedag=)

Bästa Elle=)



Världens bästa syster och Cicci=)



Syster, Maria och Cicci=)





Passion for shoes=)

Hade verkligen inte tänkt att handla nåt idag eftersom min födelsedag ligger väldigt nära... På måndag blir jag 25 och jag tror jag börjar känna av 30 års krisen.. inget duger jag hittar rynkor och ögonlocken hänger??? Så hur botar man bort dess tankar??? Jo man går ner på stan och köper två par skor och nya sexiga underkläder=) Nu ska jag iväg med mamma och sedan blir det mysig middag=) Tar det lugnt ikväll eftersom imorgon smäller det=)

Dessa godingar från Scorett.. dock inte på rean med ack så bra pris=) (Hade likadana fast med spänne på sidan men de hade gjort sitt så de åkte i soporna=)


Suck!

Kan snart känna mig blåst på mina Hunters... Ringde till sko affären i Danmark nyss och han minns att han pratat med mig men mer än så minns han nog inte! Dem hade inte ens öppnat paket med Ilse J stövlar jag sänt tillbaka förra veckan... Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge? Eller för länge så man hinner hitta nåt annat???

Men om dem jag har beställt tar en evighet att få så jag kan tänkta mig hur svårt det ska vara att få tag i dessa!



Nu ska D bjuda mig på lunch=) Även att hans födelsedagspresent till mig har kommit men jag får inte öppa än=(



Underhållande kväll=)

Kom nyss hem från middagen hos mormor! Mått och belåten!  Nu ska jag snart svida om och ta en fika med tjejerna nere på Waynes. Spriten är bytt mott lattes och det manliga sällskapet byts äntligen ut mot det kvinnliga=)

När jag kommer hem vid nio ikväll go och glad ska jag se det femte avsnittet av nya älsklingen The City och jag avslutar denna tisdag med att se kvinnan som föddes till att aldrig kunna göra sin egen apelsin juice! Det är inte klokt hur roligt korkad hon är! Jag skäms när jag ser detta men det är ju tydligt att det är underhållande för jag skrattar ju!











Keep it or leave it?

Det här är helt galet.. har planerat i evigheter på att rensa ut lite men ack så svårt det är!!! Ja men den här knappen kan man laga, den här sömmen går att fixa osv osv.. men! Kommer jag att använda det??? Så ikväll tog jag ett djupt andetag och tog fram en svart sopsäck och höll andan när jag slängde ner kläder i säcken! Känns som man slänger en del av sig själv.. trots att det bara är ett jävla klädes plagg? Har ont om plats och jag vägrar att flytta bara för att få större garderob hellre går jag naken!=) Så förhoppningsvis kommer jag nu i framtiden lättare att finna det jag söker! 


Hade 7 stycken behöll 2.. Så nu blir det till att välja ut garn och muta mamma som är expert på att virka bikinisar=)


Fick ett nytt smyckeskrin i lördags... där jag ska förvara alla mina klockor när jag kommer till låd rensning!


Först slängde jag dem.. men sen ångrade jag mig.. kan användas på nåt party ute på terassen elr nåt?


8 dagar kvar till våran dag!

En vecka plus en dag tills tvillingarnas viktiga dag! Å frågan som alla ställer är:  Vad vi önskar oss? Svårt när det var julafton för mindre än en månad sen, och vissa klappar har man knappt hunnit använda! Nää tror inte jag önskar mig nåt speciellt förutom att Madicken ska vara hemma helgen vi fyller år... Men så blir det icke! Hon ska på nån kryssning=(  Så nu sitter jag här framför datorn och hoppas att jag ska hitta nåt kul att slänga in på listan!=)

Jag imorse i min nya Boomerang jacka på väg till bilen för att ge mig ut i trafiken utan skylt... Skiten vägrar fastna! Alla säger att jag kör för fort... då får de se upp till veckan när nya imprezan kommer och ska bli min övningskörnings bil!






Me and Posh!

Jag och Beckhams spelar inte dirket i samma liga men en sak har vi gemensamt... Vi skålar i likadana glas!!!=) Höll på att trilla ur soffan när jag satt och såg när makarna Becks flyttade till LA och Posh var bjuden på brunch.. Likadana glas!=) 



Lillebrors flick/vän Emma är sjukt vacker!=) Kul att de ville komma till mig en Fredag=)


Blir tyvärr ingen utgång ikväll.. Elle är alltför sjuk så därför slänger jag upp den här bilden! Elle minns du Nikki förra året??? Även att jag var så korkad att jag inte köpte den till dig=(

Cheap Friday!

Avnjöt en lunch med Elle på Charm! Eller jag njöt för Elle har världens förkylning men det botar vi med shots imorgon!=) En utgång är den bästa kuren mot hosta!=) Nu sitter jag här och väntar på mina middags gäster! Dem är sena! Åå det luktar underbart i köket!!! Tänkte tända en brasa för att öka mys faktorn men vill ha en katt med hår på.. Sist fick jag dra henne i svansen för att få ut henne och då var det bara ett ljus tänt där inne!

Dagens enda köp blev ett par Cheap Monday med gula sömmar!

Hittade inget speciellt i kylan på stan idag så jag letade fram ett Dolce Gabbana linne bland underkläderna!



Mycket att stå i!

Ikväll har jag bjudit in till middag! Var och shoppade loss i onsdags och skickade iväg ingridienserna till enchilades mästaren och två timmar innan utsatt tid ska jag hämta upp maten och slängde in den i ugnen hemma!!! Fantasktiskt lätt att bjuda hem folk när man alltid har folk omkring sig som ställer upp!=)

Men det är timmar till dess så nu snart ska jag gå ner och äta lunch med Elle på stan! Måste passa på att shoppa för snart är det väl bara Vero moda och Gina tricot kvar i stan... Nu slänger Zara och Flott in handdukarna!
Plus att mina fina svarta sammets galgar jag fick av mamma skriker efter dresses! Så får se vad Svall shopping har att erbjuda mig idag=)


Hittade ett roligt halsband i lådan! Med prislappen kvar!



Alla galgar måste matcha! Har några svarta sammet som väntar på att bli hängda=)


Hittar jag inget på stan tar jag Madickens byxdress!



I was born to drive!

Galnaste rondellerna ute på staden på landet, tog motorvägen tillbaka hem till stan och avslutade med att parkera på pizzerian! Så nå får jag mitt körkort nu eller?=)



 

Sneak peek=)

Alldeles alldeles underbar!=) Men den är så klart inte upp sydd å klar ännu men det gör inget den är äckligt fiin ändå! =) 

Och priset? Billigare än en rosa drink!

Även att jag har fått på mig ett par 26 or dagen till ära=) Det lönar sig att äta Max burgare fyra gånger i veckan! Inga feta såser här inte! =)





A new dress!

Ringde mami och frågade om hon ville vara med mig och åka runt på olika second hand idag men hon hade inte tid så lillebror har varit min chaufför=) Och så klart att det lönade sig!!! Hittade en klänning som passar utmärkt till helgen när jag ska ut och ha kul!
 
Imorgon är sista dagen med mediciner så på lördag tänkte jag sitta i baren på Oscar och suga i mig rosa drinkar!!! Såå länge sen jag var där nu och sista gångerna vi har varit där har vi suttit i ett sällskap nere i sofforna och det har resulterat i att jag aldrig träffat nån jag känner för det har druckits så mkt att jag har måsta krypit hem vid ett!

Det är en lång klänning men mamma ska hotta den på fredag=) I like it short, to short=)

Slänger upp en bild på mitt lyckad köp ikväll efter middagen!=)

Fel fel fel fel...

Ack så fel det blev! Jag beställde och betalade för ett par svarta Hunter men det var inte riktigt vad som låg i paketet igår=(
Ännu jobbigare är att jag har beställt dem från en sko affär i Danmark och jag fattade inte ett smack av vad telefon svararen sa=( Jaja får ta nya friska tag på måndag! Dem här e så ful att jag kräks! Jag är allergisk mot två saker, svart vit prickigt och gummi stövlar med snörning! Nu åker de ner tillbaks i kartongen igen så jag slipper se dem igen!



Elle shoppar Aerobics skor Agge köper klack skor!

Detta är vad jag kallar en lyckad shoppingdag! Man känner sig svettig, mör, å har gått en mil för tårna skriker fotvård! Armarna är helt slut men vad gör väl det när man sen kasse efter kasse går igenom dagens alla happy moments=) Så nu är man glad ändå tills nästa shopping dag=)

Men lyckan varade inte länge=( Hämtade ut min avi... ni får se imorgon vad det var i det paketet=(

Elle shoppar aerobics skor och jag köper klack skor!



Zara Love=)


Nya brillor så nu är jag redo för rivieran 09=)


Jaa vad ska jag säga.. det fattas minst en dec men det är OK det går säkert nån ggr eller så ger jag dem till nån smalare?


Elle älskar leopard=) Grrr...




Solen skiner idag=)

Vaknade imorse av en irriterande liten blöt puss... Mini låg på huvudkudden och slickade på mitt öra! Varför kan hon aldrig hålla sig tills klockan ringer?=) Men vad gjorde det när solen sken in i sovrummet och jag inåg att jag kan ha solbrillor när jag shoppar runt på stan idag=)
Idag är det fredags lunch med Elle, våran egna skvaller dag!  Men innan det roliga måste man göra det tråkiga som idag är att dammsuga över och bädda fiint och så till sist ska jag skicka ett onödigt mail till en mkt onödig och oviktig person. Suck!

Ännu mer suck att hotmail inte fungerar så nu kan jag inte se om mina Hunters har kommit idag eller ej!=(

Har på mig nåt nytt fran Zara idag! Avoir un bien Jour=)

Trodde alla hade en mail?

Kommentarer är mer än välkomna på min blogg! I LOVE IT! Men kommentarer där man är anonym eller bara är en bokstav utan en email eller bloggadress sollas bort direkt!

En kommentar är en åsikt.. Nåt man står för! Jag fick lära mig redan som liten att stå för det jag tycker och tänker! Trodde alla hade mail/blogg det är ju trots allt 2009? Så jag ser ingen som helst anledning att publicera en sån kommentar där nån sitter i grannstugan och är avis. Eller ni som kommenterar ena dagen som Sune från Skåne och andra dagen som Ante från Svall fast det är samma IP nr är inte heller nåt jag känner för att slänga upp på min blogg!
I dont get it? Tycker man nåt står man väl för det?

Men nog om detta trams, nu ska jag ta och plocka upp alla kassarna från stan eftersom det blev så sent igår!


Peace=)

Lets go shopping!

Kvällen bara sprang iväg igår! Eftersom jag kände mig pigg i kroppen så var jag ner till källaren och stuvade om i kaoset! Hur mkt sparar man på sig egentligen? Hittade några roliga lampfötter som fick följa med upp! Hittade även Uggsen men de fick ligga kvar i kartongen till nästa säsong eller säsongen efter det.

Nu ska jag om några timmar möta upp syster nere på stan för lite speed shopping och en god lunch på Coffee! Ska ju jobba idag på eftermiddagen!
 
Min inköpslista säger att detta ska ligga i kassarna som följer med mig hem idag..

Dofljus från yankee candle, Blommor till köket, Skinnbrallorna från BikBok (lär ju inte finnas men jag hoppas), vardagsblus från Zara och Öljäst tabletter! Det var allt tror jag?











Nära och Kära!

Tror medicinen jag behövde heter Familjen! (Som även är receptfri!) Idag har jag träffat mamma pappa lillebror Madicken Stefan och mormor=) ÅÅ vad jag kände mig pigg! Men dock ser jag sliten och trött ut!! Tur att min andra hälft såg ut som en princess! Efter middagen for jag ut till Birsta City och handlade nya Indiska kuddar till soffan i sovrummet och två par skor! Så nu är jag hemma igen och försöker att få hemmet att se fem stjärnigt ut igen! Garderober ska rensas och julen ska ut och in ska den fräscha sommaren?=)



En av fem garderober under all kritik!
 

Adderar Halsfluss till listan!

Som om det inte räckte med mitt onda ben! Jag har halsflussisar=( Onda är dem också! Så klart!

BRA ELLER DÅLIGT ATT VARA SJUK?

Märktes tydligt när jag gick upp för trappen att jag inte har ätit nåt sen lunchen i fredags... Hade på mig en bandlös BH som hängde runt naveln när jag kom in och tog av mig skjortan.


Släktmiddag med respektive imorgon.. Mormor håller i tillställningen och det bär iväg ner mot Hudik. Och eftersom jag är sjuk kan jag avgöra själv en timme innan avgång om jag följer med eller inte!

Stressen som annars är ens vardag förvandlas till ett lugn och det bara ploppar upp idéer=)
(Som detta exempel.. hittade ett rött oanvänt skärp med prislapp kvar på från friis & company som fick bli ett armband!)


Igår kväll fick jag mitt hår fönat och plattat!

 

Mamma hade gjort lax med skalade potatisar och sås. Till efterrätt fick jag en hallonpaj med vaniljvisp! Och allt levererat till mitt hem så klart! Synd att det bara var vispen som jag kunde svälja!
 

Det som suger är att jag missade Rean.. Men samtidigt ack så bra.. Rean är oftast skiten man innan jul ändå inte ville ha!


Ge mig ett sömn piller! Tack!

Vaknade inatt tio över tolv.. OK tre timmar var det allt??? Fattar inte jag som skulle kunna sova i ett dygn har inte sovit mer än fem timmar de senaste nätterna! Klev upp för att gå på toa och kände att nu är det dags att åka upp på sjukan. Tände lampan och vad ser jag? Törnrosa ligger i soffan i mitt sovrum och sover! Hon sover alltid i sängen men eftersom jag tröttnat på det så har jag köpt flera olika bäddar och fina kuddar till henne att sova på! Blev tvungen att peta på hene för att dubbelkolla att hon verkligen var vid liv! Nu ska jag försöka fixa till mig lite... Pappa hämtar mig halv elva för att skjutsa mig till doktorn! Tänk vad skönt om doktorn kunde komma hem till en? Då slapp man duscha, sminka och klä på sig!



Sjukare än så här har jag aldrig varit!

För två timmar sen skrek jag.. Skjutsa mig till akuten eller så ringer jag en ambulans själv! Fick istället hjälp in i duschen och efter en halvtimme i den tog jag mig till sängen igen.
D hade varit snäll och handlat halva apoteket åt mig! Så samtidigt som jag grät av hur ont jag hade modellade han fram och tillbaka i sina nya skidkläder från HH som han shoppat på vägen till apoteket!
 
Till slut fick jag psykbryt för jag vill också kunna springa runt nere på stan och handla allt jag ser! Så för tio minuter sen hjälpte han mig att shoppa ett par svarta Hunter stövlar=) Eftersom att jag är så groggy så ser jag knappt siffrorna på visa kortet! Men nu är de beställd och betald så förhoppningsvis har de kommit innan det blir plaskigt ute=) 

Nu har jag äntligen köpt ett par Hunters!



Man ska vara tacksam så länge man får vara frisk och må bra=)
Istället för att gnälla om allt man vill ha!

Typiskt!

Just typiskt att jag är sängliggande denna helg med start från 13.00 igår!

Jag har såå ont i benet och har feber och tar mig inte ens upp ur sängen=( Doktorn sa: När spriten går in går vettet ut! Nästan så man skämdes lite! Pappa som skjutsade mig fram och tillbaka från sjukan sa: Du behövde ju inte var så precis in i detalj vad som hade hänt! Men nu är det som det är, så när min gamla vän Maya är på celebert besök med sin love så ligger jag svettig och kan inte ens ta en dusch!... Jaa just typiskt!!! (Eller så är det ett tecken på att jag borde göra en resa till Lala land?=)

Så denna lördag matchar jag mitt bandagerade ben med värmande tofflor istället för heels=(

Maya=)

Firandet av sista Dagen på året i Bilder!


 








På Stads!





Årets första dag!

Och jag mår allt annat än OK! Har sjukt ont i mitt variga sår som jag fick på juldagen.. Men trots det hade jag en sjukt kul sista kväll på 2008=) Middag och sen sluten fest med Elle Nicke och Ludde på Stads!!!

Min kamera dog så Elle var fotograf.. slänger in bilderna imorgon!


På väg till mataffären!

RSS 2.0