Shop til I drop

Känner mig slut och helt förstörd! Är äckligt trött men det hindrade inte mig från att springa runt i svalls alla affärer=) Började med en kyckling sallad på Charm och sedan shopping shopping å ännu mer shopping! Till slut gav Madicken upp så jag och mamma bestämde att göra yttligare ett besök imorgon=) Halkade även till och spräckte ryggen på min päls=( Tur att jag har x antal=)

Här i ligger en Agge jacka från boomerang=)


En svart topp från favoriten Zara=)


Söta strumpor!


Nya ljus till min nya ljuststake!




Årets fest=)

Shit alltså vad kul jag hade igååår=) Idag är det mindre kul, ser sjukt tärd ut, har sjukt ont i huvudet och mina ben ser allt annat än ut som de Barbie ben de var igår=( Ett glas for i golvet och allt splitter spratt upp på mina ben=( Blev omplåstrad på stads och sen av Madicken när hon kom hem till mig inatt! Tack Elle och Nicke u are the best=)
 

Sista bilden som togs på mig=) (Å nää det snöar inte inne det är ett regn av nåt drickbart!



Innan den blöta festen!





Åå jaa jag ÄLSKAR den här bilden på mig!















Äntligen!!!

Sitter hos Elle och sjunger singstar=) Årets dag är äntligen här! Har fått ett mess att ikväll blir det blött och galet=) Imorgon får ni uppföjningen=) Vi har sålt våra biljetter för vi står på VIP listan=)

Lite bilder från Elles dator=)



Strålande Jul=)

Jaa då var snart julafton för detta år över=) Tråkigt men samtidigt skönt för det betyder att snart är det sommar igen!
Det är så härligt att få mysa och umgås med dem man älskar!
Under granen märktes det att jag har varit en snäll flicka i år=)
 Nu ska jag hjälpa Madicken att smörja in kroppen med BUS, hon ska sova hos mig! Imorgon är det äntligen årets bästa fest=)
Lovely cant wait!


Jag imorse utanför mitt hem i stan på väg till mina föräldrar!




Eftersom jag bor själv får jag vänta med mina klappar tills jag kommer hem till mamma och pappa men detta låg framför min öppna spis imorse... Allt var från D och Inger=)


Min lillebror=)



Hade självklart med lilla älsklingen en sån här dag=)


Jaa här kommer lite av allt jag fick=) Fortsätter visa imorgon!  Fick allt från presentkort från Zara, Ikea, nagelförlängning på Vicke Vire, plattången från salongen där jag klipper mig, svart kort morgonrock and so on and so on=)



Skjorta från favvo märket Gant!



Årets första julklapp=)

Ahh äntligen hemma! Mätt och belåten! Känner mig tung! Har haft en mys dag! Först en sväng på stan och sedan tacos hemma hos mina päron!

Fick en julklapp av min chef idag! Köksknivar=) Så jag antar att det är dags att slå på plattorna för en gångs skull och börja kocka=) En riskokare + ching chong knivar kan ju inte annat betyda än Agge ställ dig i köket och börja laga mat!

Men tillbaka till stan... Hade inte tänkt att köpa nåt mer till hemmet men... där inne på Bo magasinet stod den.. Ensam och väntade på att få följa med mig hem. Lampan jag stått och suktat efter på Cervera så många ggr! Jaa taklampan alltså... hade aldrig sett den tillhörande golv lampan! Å när kvinnan i butiken sa att en radio profil köpt taklampan och skulle bara ha golv lampan så slog jag till direkt! Å då sa hon: Synd för honom för nu är den din=)
Så nu ska jag lägga mig skit nöjd och vänta tills jag slår upp mina två blå för då får jag öppna två paket och sedan måste jag vänta ändå till efter Kalle, efter middagen och efter allt innan jag får alla mina klappar hemma hos mamma och pappa=)

Min nya lampa Rydens Metallica är inte bara fantastiskt läcker utan den är stor också=)





Ysl armbandet var för stort så nu har det blivit ett halsband!

Dyrt att ligga på topp?

6 samtal och 19 sms från egypten kostade 869 kr såg jag på min telefon räkning idag! Men whatever behövde höra min bäbis pip trots att jag satt på en kamel mitt ute i öknen=)

Folk är hysteriskt stressad och springer för liv och död för att köpa de sista klapparna och allt det äckliga till julbordet!
Själv är jag i stort sett klar=) Så när jag kom hem från jobbet idag bestämde jag mig för att laga mat hemma eftersom det blev pizza till lunch!
Korvstroganoff och ris! Hade väl inte så mkt till val nu när man har en riskokare! Elle höll på att dö och menade vem kan inte koka ris? men faktiskt så var den inte så dum för det var första ggr jag inte stekte fast nåt i botten!

Så ett tips till alla som vet att jag är helt värdelös i köket... Jag kan inte göra gott kaffe så välj, springa ner på pressbyrån då du är här för att köpa två koppar eller ge mig en espresso maskin under granen!

Så här ser min made by Mama klänning ut på iallafall! Men dra bort den ny ätna magen och släng på en svart kavaj=)

 

A lovely dress!

Yttligare en dag av spring nere på stan! Att det aldrig tar slut! Tur att jag inhandlade glögg från systemet så jag ska kunna somna efter denna galna shoppingdag!

I år tog lillebror med mig och syster ut för att välja vår julklapp från honom! Provade allt från raybans till hela stans utbud av skor! Men till slut slog jag till på ett par alldeles underbara små svarta skor från Zara=) De får göra sin premiär på juldagen=) (Det är bara till att damma av röda mattan) Var även in till lillebrors tjej/kompis söta Emma på Vila och köpte ett par såå snygga tights=)

Men till dagens allra bästa... Mamma har på två timmar sytt min klänning! Och ja jag är förälskad, den är underbar och passar fantastiskt bra till min Tiger kavaj! ÅÅ så jag längtar till på torsdag när vi ses i vimlet and I gona look so fine=)

Mina nya tights=)


Min underbara klänning som är tusen ggr snyggare på!



Shopping idag och nu dinner out!

Hela dagen har jag provat och sedan shoppat! Men shit alltså nästa ggr måste jag ha bättre skor!!! Hade mina nya boots och jag trodde inte jag skulle få av mig dem inne på Bianco... ännu värre var det när de skulle på igen! Fuck imorgon får det bli några andra=) Även tyget till klänningen är nu fixad så imorgon kör vi igång med den! Den är allt jag drömmer om och vill ha just nu! Med oss hem hade vi kassar från Gant, Monki, Makeupstore och Kappahl=) Gav mig själv en julklapp idag! En svart sexig Bh!
Men nog om jul och allt där till för idag för nu ska jag iväg och äta en trevlig köttbit till två glas!
Fridens liljor=)




Pappas gran som han promt skulle köpa ifjol gjorde mig nästan åksjuk när jag satt i deras soffa och tittade mot den=)


Its his birthday!

D fyller 24 år till helgen så släkt å vänner hade julträff/släktträff/Kalas här hemma ikväll=) Mini hade rosett i håret och en matchande tröja till och är allas lilla ögonsten=)

Imorgon ska mamma hämta upp mig och så ska vii åka till tyg affären! Det är nämligen hon som fått äran att sy min nyårsklänning som jag även kommer att ramla runt i på juldagen! Mamma fick in en riktg fullträff i fjol så när jag vaknade igår så insåg jag ju att det var självklart hon som skulle göra årets lilla svarta=)



En av fjolårets made by Mama! I år bjuder jag på spets!=)



Den som söker hon finner!

Vad jag har sökt och sökt efter min pälsmössa från ifjol och idag fann jag den äntligen=) Lycka=) 

Idag har jag hunnit med så mkt! Jag, lillebror och Madicken har varit hos mormor och hälsat på och skrattat över gamla minnen... några ex,

Hela familjen sitter på hotellet i Åre och ser upp mot Åreskutan när pappa kommer på att vi ska ta tid och se hur lång tid det tar för han att bestiga berget! På med en lysande tröja och så traskade han iväg! I receptionen sa de att för en atletisk person skulle det ta en halv dag... Vi satt och myste framför brasan när vi såg han traska uppåt! Halvvägs kom han iallafall innan han nästan fick en hjärtatack!

Sen den där ggr när pappa ligger och myser framför tvn och jag går och sätter mig på sängen och berättar att vi ska på fest! Å han frågar vad för fest? Å jag svarar förlovningsfest! Madicken hade förlovat sig i Grekland och bestämt sig för att flytta till villa! Å han svarar med Veem?

Har även fikat med bästa Elle ikväll=) Längesen vi sågs nu=) Men det ska vi sååå snart ta igen=)

Min nya blus och mina nyinköpta skor för dagen=)
 



Onyttiga Måndag=)

Snart e jag lika blek som jag var innan jag reste bort! Men whatever=) Idag har jag jobbat på eftermiddan men innan det var jag på Mcdonalds och åt min lunch! Igår var det Max som var min middag och kvällen innan det var det Max som var min kvällsmat! Tur att man har bra ämnesomnsättning så man kan äta äta och aldrig träna=)
Idag har jag fått tagit fram min söta Gant basker som jag införskaffade mig på Arlanda=) Även det lilla YSL armbandet som ska få bli ett fint nyårshalsband=)
Barbro på mitt jobb hade en burk till mig där det stod God jul Angelica=) Och där i låg dem.. mina favorit kakor, nougatkakor=) Barbro kallar dem för värre än godis så därför har jag redan smällt i mig sex och räknat hur många jag har kvar! Så nu blir det till att borsta tänderna noga och somna till en film för imorgon är bra dag!

Gant Baskern=)




Mini har fått sitt jul bad=) Nu är det GI som gäller för henne då hon har lagt på sig efter alla korvar lillebror proppat i henne när jag var borta!

Bilder från den efterlängtade semestern!

Ett litet urplock från mina 300 foton från min semester! (Klicka på bilden så blir dem större=)

Underbart hotell med fyra pooler och ett antal restauranger! Kände mig lite som en prinsessa!

 
  
  
  
  
  
  


   


Snorkling i korallreven på paradisön=) Fotade även med en undervattenskamera!
Även att guiden frågade om jag var med på båten för att fotas för ett svensk mode magasin! Mer såna kommentarer
tack!










Rakt ut i öknen på fyrhjuling upp till bergen till byn där det bodde några tappra riddare=)

   
  
  
  

Efter bara en mil hade jag kramp i gas tummen.... och så här ren var vi på vårt stopp på väg hem!=)



En dusch och en kemtvätt senare=)


Ute på gatan bland alla jobbiga människor
  

Jag i lobbyn på väg till flygplatsen=)

Home sweet home=)

Ahh äntligen hemma efter en lång resa hem till snöiga kalla och så tråkiga Sverige! Har haft det underbart! Men är faktiskt inte så brun men hey jag är utvilad och känner mig fresh igen=) Nu blir det julmys me lilla bus=) Julmust och lussebullar stod uppbakade hemma när jag kom hem! Tack alla som tagit hand om prinsessan=)


Imorgon ska jag lägga upp alla bilder från paradis ön och den galna fyrhjulingsturen 5 mil rakt ut i öknen plus alla andra sköna bilder=)



Bye bye sweden hello africa=)

Sitter och myser med syster hemma över ett glas stark glögg! Planerar vad hon ska komma ihåg att göra åt mig när jag är borta!
Att beställa de där rosa tofflorna som kommer nästa vecka är mycket viktigt!
Sen att behandla min Mini som en liten prinsessa är ännu viktigare alltså prio ett=)
Två gå ut och sup dig redlös på Oscar och stappla hem kvart över tolv så de inte tror att jag har missat en lördag!
Tre, stor städa innan jag kommer hem! Ps ta gärna hit en städfirma som städar ändå fyra m upp på listerna=)
Å ringer Elle och behöver träffa en BFF så ställ in allt och ge av din tid!

Nästa ggr vi ses är jag förhoppningsvis en pepparkaka!!!


Har med mig två baddräker och tre bikinis so here I come!


Spräckte även mina nya jeans när jag skulle klä mig så det fick bli ett par svarta som även dem är en storlek för liten!=(

Har man halva gylfen nere får man av sig byxorna lättare när man är kissnödig=)

Packning pågår!

Ja så var det äntligen dags för lite semester igen=) Den här ggr blir det inget sippa rosé i smink på Nikki utan nu blir det rida av.. jaa camel i öknen! Madicken ska bo hos mig under tiden jag är borta och vara barnvakt till lill prinsessan! Så just nu har jag fullt upp av packning och piffa och städa till innan jag drar ikväll=)


Igår var jag och Madicken ut till njurunda och åt lunch! Super gott och super trevligt! Även att de hade lite shopping i själva matstället! Så där hittade jag detta underbara ljus på svanbädd=)



Kartell stolen har fått en kompis=) En svart kartell lampa=)

Porten är pyntad och sååå fiiin=)

Packar alltid minst för en månad, jobbigt men visst det kan vara bra att ha! Man ångrar sig alltid och tänker... fan varför tog jag inte med den väskan!


Dagen med stort D!

Äntligen måndag, äntligen första december äntligen dags för körkort??? Eller faan redan måndag, redan första december och redan dags för körkort??? Jaja nu ska jag iväg på mitt första besök hos City trafikskola! Bra då får man en anledning till att klä upp sig lite på en måndag iallafall! Innan det ska jag luncha med D på baguetterian så nu är det bråtti bråtti=)







RSS 2.0