Sept. 30, 2009


Medans andra myser framför Idol, äter middag på Jops, hjälper Marcus, så sitter jag hemma i soffan och läser boken som ska brinna i kakelugnen samtidigt som jag ska dricka skumpa och grilla en hotdog!




Monki!

Monki är defenitvit inte min favorit butik men min systers! Så idag när hon skulle inhandla nya kläder slank jag med in! Och vad hängde där? Ett nästan likadant skärp som jag var för korkad för att inte köpa på Topshop!
Även riktigt billigt!

Så nu har Monki besvarat min bön.. ett snyggt skärp till min svarta trench =)






Massimo Dutti!

Finaste koftan just nu används till mina finaste "ridbyxor" just nu =)


Tjatigt!



Mitt körkort kommer att knäcka mig innan jag ens har fått det i handen! Kom nyss hem från mormor.. vilket tjat om hur det går! Hur det går? Kan väl inte gå så mkt annat än framåt.. har ju bokat mina två prov dagar!!!

Skulle ringa mamma igåår och surra och då började hon också jaa men kan du inte ligga på och göra det tidigare? Men har jag väntat i 7 år kan jag lika bra hålla ut de fyra veckor som är kvar!

 Och till råga på allt hade någon överraskat mig med en premunation..När det här är över börjar mitt liv igen! =)




 

Tre viktiga details just nu =)


Mina Muffets =)




Mina nya "knänskålar" Kan liknas med innebandy skydd! Fast snyggare! =)





Svart toapapper känns fräschare när man har Mens! Eller? =)




Nu ska jag se Hollywood fruar! Dummaste Ankan som sitter i tv och säger att alla i Hollywood ligger sig till kändis skap.. men absolut inte hon! Men vad kallas då ett utvik i Playboy?


På fredag..

Låser jag dörren på Köpmangatan och flyttar in på Birger Jarls gatan över helgen =) Mitt absoluta favorit hotell! =) Ska till frisören kl nio så efter det åker jag!




 



Alltid e det nåt!



Har börjat med postit lappar blir bäst så! Det går inte en dag utan att det är nåt som ska göras! På lapparna just nu står det... Lämna in mobil på telia, frissan på fredag morgon så jag ser OK ut till helgen i Sthlm, byta batteri i favorit klockan, och viktigast av allt kanske handla dagens middag!

Ja det var det!



Utan telefon =(

Skit dag solen skiner och jag har sjukt ont i halsen och min nya mobil är trasig.. det går inte att trycka på nån knapp och nu är den helt död =( Det suger för jag har inte ens hunnit tappat den i golvet ännu =)



Men lite gladare blev jag när jag såg dessa scoerett skor som kommer ut i November!!!




Bild lånad av snyggaste Caroline!  http://caroline.feber.se


I Gant påsen?

En ny älskling så klart! =) sjunde in i samlingen! Jag borde nog besöka en psykolog istället för att springa på stan!






Fredags shopping! =)

Idag har jag och Elle ägnat oss åt sporten shopping! =) Älskar fredagar! Började dagen med det tråkiga, körlektion! Sen mötte jag upp Elle för en Charm lunch! =) Elle shoppade en jätte fin blus och en så söt kofta!

Själv kom jag hem tomhänt men efter jag svidat om var jag snabbt nere på stan igen! =) Och mina slantar spenderades kanske inte så otippat på Gant! =) Nu blir det fredags mys och imorgon dansar vi ut på bowling banan! =) Team Agge möter Team Elle! =) GO!


Nästa inköp måste bli en mössa! Varje år är det jakt efter den perfekta mössan! Kanske finner jag den i Sthlm nästa helg?




Sovmorgon!

Finns det nåt bättre än att få sova så länge man vill? Idag var första morgonen på länge utan körlektion! Skönt! Mini och jag sov till halv tolv! Hon är världens bästa! Gizmo, Madickens lilla problem barn väckte mig sex varje morgon när han sov över här men Mini hon sitter fast vid min kropp som en fästing så hon kliver upp när jag kliver upp=)

Och nu är uppkörning och teoriprov bokat för Angelica! Tyvärr styrs allt av att jag måste ha kört halkbanan som varenda kotte verkar ska göra just nu när jag ska göra det!



Källar fynd! =)

Mitt förråd är ungefär lika stort som ett sovrum ändå tar jag mig inte där! Så det är långt mellan gångerna jag går ner dit! Men i lördags gjorde jag ett besök under jorden och kom upp med två fynd!


De här stövlarna hade jag för tre år sen... alla tittade lite konstigt men jag tyckte att min lårhöga stövlar var as snygg så nu i år när de äntligen är med på kartan fick de flytta upp igen!














Konst!

När alla är upptagna med sina umgås jag med mina! Igår när jag var i Härnosand fick jag en ide! Måla av min stora kärlek =)

Så till skön musik ett gott vitt vin och lite äppel paj kladda jag runt med oljefärgerna i vardagsrummet! =) Så nu har Vouge tavlan gjort sitt i hallen , där hänger numera min tolkning av Mini mittemot min Lindström tavla! Ikväll kommer Emma och Dennis på besök för att se mitt konstverk! =)






Pyssel!

Orka orka... svett och tårar!

Tanken var att fredagskvällen skulle bli en mys kväll med nåt glas vin och en trevlig film! Men inte kunde jag tro att det skulle ta hela kvällen att pyssla ihop lampan som jag köpte ute på BOOM! Hatar Ikea pyssel men det här var vidrigt värre! Snacka om slöseri med tid!

Så ikväll gör jag ett nytt försök! Snart kommer Oscar på besök, sista gången innan han flyttar till USA! Så ringer Elle blir det en utgång!




Sötaste killen i stan hade shoppat till mig i nya affären idag! =) Så nu är jag på topp igen! =)



GANT!



Ska träffa Elle om en kvart nere på stan! =) Shopping, fredagslunch och ett besök på nya Gant butiken som öppnar idag! =) Älskar Gant! =)

Så därför inventerade jag min Gant garderob igår för att se vad som behövs!








Under inventeringen fattades det:

Min limegröna tröja
Min svarta ylletröja
Min rosa Gant halsduk
En brun och en vit basic tröja
Och sist men inte minst min älsklings jacka som numera bor hos Madicken...



Igår

var jag på besök hos doktorn för att undersöka min svullna hals! Verkar inte vara nåt livshotande med som det såg ut så är det ett virus på gång! Så nu är det c vitaminer och piller som gäller! Ska försöka sola också för så här vidrigt blek orkar jag inte vara en dag till!!!



Jag brukar alltid vara brun och fräsch så nu blir det till att underhålla!



Madicken



Ring mig när du vaknar... Vill shoppa! =)




Denna dag!


Nyss hemkommen från körlektionen! Detta blir svårare än vad jag hade trott! Idag har jag lärt mig den riktiga anledningen till varför det finns speglar i bilen

Imorgon lär inte heller bli nån happy day! Kl nio har jag tid hos doktorn för att se vad det är för pingisboll jag svalt! 

Men snart är det dags för dagens höjdpunkt, fika med Elle kl sju!
=)



RSS 2.0