Fin fint besök=)

Shit vilken jävla kväll.. Niklas och världens drygaste Ludde var här å hälsade på igen=)  Ni vet han som säger till mig faan jag vill inte ha dig vem vill det och en sekund efter wow du är sjukt lik mitt ex som är modell i brasilien... såå tack Luddis för alla fina komplimanger! Fick nyss läges rapporten från inatt, vem kunde ana att det slutade så här???=) Men idag skriver jag inget mer för jag ligger....
(en bild säger mer än tusen ord=)
















Gästbloggaren Madicken In the house....

Om jag säger så här... Ni förstår säkert varför det är jag som skriver idag.. Syster är helt kritvit i ansiktet, å hon luktar helt enkelt inte så gott heller! Å varför? Hon var absolut den fullaste i HELA stan igår... =)

Å här kommer en liten resume om vad som har gjort att hon är helt krockad idag!!!

Kvällen började med att jag kom hit direkt efter ett långt arbetspass igår! Hoppade direkt in i duschen och hade som vanligt en kall öl som väntade på systers toasits... Ja det är det bästa med att komma hit.. Det finns alltid kalla öl i kylen:) Sen försökte jag sminka mig samtidigt som jag försökte locka håret. Min syster hade som vanligt haft hela dagen på att göra sig klar..Så hon var lika vacker som bara hon kan vara... Efter att jag "försökt" göra mig klar, så var det bara väntan kvar på att den coolaste tjejen i stan ELLE skulle komma.. När hon äntligen kom såå började vi dricka en massa! Efter en stund fick jag ett samtal från min söta Stefan,, Han frågade om jag hade ätit nån middag, men som vanligt i min stressande värld så hade jag glömt att äta.. Så han skjutsade mig till max, så jag fick mitt efterlängtade mini mål... Men jag var inte beredd på att jag skulle få min största chock nånsin!

Efter den goda måltiden skjutsade Stefan tillbaka mig till syster.. vi sa hej då till varann å så sprang jag upp till syster... Ja ni vet ju hur glad man är efter en bit mat och lite hångel... Men lyckan skulle snart förstöras.....Jag rusade in genom dörren, sprang in i vardagsrummet men där bev det en TVÄRNIT!!!!!!! Jag ser syster, ELLE och det jag tror var en tjej, Tobbe!!! Herregud.. det ordet räcker inte till för att beskriva hur han såg ut.... Han hade färgat håret blont,, Men inte nog med det han hade lika sliskiga lack tighs som ELLE.... Massa armband eller rättare sagt näsdukar runt armarna.. Å kajal pennan har fått en helt annan innerbörd..

Lite senare när all chock lagt sig så började jag inse att det var Tobbe,, Men Ni kan förstå att jag fick en chock med tanke på att Tobbe och min syster var Barbie och Ken förut.. Å nu är de skönheten och odjuret... Du får förlåta mig Tobbe. Du vet att jag tycker bra om dig ändå:)  efter en massa öl,  ja typ en tio för mkt så drog vi på Oskar.. Där var det helt ok, förutom att ELLE hade som vanligt radaren inställd på ragg..
Syster och ELLE fick som vanligt gratis sprit av en massa heta killar... Ja man har ju förstått varför alltid mina pengar tar slut..!  För jag får köpa min sprit själv! Men om Ni nu inte har hunnit somna efter mitt låååånga inlägg som skulle kunna bli tio A4 sidor till, så avslutar jag med att:
Vad vore Sundsvalls glans om inte syster Barbie och raggarn fanns????

///Madicken



  

  

Tonights the night!

Idag har jag och Elle sprungit runt nere på stan för att hitta nåt till efterfesten! Tog oss en lunch uppe på Charm men blev alldeles yr av alla människor som sprang fram och tillbaka. Vi var in på pärlaffären som mamma tjatat om så länge och designade ett fiint armband till mig! Köpte även en jacka på Zara igen.. (tror jag har alla jackor därifrån!) Och en rockig t-shirt till mina nya schyssta byxor!=) Verkar som att mitt i min lilla kris har jag tappat min glamorösa touch?? Men med hjälp av min LC hittar jag nog tillbaka snart igen=)
Ikväll ska vi förfesta hos mig och det kan bli sjukt galet! Så nu har jag lite att stå i!


(Ett peacemärke, en rosa sten, vattumannen, ett A och en söt liten robot med stenar!)








Champagne på en torsdag? Varför inte=)

ÅÅ vilken mysig kväll=) Härlig start på helgen! Började med en fika på Waynes! Sedan kvart över sju gick vi till Vero Moda där vi möttes av champagne! ÅÅ vad trevligt det är att shoppa och dricka samtidigt!!! Köpte en fin kofta som jag ska ha på mig på stan imorgon och ett par as grymma tights som ser ut som jeans och sitter slim fit! Fick köpa storlek 27 för det fanns inte 26=( Sa till hon i kassan att för en gång skull behövde man inte svälta för att komma i byxorna utan nu kunde man svulla!, å då svarade hon... det är ju snart jul efter det passar dem!
Syster kom nyss förbi hemma hos mig och visade upp sin nya frisyr, hon hade varit och satt in nytt löshår! Super fint. Funderar på om det är min tur till veckan???











Julklapp till mig???

Äntligen börjar jag se ut som en människa igen.. Idag har jag varit uppe på Norra berget och käkat en sallad=)
Men det absolut bästa med den här veckan är att en tant kom in i butiken och sa att hon hade en julklapp till mig! Å jag sa julklapp till mig?? Efter att hon hade läst reportaget i tidningen hade hon bestämt att det var jag som skulle få "den"=) Åå jag frågade om jag skulle bli glad?? Å då svarade hon.. JAA=) Tankarna har farit runt i huvudet hela kvällen... Är det en hermès väska eller en scarf eller vad är det??? Eftersom att det hade med innehållet i tidningen att göra. Så idag är det prick tre månader kvar till Julafton!!!! Hoppas hon inte glömmer eller hinner coola innan dess=)

Imorgon ska jag på VIP kväll på vero moda med världens bästa ELLE=)








Största sveket

Var sjukt trött igår men kunde inte stå emot världens bästa Elle så jag tog med mig Madicken och gick ner till henne. Vi gick till Oscar och hade sjukt jävla kul.. Men på en sekund vände allt och mitt liv blir aldrig nånsin desamma som det var innan! Kommer aldrig mer att kunna lita på en annan människa.
Men som tur är har jag ändå ELLE å imorgon ska vi umgås=)

Gänget, värsta grymma gänget=)












Lika som bär!

Alla säger att jag och syster är så ootroligt olika varann... Nu har jag förstått varför! 24 år senare har jag funnit hennes riktiga tvillingsyster på andra sidan atlanten... Kate Hudson!






Veckans bästa köp!

Redan fredag igen! Dagarna, veckorna bara springer iväg! Snart står vi där och ska komma på ett nytt jävla nyårslöfte som hålls i en vecka å sedan är det glömt! Idag är det 44 dagar kvar tills jag å Madicken åker till Ullared igen! En ggr om året åker vi med mormor och hennes väninnor på en tolv timmars bussresa neråt! Mitt tredje år i rad nu! Första ggr jag åkte tänkte jag visst jag följer med för att det är ju kanske hennes sista år hon orkar åka... men nu är det uppe i tre och det verkar bli jävligt många fler!

Har varit med bästa Elle och ätit en Charm lunch på stan idag! Vi är båda två på väg att bli förkylda igen så då gjorde det inget att vi umgicks=) Madicken valde att stanna hemma hos mig=(

(Sist jag och Elle var på stan provade jag "skinn" byxorna på Zara, men dem var ingen höjdare på mig, Elle fick sig ett gott skratt iallafall... Men så igår hittade jag dessa lite lackiga/skinniga jeans på BikBok! And I totally loves it!)



Elles nya godbit ligger gömd i en påse och ska få göra sin premiär imorgon
och det lär sluta i Succé!





Publicerat!

Tack mamma att du messade mig halv sju att vi var med i tidningen! Sen kunde jag aldrig somna om utan blev tvungen att springa och köpa tidningen nere på Pressbyrån=)  Blev jätte glad för de hade skrivit det såå bra!!! Och fått med: Jag klär mig inte som om jag bor i svall utan att jag bor i mina drömmars land=)  Men sen att jag ser trött och grå ut är ju ett annat dilemma=( Men en sak såg jag... Jag har ganska långa ben=)

Läs det här






Kändistätt!


Pratade med mamma i mobilen när jag var på väg ner till Elle i förrgår! Mitt framför mig stannade en minibuss och ut hoppar Martin Björk och Johannes Brost (Elles kollega från förr!) Stannade till och sa till mamma i telen, wow det står två kändisar mitt framför mig!!! Sen vaknade jag och traskade vidare till Elle=) (Längesen jag såg en kändis i stan nu, senaste var det när jag och Elle hade kul med Måns Möller på Oscar!)
Nu sitter jag och väntar på att Madicken ska komma hit å äta frukost! ... hon är sen?? Igåår kom hon halv nio och väckte mig finklädd och iförd pumps.. Hon hade varit på brandövning å släckt en brand halv sju på morgonen! (Man ska klä sig efter aktivitet sa hon=)

Ska tvinga med henne ner och köpa ett nytt nagellack.. ett svart lila hade jag tänkt plus att jag ska köpa likadana byxor som sötaste Amanda hade på sig igår!=)

ÅÅÅ jag har verkligen världens bästa tvilling syster och världens snyggaste lillebror=)




Ooops fel nummer!

Henning fyllde 50 idag så jag tänkte skicka ett happy fucking birthday sms till honom!.. Å smset från mig skulle han få först av alla så klart!!! Så 06.15 var jag uppe imorse och skickade:
Grattis på födelsedagen! Hipp hipp hura, hoppas du får en bra dag!
Och fick svaret: Det var ett tag sen jag fyllde år närmare bestämt 6 juni, men tack ändå! Väl mött!
Oops hade skickat fel, men svarade snällt: Grattis i efterskott!!!


Nu ska jag iväg och fika med Elle och Stina på Barista, ska få höra lite sthlms gossip=) Ska lyxa till det med två bullar idag för jag har gått 3,2 km utan att koola vippat på eftermiddagen=) AL sa att jag såg atletisk ut!, å syster säger att jag ser ut som en bullunge??

Min granne Erik höll på att dö av skratt när jag knackade på och bad han vara  blogg fotograf!=)





(Min höst favorit från Gunilla Pontén)


Spöken finns dem?

Igår var jag, Dennis och syster på söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa! Jätte mysigt! Pappa hade fångat maten vi åt på morgonen=) Lax! Å mamma hade gjort en äppelkanel paj med äpplen som hon plockat dagen innan=) Jätte gott! Alltid trevligt med riktig mat/mammas mat!=)

I fredags när jag låg i sängen på morgonen hörde jag hur någon gick ovanpå mitt tak, knakande steg som om nån gick upp för en trappa! Det är inte första ggr jag hör det, har hört det fem ggr nu.. men ingen annan i huset har nånsin hört nåt och tror att jag inbillar mig! Vilket är omöjligt för vid tolv är man så pass vaken att man skiljer på dröm och verklighet! Å huset har ju några år på stommen eftersom det är K-märkt!
Men Elle tror på mig iallafall. För en ggr när hon och jag satt i finrummet och drack vin slog en dörr som var uppkilad igen.. så nu har vi bestämt att vi ska på spök jakt i veckan! (Elle älskar ju skräckfilmer så hon blir grym som sällskap!)
Grejen är ju att trappen slutar där man går in till mig???

Vem är det som bor kvar i tornet???



Madde kom direkt från Stefans stuga så hon var osminkad=) Sött!


Blond vs. blonder

Alla vet ju att  min bästa Elle är i sthlm! Närmare bestämt på Gärdet! Jag låg i soffan och tittade på Simple life 05 när hon plötsligt ringde å behövde hjälp.. min hjälp?=) (Jag som inte ens kan höger och vänster, när jag dansade balett hade jag en vit strupa på vänster fot och ingen på den högra!)
Hon behövde en vägbeskrivning så jag klickade ut på eniro och såg "vart" hon befann sig! Jag guidade henne mellan gatorna när jag plötsligt hör en sexy voice som gick förbi och JAG sa:.. Wow Elle var det en snygg backslick?=) Å då svarar HON: SÅG DU HAN????=)

Ding dong are u Blond??? Nää jag såg han inte och jag ser inte dig heller=)

Elle nådde fram till mål tack vare min grymma kartläsning så nästa år i France kanske jag får sitta fram och leda expeditionen, istället för att sitta bak halvdöd å äta chips=)

Idag har jag varit och tittat och provåkt bilen som blir min till veckan=) Den ska bara in på recond först innan jag gör affären med världens bästa Dennis=) I Love it, den är så sjukt söt min lilla Barbie bil=) (Har ju fortfarande inget körkort men det har inte barbie heller, men vi har brännan!)



Brillorna jag fick med på köpet!





FF, fucking friday=)

Finns det nåt mysigare än fredagar?? Skulle inte tro det! Planerna för dagen var lunch med Tobbe och sedan möta upp mamma för vår obligatoriska fredags eftermiddags shopping! Men jag ställde in alla planer och fick istället lunchen serverad på sängen=) En kyckling baugette från mitt favvo ställe baugetterian! (Nån känner mig väl=)

Ikväll ska vi ut och dra en runda nere på stan... Min bästis Elle är ju i sthlm å roar sig, å Madicken är på Stefans lantställe å latar sig. Så den här helgen tänkte jag göra allt jag inte hinner med när tjejerna är hemma å tar upp min tid! =) Så jag börjar ikväll med att umgås med grabbarna, dricka öl och vara allmänt störd=) Men visst omväxling förnöjer =) eller hur?

        

Ikväll ska jag tvinga killarna att lyssna på min musik å kvällen favvo är: So rich so pretty=)


Mina nya skor=)

Dennis frågade mig igåår om jag ville träna med han på Helex men jag skyllde på magknip... Fattar inte?? Det är ett helt år kvar till beach 2009 och folk är redan i full gång... själv så förbereder jag mig en veckan innan... Svält veckan kallar jag den för!!! Å vad ska jag göra där? Säga hej jag är nog den enda som inte vill ha en enda muskel på kroppen?

Har nyss klickat hem ett par nya skor=) Dem blir perfekta i vinterkylan=) Knähöga ugg stövlar från have2have.se... Det var jag verkligen värd!=) Hoppas att jag har dem till nästa vecka! Kände igår att nu är vintern sakta men säkert på väg och imorse fick jag ha stjärtvärmaren på!=) Brrr...


Its a beautiful day=)

Shit pommes frites vilken stressig morgon... Klev upp sju för att hinna med ALLT! Dammsuga av mattan, klä på mig, locka håret, (som ändå slutade i en lilla my frisyr) måla naglarna och duka fram det rosa fikat=) Men värst var det när jag skulle kamma och klä på katten... Mini den lilla djävulen vägrade kliva upp ur sängen..... Fick nästan använda våld när jag skulle sätta på henne sin t-shirt med prinsesskronan på! Trodde hon gillade den... men hon kanske hade vaknat på fel sida av kudden trots att jag spelade hennes favvo låt violet hill när jag väckte henne? Men det slutade inte där... skulle tända ett yankee candle i hallen och tappade den så klart i golvet.. Yes tusen bitar precis vad jag behövde fem min innan jag skulle möta upp dagbladet utanför!
Men intervjun gick bra trots allt! Fotona? Njaaa vi får väl se om nån vecka! Men mycket trevligt var det iallafall=) Så snart kan man väl inte visa sig ute på stan utan att alla frågar... var det du som var med i tidningen? Trots att de vet att det var jag!!! Smalltown??





Åh vad fiin hon blev=)



Innan maskeraden började=)




Upptagen, stör ej!

Dagbladet ringde igår och bokade tid för deras reportage... Imorgon bitti kl 10.00... HÄR hemma hos mig! (Återkommer med bilder och kanske en länk) Å jag har såå mkt att stå i å kan inte förstå hur jag ska få ett skinande rent hem på en eftermiddag?=( Måste putsa fönstren som ett företag skulle komma och fixa nästa vecka men nu måste jag ju göra det själv...skit också! inte ens om jag står på fönsterbrädan så når jag fönstret högst upp!!! Kommer bli en lång dag=(

Igår var jag ute med syster på en höstlunch=) och tvingade med henne på en liten att handla tur! men värst av allt var ju besöket inne på HM! Jag frågade om en kofta fanns i svart? och tjejen svarade: Jaa den hänger på den stora hästen där borta!!! Å jag sa ok och gick runt som ett pucko och letade när jag tänke.. vilken häst??? då menade hon ett dubbelställ där det hängde koftor på två rader! IDIOT! ... efter vårt besök i staden på landet ville Madde ta en promenad runt Sticksjön=) vid första parkbänk gav jag upp.. orkade verkligen inte! skyllde på att jag ätit en bulle mer än henne=) så det var bara att vända och gå tillbaka till bilen=) Men den lilla dos av frisk luft jag fick var helt underbar=)




           


Tobbelicious

Tobbe min vän jag träffade på open mind innan jag drog till åre å han till spanien över nyår i fjol! Jaa jag hade no clue att vi var från samma stad! Jag och Elle hade missat nåt fint tydligen=) Sen dess har vi pratat minst två ggr om dagen=) Men nu när vi snart känt varandra i ett år har han genomgått en galen, ganska extrem förvandling.. mitt fel?? Vet inte om jag ska skratta eller gråta men det är fortfarande världens snällaste, snyggaste Tobbe som alltid svarar när jag ringer och Älskar mig hur korkad jag än är=)

FÖRE



EFTER



(Tobbis och Jag <3  ..Tobbes favvo symbol som jag trodde var en glass strut=)



(Tobbe till höger=)


Korkat!

Det är sant som det sägs... Man lär sig nåt nytt varje dag=)

Igår fick jag lära mig att tjejer som går i pumps med en klack smalare än ett lillfinger har större kraft än en elefant! Så skomakaren menade alltså att Elle är tyngre än en elefant?=)

Sen idag när jag gick förbi ett korvstånd på torget stod det på en affisch bröd med korv... trodde det hette korv med bröd eller en korv i bröd tack!?

Läste just sundsvallsnyheter där de intervjuade en tjej som läste på mitt universitet...

Vad hände i svall år 1888? Oj ingen aning (rätt svar svall brann)

Hur många invånare har svalls kommun? Det vet jag inte heller (rätt svar 95 000)

Vilka svalls kändisar känner du till? Det är jag dålig på jag vet faktiskt inte någon! (Magdalena Forsberg, Zäta, Kjell Lönnå och jag.. mfl)

Vilket fantasidjur är svalls inofficiella symbol? Jamen det tror jag att jag vet faktiskt.. det är väl draken? Jag har sett en massa drakar när jag gått inne i stan.. och så fick jag en broschyr som hette drakstaden... Nähe har jag fel? då är det kanske det där djuret som är en korsning mellan en hare och ett råddjur?
(Det är skvadern som är rätt svar! En korsning mellan hare och en tjäder!)

Herregud måste ut och lufta hjärnan.. kan inte läsa nåt mer korkat!


What a day

Då har jag äntligen fått varit med min favvo Elle=) Vi käkade lunch på coffes uteservering=) mmm mycket gott och mysigt men usch å fy så mkt getingar=( För mig går det bra för jag är ganska yr i mig själv och märker knappt av dem medans Elle viftade och for runt... och till slut sa... Agge svep i dig den där så drar vi!=)

Var nyfiken på gamla mood som numera heter FLOTT... kändes som nåt för oss.. men blev ganska besviken=( Men hittade en fin mössa till vintern i allafall=)  Minus för de fula påsarna... gul och blå... känns som påsen kommer från nåt rappel stånd på torget! (De kanske tänkte blått är flott?)

Införskaffade även ett till läppglans och ett nytt nagellack till min klänning som jag ska ha imorgon=) Skulle avsluta shoppingdagen med att hämta ett par byxor Elles mamma köpt på MQ när Elles telefon ringer! Det var Madde som skulle informera oss om att jag hade tappat min telefon...Tjejen på vero moda hade hittat den i jeans hyllan och var så snäll att hon ringde till mamma=) Så nu har jag än en ggr fått höra mammas tjat att jag kan inte gå runt och hålla allt i handen och ha väskan öppen! Bla bla bla didada... Btw ska träffa henne nu,,, hon ska skjutsa mig till Gant butiken ute i birsta... Min nya jacka har redan rasat.. Suck!

Stort plus denna fredag är att min älskade klocka som pajade i France åter sitter runt min arm=) Im so Happy=)

En höst fräsch Elle=)



Jag är ett riktigt fetaostmonster=) Nån som sa till mig att det var jätte nyttigt!
Får väl se!






15 minutes of fame!

Åt lunchen på mitt favvo hak baguetterian idag=) Det var där jag fann min inspiration till mitt lila kök som jag fortfarande älskar=) Kyckligcurry mackorna där är ootroliga! Hann inte med nån shopping idag eftersom syster skulle iväg på annat! Så gick hem för att klicka hem en klänning från chicy istället men den var slut i lager=( Jaja gråter gör jag väl inte.. brukar sällan lyckas med mina internet köp! Å mitt i allt ringer min telefon,,, samma nummer som jag hade missat igår!... det var från tidningen Dagbladet=) De ville göra ett reportage om mig och syster där vi får visa upp våra saker och hem.... WOW lite fotografering och en intervju... surpise surprise=) Jag kommer att bli rikskändis i typ timrå=) Ska försöka äta sunt tills dess... och träna framför tvn=) (med Abtronic från tvshop)
Imorgon är det äntligen fredag=) Å alla som känner mig vet att jag aldrig planerar in nåt en fredag för då är det charmdag med Elle=)




Same but diffrent day

Slog upp mina två blå för en timme sen... Ont i halsen... näää allvarligt  kan det vara möjlig? Blev frisk igår och nu är jag redan sjuk?.. måste bero på detta uppochner vända väder=( Men är lycklig idag, solen skiner och det är en lysande höst dag=)
Jag och mamma var ute på birsta igår=) Vi åt middag och sedan började vi shoppa=) Fick även tag i nya ridstövlar, visst var smart och tog en storlek jag verkligen kunde ha den här gången! Köpte även en klänning utifall att det blir en spontan utgång till helgen.. u never now, det är dem som alltid slutar sjukt bra=)

Efteråt for vi hem till mamma och pappa för att sy in mina replay jeans som var på tok för stora... Pappa hade herrmiddag å vad åt dem.. joo surströmming... Trodde nästan maten skulle komma upp samma väg som den for ner! Till och med katterna kände att jag luktade illa när jag kom hem.. mini slickade på mina kläder=(

Trodde jag hade total koll på allt som hände och fanns i den här stan... Men tydligen inte eftersom att jag missat att dem säljer Tommy Hillfiger väskor på en väskbutik i ikano huset=) Men det inköpet får ske till helgen=)

Men nu är jag så trött att jag nästan inte kan sitta upp... ska vila lite till innan jag ska möta Madicken nere på stan för en mysig lunch=) Vi har lite att diskutera.... nästa vecka blir vi kanske cab ägare=) Vi ska förmodligen köpa en bil av Dennis=)


Mina nya stövlar... visst inte lika snygga men hey dem kostade en tredjedel av vad de andra kostade=)



Bra sytt där mamma=)





Jag är totally in love.. i Hannah.. En kund på jobbet som hade med hon i jackan=)




Veckans värsta hitills...

Shit har varit helt knäckt efter helgen! Märks att man börjar närma sig 25 sträcket för nu går det inte längre att sova igen förlorad tid!=(
Tog det lugnt igåår.. hade filmmaraton i sängen med bäbisarna eftersom de är portade från finrummet pga. dåligt uppträdande... (skadegörelse). Först såg vi Iron man sen fools gold, (Gemma hade så snygg bikini dräkt med hängslen måste få tag i en sån till nikki nästa år) och avslutade med BRATZ the movie, även med svenskt tal! Jag vet barnfilm men det är alltid bra att se nåt färgglatt och roligt innan man ska till att sussa på små rosa moln=) Men hade kunnat hoppat den för fem min kvar av filmen började sängen skaka.. porslinet rasslade i köket och katterna for i ilfart och gömde sig inne på toa! Skrek rakt ut jordbävning... å typiskt mig att få panik,.... ändå tills jag såg hur det blinkade till genom gardinerna... De hade satt igång med att lägga den nya asfalten.. åå jaa de höll på nästan hela natten! Så idag har jag varit ner på apoteket och köpt öronproppar! Ett klart måste klarar inte en till natt med en kudde över huvudet!

Å nu till dagens eller kanske veckans värsta!!! Imorse kl nio när jag gick ut ur affären satt världens sötaste lilla lady och lufsen hund utanför med ett lila koppel i gräset... den var såå sööt... Sen när jag gick ut ur affären igen vid halv ett satt den kvar dyngsur i gräset!...... Jag tog med den satte den under ett tak och hämtade mat, vatten och en tröja till den! Frågade vad jag skulle göra med stackarn.. åå kom inte på nåt bättre än att jag tar med den hem!=) så jag går in för att handla och när jag kommer ut för att hämta den så är den borta, gone, lost!!! Vilken idiot lämnar en liten hjälplös stackare ute i regnet i tre och en halv timme??? Jo en idiot!
SKÄMS!

Tänk om alla djur fick ha det lika bra som min Vuitton och Mini? Då skulle jag vara lycklig=)





RSS 2.0