=)

Jag hade en dröm om hur mina täckbyxor skulle se ut i år! På Peak hittade jag dem!
 
 
a´la Stenmark!
 
å självklart kommer jag att matcha mina slimfit täckisar med en päls!
 
 
 

Yesterday!

Vi satt ett gäng hemma hos mig igår kväll innan vi gick ner på Oscar! Trevligt! Mini hade kvällen till ära en orange rosett! =)
 
 
 
 
 
 

Gloves!

 
Cargloves e ett måste när man ska besikta bilen! Snubben på Bilprovningen sa när jag kört in: välkommen hämta en kaffe å kom gärna å titta på när jag går igenom sportbilen!!! Jag svarar nej tack har med mig en latte så jag går å sätter mig! Har ni några skvaller blasker??? 
 
 
 

Tisdag!

Dagens bästa köp blev en mössa! Jag blev inte super exited när jag drog i plaggen. Jag hade googlat innan och jag hade väl hamnat helt fel då jag trodde kollektionen innehöll en bikini och ett handbagage!
 

Så dagens bäst investerade stålar var fransförlängningen =) Jag är besatt!
 
 
På torsdag blir det frissan och sen blir det hänglås på plånboken! Jag ska köpa bil!
 
 
 
 
 

Aktiv!

 
Jag e aktiv på instagram! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vill ha!

Dagens vill verkligen ha!!! En 38.a tack! ;)
 
 
 
 

Instagram!

 
Jag fattar ingenting av det här men ger det ett försök!
 
Skaffade det nyss i bilen på väg hem från sthlm!
Hur följer man? hur hittar man ens vännerna? Får gå en instagram kurs hos Elle! 
 
 
 
 

Blus!

Man får dra sig till secondhand butikerna för att hitta en fin blus!
 
 
 
 

 
 
 

 


Kräftskiva!

 
 
Elles kräftskiva var super mysig! Åtta vuxna och tre små troll!!! =)
 
En städad tillställning med andra ord! =) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ipad 3!!!

Kom hem efter att ha jobbat hela dagen och vad ligger på skrivbordet? Jodå en vit ipad som matchar macbooken utmärkt! Kärlek <3
 
 
 

Morgondagens!

Morgondagens när vi ska på kräftskiva!
 
 
Tänkte köra upprullade Ralph Lauren jeans och min finast vintage blus! 
 
Armband Mulberry och klocka Omega! Skor Nelly för det galna priset 59 kr! =)
 
 
 

Imorgon!

 
 
Wihoo imorgon är det fredag igen! Mitt nya fredags måste e att avsluta dagen med ett besök på buketten!
 
 
Imorgon är det date night här hemma! Tänkte bädda framför kakelugnen! Det blir middag framför en film och nyponsoppa med glass! Ska förbi posten också och hämta ut mitt Nelly paket!
 
 
 

Inbjudan!

 
Vi är bjudna på kräftskiva på lördag! KUL! I inbjudan stod det ta med badkläder! Så ska jag ta min baddräkt
al a 30 kr eller min nya bikini al a 50 kr?
 
 
Hur som helst ska jag iallafall ha med mig en skinkost paj! 
 

Darphin!

Min älskade syster pinnar iväg på ansiktsbehandlingar titt som tätt och självklart hade jag klämt ur mig att jag också ville ha ansiktsserumet hon använde. Skulle jag aldrig ha sagt för sist när hon var där köpte hon ett till mig! Då dessa droppar går på ca 800 kr känns det som om att jag skulle ha varit tyst och gått och köpt dem själv! Men jag blev super super glad över min present!
 
Å som om att det inte var nog så kom hon med tee, varmachips, apelsiner och halstabletter till mig igår när jag låg utslagen med värk från tårna till fingrarna! Även att hon gick ner på Make Up Store och köpte en present till mig!!! Jag älskar denna människa hon är underbar!
 
 
 
 
 

Sjuk!

I söndags låg jag deckad större delen av dagen! Dock självförvållat..och så på måndag morgon vaknar jag med årets förkylning. Jag är fortfarande sängliggande men ska försöka ta mig upp och svänga ihop lite lunch!
 
 
 
 
 
 
 
 

Till sovrummet!

Blev en liten tripp ner på stan behövde ett nytt vitt lakan!
 
Så på Hemtex hittade jag världens mjukaste pläd och super fina kuddar till sängen! Bor man i en K-märkt lägenhet kan man ha Anno kuddar =)
 
 
Nu en sväng med dammsugaren för att kl fem dyka in i duschen! Innan vi går ut och äter har jag bjudit in till bubbel! =)
 
 
 

Vardagslyx!

Imorse skuggade jag lite på ögonbrynen och borstade lite Rouge på kinderna! 2 minuter tog det! Det var allt! Lyx att slippa kleta mascara i en evighet!
 
Nyss gick Emma och Dennis hem dem var över på en bira! Emma var mitt smakråd när jag skulle Nelly shoppa!!! Imorgon blir det dinner out med gänget!
 
 
 
 

Tenn!

Den här köpte jag i fredags! Det här kallar jag ljusstake med stort L!!! Galet tung och härligt stor!
 
 
Men när jag stoppade ljus i staken tog dem i taklampan och det var inte det jag hade tänkt mig! Fast egentligen hann jag inte tänka överhuvudtaget utan fick bara en "den här måste jag ha" känsla trots det saftiga priset! Men i framtiden i ett stort hem med en stor hall på ett härligt avlångt bord! Ja det var nog så jag tänkte =)
 
 
 

Laser och snart fransar!

Idag har jag varit på laserkliniken och på torsdag ska jag göra ögonfrans förlängning! Mina pengar går till annat än kläder helt plötsligt!? Kanske börjat inse att det är fullt i garderoberna? 
 
 
 Nu är det bara en skugga kvar av tatueringen och det gör mig så jävla glad men något som gör mig ännu lyckligare är att jag har en pigg liten pälsboll här hemma! I fredags packade jag in henne i bilen och for upp till djurkliniken med en prinsesstårta!
 
 
 
 
 

Glitter!

Min nya party dress!
 
Köpte den igår när vi var på shoppen. Skickade med den hem till mami, hon gjorde ett klipp och körde ner den till mig igår kväll! Jag provade den innan jag gick till sängs och så gott jag sov efteråt!
 
 
 

RSS 2.0