Toppen!


Har länge letat efter ett par vita jeans dock utan nån större framgång!

För genomskinliga, för mkt tights, för vita and so on! Men i fredags vände det till ren skär lycka! Inte för vita utan snare gräddvita, super skinny tighta, fina sömmar, guld knapp och guld dragkedjor och som topping har de fin fina fickor på baken! Ja de är verkligen toppen! =)

 

Nu är bara frågan vad jag ska ha till! =)

 


20 forever!

 

 

 

En ny favorit i badrums skåpet!

 

 

 


Bästa produkterna nu när solen snart tittar fram!



.....

 

 

Oftast när man har haft en toppen kväll brukar dagen efter vara botten! Kan inte vrida på huvudet åt nåt håll... skulle vilja ha vanilj yoghurt och en macka men ingen hör min bön! Kom just på att jag sov med sminket på inatt.. skit också!

 


Toppen vecka!

Den här veckan kommer att bli en toppen vecka! =)
Idag var alla syskon med käraste hos mamma och pappa och firade morsdag!
Imorgon ska jag träffa Elle, på torsdag ska jag äntligen färga håret och fredagen inleder jag på make up sore för att sedan möta upp alla på Elles balkong innan vi drar vidare till klass festen och avslutar på Oscar! =)
Nu ska jag beställa den här innan jag ska lägga mig i soffan för resten av kvällen!




Second!

Jag har fullt fullt fullt med saker överallt! Precis överallt!
Så synen av mina propp fulla garderober och skåp får mig att inse att jag inte borde åka på nå mer second hand tills jag flyttar till större men när det nästan är gratis så finns det alltid nån liten låda att klämma ner det i =)


Två av veckans nya second hand fynd! =)


Ett marin blått skärp med en guldkedja!

En fin liten clutch i filt tyg! =)

Jag har alltid en Lv pochette eller en vintage Dior när jag går ut, är less på det nu! Så nu åker de upp på hyllan och den här tar plats längst fram i ledet!



Briljant idé!

 

Mamma kan inte bara sy party klänningar hon kan virka också =) Vilket är underbart för nu vill jag ha en vit virkad liten sak! =)

 

Ett tag hade jag dille på virkade bikinis! Mamma och mormor gjorde minst 10 stycken i olika färger!




En sån här ska hon göra!! Hel vit ska den vara och längre =)


Bild lånad av Isabel Adrian


Lägesrapport!

 

Nästa nyss hem kommen! Har varit upp på verkstan och fått en läges rapport om vad som är kvar att göra med min bil! Jag står där och gnäller om att jag vill ha den nu.. och stackarn som har lagt ner galet många timmar på den skakade på huvudet och sa.. Angelica ska du köra den här till vardags? Nää Herregud du kommer inte upp i den!

 

D har kollat på några vardags bilar till mig men jag vill ha min lilla älskling dygnet runt! Jag saknar den så mycket! inte är det nån som lägger märke till mig när jag kör runt i en saab 9-5 som jag surt gör nu! Men om det sista går som det ska får jag den på söndag men jag vill ha den på lördag! Thats it!


Har du inte köpt några ballerinas ännu så köp dessa från Gant! De är verkligen finast! =)



Tisdag!

 

Ikväll ska jag dricka minst fem glas vin! Har haft ett galet sug efter sprit så ikväll smäller det =)

Så nu ska jag kliva upp ur sängen och snygga till mig innan min vin vän kommer!

 

 

 

 


Tunika =)

 

Ett plagg man inte kan ha för många av =)


Vissa passar till jeans andra till shors och denna ska jag ha utan skärp över min V.S bikini!





 

 

 


Så lika! =)

Tyckte att min nya kavaj påminde mig om nåt jag sett! =) Bra budget alternativ =)

http://www.contactmusic.com/pics/lb/nyf_diane_von_furstenberg_out_arrivals_160209/whitney_port_5248892.jpg


http://remotecontrol.mtv.com/wp-content/uploads/2009/04/whitneydvfstrip.jpg

http://images.dailyfill.com/eeebfa53e57f4b46_afcd296777b6ab55_o.jpg

Lycka =)

 

För en tid sedan.. eller ett jäkla bra tag sen (typ en månad) såg jag en mjukis kavaj jag tyckte var såå fiin!

Men jag blev snål och klagade på att man inte kunde stänga den! På måndagen efter såg jag att Farhman hade den på omslaget på Sofis Mode.. och då suckade jag varför jag inte köpte den? Men korkad som jag var for jag inte ut till Birsta och köpte den!

 

Så hela den här veckan har jag tänkt på just denna kavaj att den skulle vara toppen till en utav mina nya klänningar så idag när jag om mamma var ute på Birsta City hittade mamma den hängandes där =) =) =)

Sen att jag köpte världens finaste strand tunika var bara ett stort plus! Den får ni se imorgon det är alldeles för mörkt inne nu! Plus att det är dags att krypa ner i soffan =)

 

 

 

Nya Solisar =)


 


Onsdag!

 

Igår ställde jag ingen väckar klocka till idag för jag hade tänkt att ta en riktigt lång sov morgon! Men vaknade kvart över nio och kom på att jag inte hade lagt i några parkerings pengar i bilen som jag har lånat! Så det var bara att slänga på sig ett par jeans och ta på sig ett par solbrillor och gå ner! Det var den underbara morgonen!
Nöjd blev jag när D kom med en kyckling feta sallad från Baguetterian!

 

 

Det är galet fiint väder så idag har jag tagit fram mina nya sommar skor! Ska ta fram mina oanvända Gant ballerinas ur kartongen idag också! Det säger väl bara poff så är det dags för sandaler!

 


Nytt!

 

Igår när jag hade telefon tid med Elle berättade hon att hon hade köpt boken Gucci krigen! Och när hon sa att den var i pocket form och kostade under hundringen så blev jag tvungen att köpa en egen idag =) Jag läser aldrig en bok men i solstolen om tre veckor finns det kanske en möjlighet att det blir av =)

 

Mina nya party polare som ska hålla mig stadig på dans golvet i sommar! =)

 

 

 


Sad =(

Idag suger allt!
Min utväxt är galen.. har inte varit hos Anna på 6 veckor och det är 17 dagar kvar tills jag ska dit! Ville inte göra två besök den här månaden så jag har snålat in för att kunna vara fin till festen.. just nu känns det bara grått och trist!
Sen är min bil inte klar ännu =( Hade hoppats att få sätta tillbaka nyckeln på nyckel knippan igår men det var så mkt som inte ville så de hann inte klart... så jag får snällt vänta några dagar till!
Sen slog det mig idag att jag kommer inte att semestra med bästa Elle och Madicken i år! Känns sorgligt det har ju blivit av en tradition! Men jag hoppas att vi kan göra en Åre trip till vintern! Det är nästan snäppet mer crazy! =)
Tur att man har minnen de lever man länge på =)




´-









Lördag!

Idag har jag handlat konstiga saker? Eller är det saker jag vill ha? Jag vet inte är så konstig i skallen nuförtiden! För lite sprit eller för mycket kärlek?

 

En bikini i en färg som inte många skulle ta på sig.. jag tycker oxå att färgen är lite sådär men väl på så insåg jag att detta är ett kap!

 

 

Den här har jag velat ha så länge men har varken provat eller köpt den! Idag på rean slog jag till utan att prova den och den satt perfekt! Men det är inte min stil men till en fiin bred vit blå randig kavaj med guldknappar så kanske den får titta ut nån dag!


Min favorit blåsa all time! Nästa gång jag vet innan att det kommer att bli en galen fest då är denna given!


 


Just nu!

Ligger jag och steker i solen!
Mitt på Köpmangatan! Kändes lite tidigt för att ta med sig picknick filten ner på terassen så jag la filten på golvet inne i vardagsrummet, satte på mig min nya bikini och öppnade jätte fönstren! =) Och tro mig det tar! Ska ligga kvar här
en halvtimme till sen ska jag ner på stan och fika! =)



Idag inviger jag min nya Asos bikini som jag fått av lillebrors Emma! Halsbandet fick jag av Madicken i onsdags =)

 


Ny lur =)

Trots allas tjat om att jag skulle köpa en Iphone gick jag mot strömmen och köpte den jag ville ha! =)

Jag använder min tele till att ringa, svara och skicka mess. Och den här vet jag är toppen för att fixa det! Har två bärbara behövde inte en trejde!

 


Dagens skörd =)

 

Idag ringde min lillebror och ville bjuda mig på middag och följa med hem till mig.. Mitt krav var att han följde med mig på second hand shopping! Och det blev en lyckad sådan =)

 

Kort klänning som blir kalas till ett par kommande bruna ben =) Sitter tajtare på mig eftersom dockan aldrig äter någon mat överhuvud taget!

 

Ett midjebälte att ha runt nån fin kofta! Kanske den nya jag köpte idag?

 


=(

Tyckte så mycket om det här halsbandet men första gången jag hade det på mig slutade det med att jag hade alla pärlor i handen =(

Har kvar pärlorna men herregud vilket pill.. varför kunde jag bara inte ha köpt två när det bara kostade 50 kr? Vore inte helt fel om jag slog på hjärnan lite oftare! =)

 

 


RSS 2.0