NO 1!



Favoriten just nu utan tvekan är min nya jacka! Den var väl värd priset! =) Älskar den!
 











När spriten går in..


lämnar jag hjärnan hemma!
Tog med en vinare till förfesten! Tänkte det räcker ju eftersom jag redan druckit i öltälet på travet... men när sprit flaskan ställdes på bordet ställde jag bort vin glaset och började dricka drinkar istället för att hinna ikapp de andra som redan var i fin form när jag kom! Visst inga konstigheter! Minns att jag gick in en sväng på stadshuset och sedan gick hem för att göra en soppa! Rörde lite i soppan och klädde på mig igen för att ge mig ut på stan!Vad händer? Jag glömde att tända lyset i trapp uppgången och klev snett! Fick inte stopp förrän jag satt som ett frimärke mot väggen! Vittnet till detta spektakel trodde inte att jag levde när jag låg där! Men visst lever jag! har räknat till sju runda blåmärken och ett litet skrubbsår i pannan! Värre är det idag.. känns som om jag gått en brottnings match!

 


Perfectly fit!


Elle hade helt rätt! Dessa sitter grymt bra! Som om de vore sydda efter min kropp ;)




Vet inte när eller om jag kommer att använda dem men det är alltid bra att ha klassiker i garderoben =)




Klänningen Madicken köpte till mig med spetsiga axlar =) Älskar dig!



Nu ska vissa ut och köra cross medans andra tänkte baka till en äppel paj till kvällens filmvisning!

Total renovering!

Har nyss kommit hem från självfallet! Suttit där sen nio imorse! Nu är det klippt färgat och slingat! Så nu är jag nöjd i nån vecka igen! =) Det gäller att passa på så imorgon blir det min nya frisyr plus min nya klänning i vimlet! =)

Nu ska jag tillbaka! De ringde.. glömde min keps som jag hade imorse när jag traskade ner!

Jag är blond men inte lika blond som Madicken =)






 


Boring..

Den här veckan har varit allt annat än rolig =( Å det beror på att jag går en intensiv utbildning för att få mitt körkort! Så i Oktober börjar mitt liv igen =)
Har köpt trådlöst tangent bord så nu ligger jag i soffan och kör faserna på tvn! Tre fel får man tydligen bara ha! Och trots att jag tvingade en som redan har körkort att göra en fas åt mig så fick jag ändå inte godkänt! =( Jag känner mig förvirrad, irriterad och har ständig huvudvärk!

Men idag tog jag en paus och sportade runt nere i stans butiker!=) Och vad kom jag hem med? En sjätte quiltad jacka! =) Trots min nya Burberry kunde jag inte motstå den här jag såg i Rivas skyltfönster =) Nu har jag hittat den perfekta! Har lovat att jag ska älska och vårda den ömt! =)






Herregud..

Skulle övnings köra till birsta idag! Men efter ett litet hets mellan mig och min co driver körde jag in till väg grenen klev ur och satte mig på passagera sätet! Så vad händer efter 100 m? Vi krockar! Men jag klarade mig utan en skråma vilket är en jävla tur för om tre timmar börjar festen! =)

Kreativt!


Tack vare min idé och mammas utförande så slapp jag köpa nya bordstabletter!
Mina nya som mamma kom med idag är grym! Eller grymt mkt Agge! De kanske inte skulle passa in i ditt Ikea hem men hemma hos mig blev de fab =)


















<3

Madicken köpte en DKNY plånbok till sig själv när vi var i Cannes.. och jag tyckte att den var såå fiin, så underbart snäll som hon är gav hon den till mig och jag sa inte nej tack=) Syskonkärlek =)







No big hit!

Det blev ingen höjdar utgång i lördags! =( Har helt klart roligare när jag festar me Elle istället för med grabbarna! De har lackat av och festar inte som rock stars längre!
 Sen var jag så besviken att jag aldrig blev onykter! Vilket är rätt otroligt för jag drack nästan två vinare plus två snabba lakrits shots innan jag klev ut.. Så tack och hej från mig till stads huset jag är för gammal för den publiken! 


 

Party pärlorna! Hoppas ni inte har glömt bort mig den här helgen!


 

 

Studio!


Elle var me Nikki, Madicken är på landet hela helgen och D är sjuk så kvällen igår var väl ingen höjdare! Så sjukt uttråkad satt jag hemma i soffan och hade min egen studio! Med ansikts mask i fejan, läsk i glaset framför komedin Norbit fixade jag mina naglar! 

Men inte i onödan hoppas jag för ikväll ska jag dricka av livets dryck! VIN =)



=)

Två dagar sen sprack det! Skit också! Men jag blir nog lyckligare av en ny skjorta än nya lexington bordstabletter och det är ju det som är viktigast! Tingen som gör en lycklig =)
 
Kom ut från Gant 1400 kr fattigare! Nu ska jag ner på stan och leta efter en mys kofta och köpa en spik matta =) Men man lever bara en gång så varför inte göra det i fiina kläder! =)

 


Hemmets tur!

Somnade i soffan efter mys kväll igåår och hade tydligen vaknat och skrikit rakt ut vart e Madde och Elle!? =)

Så därför var det passande att jag tog med Madicken på en lite längre shopping tur idag! Å idag var det inte Agge som skulle var i fokus utan mitt hem! Inga fler klänningar förrän hemmet fått sig en liten refresh med nya mattor, myskuddar, skålar och andra snygga ting =) Fann dock inte allt jag hade på min inköps lista så imorgon blir det ett besök på Ikea vare sig man vill eller inte!


Kvällsläsning!



Smyckes trädet fick en tillfällig plats eftersom Mini kan inte låta bli mina saker :)




Äntligen är min slitna VIP lounge matta utbytt till en skönare=)



<3 France


we did it again =) Vann alltså!




På Swedish house maffia=)



Madicken bytlånade=)








Mina nya skor som jag köpte i Italien =)



Se och lär av en fena=)











Madicken var den som shoppade mest=)









Elles står för resans grymmaste armband!







Elle där hon hör hemma.. Nikki beach=)
















Här drog jag i mig det som skulle bli årets bakfylla! Sippandes och lycklig utan en tanke på att båten kryssade iväg!








En dåre trillade överbord och lyckligtvis var det inte jag! Jag stupade i säng redan vid ett!












Kryssade förbi roberto cavallis båt=) LOVE








Nästa tripp!

D frågade om jag ville göra nåt nästa vecka! Jaa utbrast jag.. Paris =) Men han hade mer tänkt tält! Å kom på iden att vi skulle hika uppför kebnekaise?? Big NO. Jag är sjukt allergisk mot två saker!

SKOG och MOTION!

  Det är inte riktigt vad jag kallar semester, snarare ett straff!
Ge mig betänketid över natten!








Hemma igen =)


Hemma från en galen semester som innehållit allt! Till och med ett dygn på en yacht i st tropez =)

Nu blir det vila om jag ska orka ikväll =)




RSS 2.0