E det fest elr?

Yes imorgon börjar äntligen festen som får varenda sundsvalls kotte att krya ur sitt ide! Visst att det är ett hell att bo mitt i allt men nåt som är väldigt bra är att man kan springa hem och kissa istället för att stå i en evighetskö till helvetet!



FAB!


Min nya kudde till soffan är en Agge kudde! Älskar den!!!! Nu ska jag bara byta ut den gamla dörrmattan med texten VIP LOUNGE till Welcome omboard=)




En dag på stranden..

Idag fick jag lära mig tre saker... Ett använd solskyddsfaktor istället för hawaiian tropic då slipper du lämna stranden efter bara två och en halv timme. Två sitt rakt mot solen inte som mig som sitter med sidan mot den! Tre använd solhatt!!!


 






Premiär=)

För Michael Kors sandalerna idag! Svettigt värre ute! Fick gå hem och byta om till en tunn klänning helt enkelt!=) Har shoppat på sale idag=)



Min dröm tång=)

Rare från GHD limited edition=) Thanks honey=)



Present day=)

Är överlycklig! Fick en present av BBF idag när vi käkade lunch!=) Nåt jag verkligen behövde=) Ni får se när jag kommer hem ikväll!!!


Shoppat=)

Jag har shoppat idag=) En ny kopieringsappartat=)  så jäkla grymt! Fan va ni diggar mig nu va?! Plus att jag är grymt sugen på en latte på Waynes "shit asso" Galet nice det skulle smaka!.! MUMS!!


Haha det var D som skrev det där medans jag bakade en paj! Jag har shoppat en ny mobil men han är avis för att min nya Nokia E75 är finare än hans=)



Mami!

Why I love my mami? För att hon säger aldrig Nej det går inte när jag får nån flippad idé och behöver en ny klänning=) Så den här kvällen har jag tillbringat med henne framför symaskinen=)

D går runt och sjunger fiskarna simmar, alltså att jag ser ut som Dileva! Men den är inte riktigt sydd för att ha i regn rusket här hemma utan jag packar ner den om precis 4 veckor när vi äntligen åker till rivieran!=)

Nu ska jag..
1. Sortera bilderna från midsommar!
2. Försöka hitta två torsdags biljetter till peace and love, nån som snodde de me ett klick före mig=(
3. Ringa Anna imorgon för en akut tid!
 






Go Agge!

Idag är jag stolt över mig själv=) Skulle träffa Elle en sväng nere på stan och jag rea shoppade för lite och ingenting=)
Go Agge mer sånt framöver tack!

Inget jag behövde eller ville ha men kan framöver vara bra att ha!



  

Lördagen i bilder!=)

Efter middagen på Mezoyo var vi 6 st party djur som festade vidare på Oscar!=)























Mezoyo!

Personal festen igår var en riktig hit=) Maten var gudomligt god, sällskapet var fab, festen rockade!=)
Min chef är väldigt snäll när det kommer till våran fest!=) Vi är helt enkelt en big happy family!

Bilderna kommer imorgon! Nu ska jag lägga mig efter att ha klivit upp och jobbat efter några få timmars sömn!



Emelie och jag!


Pappa har rätt!


Min pappa säger alltid när jag träffar honom att det är dags att sluta handla på pyret! (Med det menar han för små kläder!) Å idag insåg jag hur rätt han egentligen har! Hur spräcker man jeansen här?

Så in min nya skjorta köpte jag 36 och i västen jag fick av mamma är det Medium! =)





Nytt kärlekspar!

Mina nya lovers=) Till min fina samling=)









Vill ha!

Trodde verkligen att V.S hade de snyggaste bikinisarna men fuck fel av mig! Jag vill jag vill jag vill ha den här i frankrike i sommar! Kostar dock ungefär lika mkt som en halv LV väska=(



Efterrätt!

Är man bra på nåt är man oftast dålig på nåt annat! Jag suger verkligen när det kommer till matlagning, som köttfärssåsen i förrgår som åkte direkt ner i soporna! Men däremot är jag en riktig fena på go saker! Detta var min efterrätt igåår!






Imorgon ska jag ner på stan och shoppa upp mina skattepengar=)

Fina Stinas B-day=)

Jag vill också fylla år! Men jag vägrar bli ett år äldre=)





Stina i mitten=)




Hanna, Stinas syster=)






My honey=)



Favo paret no 1!



me and my BFF=)




Madicken hade nog druckit ett två tre glas för mkt!



Till skillnad från Elle lägger jag upp en bild på oss som jag ser mindre bra ut på men eftersom det blev ett mkt lyckat kort på henne så varsågod bästis Elle=)



27 dresses!

Jag går sällan på kalas utan nåt nytt! Stinas B-day var inget undantag=) Gillar verkligen min nya klänning!

Så super kul kväll hos Stina=) Bilderna kommer senare för nu ska jag ta hand om min sovgäst som jag träffade utanför ST inatt=)







Tunika!

Till årets snyggaste bikini hittade jag en fin fin tunika som slutar precis där trosorna börjar och med härligt stora armar! Yes=)
Nu är bara frågan what the fuck to wear på Stinas 25 års fest imorgon? Tror inte att mamma är så sugen på att trolla ihop nåt över en natt efter det som hände sist! Jag skulle ha på mig en klänning men tyckte att den var för lång så jag tog fram saxen och klippte rakt av utan en tanke på att den måste sys upp=( Så en timme innan förfesten började fick mamma åka hem från golfen och D fick köra i ilfart hem till mamma med den! Men ack så bra den blev=)



New love=)

Fattar inte varför jag inte hittar några fina sommar skor? Är det för att jag är totalt förälskad i Amandas sandaler som hon köpte på Zara ifjol? Men trots min sura min på stan idag fann jag en Chanel aktig dress på Röda Korset=) Fits me like perfect! Till å me kjolen sitter på millimetern!=) Hoppas på bättre sko lycka imorgon!


 




RSS 2.0