Till låns!

Madde köpte denna underbara jacka i lördags och jag fick låna den i söndags! :) Även att hon sa idag att jag kunde behållaa den men det kan jag inte göra men lånar den gärna igen =)

 

Madde e den generösaste människa jag känner!

 


Hemma igen!

Hemma igen, det gick fort! Men Gud vad trevligt vi har haft :)

Madicken & Elle i kombo är en riktig skrattfest! :)

 

Så summan av bästa vänner, shopping, vin, god mat och partaj är likamed en glad Agge! =)

 

 


Imorgon!

Äntligen ska jag få umgås 24 timmar nonstop med mina favoriter! :) 

 

<3

 


Insta!

Jag e ensam hemma då Dennis e utanför Sveriges gränser! Å jag & mini har det ganska så jävla bra :) Det går ingen nöd på oss, vi äter gott och myser framför tvn! Madicken sov över i tisdags och vi hoppas att hon kommer ikväll igen! :) annars så kommer vi att umgås nästa helg då tjejligan ska på roadtrip! ;)

 

 

Bilder från min insta!

 


One blue..

 One blue pussy heter den nya katten i familjen!

 

Jag och Mini satt i hallen och tittade på den imorse! Tror att vi båda gillar den =) Imorgon tänkte jag väl ta av plasten runt den och hänga upp den i vardagsrummet!

 

 


Klickat hem!

Den här klänningen har jag letat efter i XS och idag hittade jag en! Yes toppen! =) Kommer att användas både till vita sneakers dagtid och klackar kvällstid! =)
 
 
 
 
asos.com

Friday it is!

Då var det fredag igen! :) trevligt!


Hämtade ut mina nya gardiner på 3.50 som ska strykas och hängas upp, den guldfärgad tapeten jag beställde i förra veckan anlände idag som jag antar att man ska klistra upp, jag har fått 1 av 2 tavlor som jag har väntat på och det är väl också något som ska hängas upp! 

 

Dagens i Barbour, Swedish hasbeens och Mulberry bag!

 

 


RSS 2.0