Snart!

 
Om mindre än 3 månader fyller vi 30 år! Det är ju helt galet!
 
Vi hade sedan länge planerat att fira våran dag i Mexico men så när vi skulle boka i somras fick jag hala och låtsas vela på det hela då jag visste att det skulle komma en liten baby i slutet på december! Madicken tänkte åka utan mig men sen ångrade hon sig till min stora lycka så nu kommer vi att fira med vår familj i Åre! Raka motsatsen mot Mexico! Men gud så jag längtar! Slalom, middagar, mysa framför öppna spisen, långa promenader med Buggan och familjemys med våran lillan baby! Trodde aldrig jag skulle säga dettta men jag längtar efter vår 30 årsdag!
 
Vi i lördags innan Tess fest! =)
 
 
 
 

Missa inte!

 För allt i tvtablån missa inte Bachelor finalen ikväll kl 20.00 på tv 11!
 
Ben ska fria i Zermatt, Schweiz! Kanske världens vackrast plats! På min lista ligger den iallafall som nummer 1! =)
 Inga bilar finns i byn man tar sig hit med tåg, några få lyxbutiker som Rolex och Moncler efter gågatan, mysiga restauranger, hippt folk och en luft renare än nån annanstans!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finn ett fel!

Japp ni ser rätt! En volvo nyckel!
 
 
 
 
 
 
Jag har sålt Jeepen och tanken var att jag skulle byta den mot en Mini Clubman men eftersom att det är så galet mycket i våra liv just nu och att det inte finns någon i Sundsvall som jag vill ha, har jag köpt en super fin Volvo V 50 tills vidare!
 
Min älskade Jeep blev för stor att ratta runt i nu när jag ska ha vår lilla juvel bak! Jag behövde en mindre bil som är lättare att navigera och parkera! Så i väntan på min Mini får jag glida runt i Volvon och känna mig som alla andra! Trist! Men några fördelar har den nog allt ända! =)
 
1. Jag kan fickparkera och får plats i alla rutor på Nytorget!
2. Dieselvärmare precis vad jag behövde! En varm bil i väntan på ett garage!
3. Att jag inte behöver anstränga mig för att komma in i bilen!
4 Har jag en dålig hårdag spelar det ingen roll! Ingen tittar på dem som kör runt i en Volvo!
 
 
 
 

Sött!

En söt liten dress som passar till sommaren och ett par söta virkade första skor till vår baby! 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glam mom!

Smsade Dennis om hur viktigt det är att ha bra solskydd när man ska ut i naturen (ner på stan) med en liten juvel i Buggan!
 
Så då var det bara att välja ut ett par nya! ;) 


 
 
 
 

Dagens köp!

Dagens köp blev en rock att försöka täcka överkroppen med!
 
Inte mycket i min garderob som passar just nu! Men som många menar det var ju tight redan innan! 
 
 
 
http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/kavajer-jackor/ccollection-cclothes-cjackets-p1.html
 
 
 
 
 

Till en liten..


I helgen har jag inte gjort annat än shoppat! Fredag lördag och söndag har jag burit kassar!
 
Ändå tills det tog stopp och jag orkade inte titta på en penal till!
 
Men jag resonerar så att det är bra att passa på medans jag har orken att gå, allt ska ju ändå köpas =)
E det inte baby kläder jag har köpt så har det varit gardinstänger, gardiner, innertäcken, och en Sophie la Girafe! Hittade en super fin klänning till lillan och själv har jag både fått en sak från Dior och en liten finare sak från Gucci! =) Så två tummar upp för denna helg!


Den här fick vi av Madicken för någon vecka sedan!
 
 
 
 
 

Update!


Just nu har jag knappt några minuter över på dagarna! Det har varit galet mycket!
 
Men i tisdags drog renoveringen på Haga igång! =)
 
Jag gör ingenting där förutom åker förbi två gånger om dagen för att kolla läget, ställa frågor och göra diverse val! Vilket jävla team som fixar detta till oss! "Alla drömmar kan slås in" skulle kunna vara teamets slogan då man pekar och säger det vill jag ha och dem säger ja visst det fixar vi! Och det gillar jag =) Men nånting otroligt jobbigt har också hänt senaste veckan.. Jag har varit så nere och ledsen sen jag upptäckte en knöl stor som en grön ärta på Minis mage, igår opererade veterinären bort den så nu får vi vänta i två veckor på besked! Tur att jag har världens bästa sambo som peppar och stöttar! Idag fick jag även en present =) Han är bästa gravid hjälpen man kan tänka sig!

 
 
 
 
 

Insta!

 Lillans BB väska är packad!
 
I den finns två filtar, en vit att vira runt Babyskyddet och en rosa snuttis från Livly, 3 uppsättningar med kläder, vinteroverall, vintermössa och lite mer smått och gått! Ville ha den klar då det är otroligt mycket för oss nu! Min väska kan vem som helst slänga ihop men babyns saker ville jag välja själv! =) 


Bilder från min Insta!
 
Min bästa baby sak är nog Bambi som jag fick av Elin A! Hon hade köpt den när hon var i Frankrike och fått veta att vi skulle få en liten tjej! =) Jag älskar att man sätter fast nappen i den =)
 
 
 
 
 

Helgens fynd!

För tio år sen gick jag i gymnasiet! På mig nästan varje dag hade jag ett par ljusbeiga skinn boots från Bianco!  Jag hade dem till allt så när skinner fram på tårna blivit alldeles svart och skaften blå av mina jeans slängde jag dem! Och många gånger har jag tänkt på dessa boots! Jag tyckte dem var perfekt! Så ihelgen när Dennis for upp till firman tog jag bilen till erikshjälpen!

 
Där stod ett par! I min storlek fast i mörkbrun! Nästintill helt oanvända då lapparna under skorna satt kvar! Jag trodde inte det var sant!!! Svävar på moln fram till kassan och då säger kvinna 48 kronor tack! Hallelulja!
 
 
 
 
 
 
 

Rosa <3

Jag får inte nog av allt gulligt! Längtar längtar längtar ihjäl mig tills vi kan börja inreda babyrummet! Vi vet exakt hur vi vill ha det och så kommer det att bli! =)

I och med att spjälsängen står hos mina föräldarar, växasängen står på Dennis jobb och babyns alla kläder och fina saker ligger nerpackade i tygboxar hos mina föräldrar känns det lite trist! Vill kunna se och klämma på allt varje dag!

 
 
 
 
 

Dagens!

 
Såhär har jag sett ut idag när jag har varit ute på shoppen!
 
Behövde komplettera våran beställningslista, hade ju glömt att beställa Bugaboos skötväska! =) Så nu är barnvagnskalaset uppe i hela 17 600 med Babyskyddet! Mamma kallar buggan för en mindre begagnad bil och det har hon ju rätt i! Men om man vänder på det och kollar vad min jäkla Iphone kostade mig.. 899 fast pris i 24 månader är ju likamed 21 500 plus att den inte ens höll i 24 månader! Så då får vi se Bugaboon som en riktig prisvärd sak! Den ska ju trots allt rulla runt på vårat lilla gemensamma liv! =) 
 
 
Dagens sju månaders bula! =)
 
 

I brevlådan!

När mamman får bestämma och det är pappan som betalar =)




 
 
 

12 dagar!

12 dagar kvar tills totalrenoveringen av våran nya lya drar igång! Herregud!
 
Just nu skulle jag kunna tapetsera hela vårt hem med kataloger! En miljon beslut att ta! Samtidigt håller vi på att förberda för vår kommande redan galet älskade lilla Baby samt att jag håller på att packa ner 8 år på Köpmangatan i kartonger! Om jag har hunnit oroa mig över förlossningen? Haha nej men det kommer väl!
 
Klinkers valet är vi sjukt nöjd med! Det på bild två! Det ser ut som om man hällt ut silver på golvet =) Det kommer vi att lägga i hallen, på badrummet och runt öppna spisen! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All black!

Igår var vi och beställde lillans vagn!
 
Valet har varit självklart sen dag 1 att vi skulle ha en Bugaboo cameleon 3 all black! Så det enda som tog lite tid igår var att välja babyskydd och tillbehör! =) Och självklart valde jag lattehållaren och åkpåsen som matchar vagnen! =) Och visst blev det ett maxi cosi babyskydd med adaptrar så jag lätt kan rulla in i affären när jag ska göra snabba ärenden!
 
Vi gick ut därfirån supernöjda och var jätte glada över våra val! =) Vilket team vi är! =)
 
 
 
http://www.babyshop.se/ 

RSS 2.0