Trevlig vecka!

So far so good!

Veckan har varit toppen! I Tisdags fyllde tvillingarna år och det firades med pompa och ståt hemma hos mamma och pappa. Fick riktigt bra presenter, sånt som jag verkligen behövde och ville ha =)

Så denna trevliga vecka kommer att avslutas i Sthlm. Det enda oros momentet är att jag ska köra ner en rav 4 helt själv, har aldrig kört så långt själv! Jag får starta i tid så jag inte känner nån stress och så att fart begränsningen hålls!

Nu ska jag tvätta, städa och köpa nya tulpaner! Hemmet måste se OK ut för nån utvald som ännu inte vet om det ska vara barnvakt till Mini!


Nya stolar och en village stege att hänga Elle tidningar på =)


Vinden har vänt!

Vinden har vänt och oturs molnet som har hängt tungt över mig har förflyttat sig!

Har haft en riktigt bra vecka! Överlevde tandis, trots att Håkan sa: Grattis det är årets största hål, eller förresten fjolårets också! Men det borde han ha förstått för när jag ringde och bokade tiden sa jag att det inte kändes som ett hål utan en krater!

Så medans jag väntade på att bedövningen skulle verka slipade han ner mina framtänder så nu har jag en perfekt jämn rad av tänder! Och jag ler för jag är sjukt nöjd! =)

Igår fick jag en tidig födelsedagspresent! Perfekta matta shopping boots från scorett=) 





Usch!

Snart ska jag till tandläkaren.. vilket jag hatar hatar hatar mest av allt!
Klarar inte av ljuden! Vidrigt! Tur att jag får sällskap!

Mamma ringde och tjatade att pappa kunde följa med men hur ser det ut när man snart är 26? Även att jag nyss fick ett mess av mamma att om jag är duktig hos tandis får jag en fin födelsedags present en riktigt bra!


Så nu ska jag av med mys kläderna och hoppa in i nåt mer acceptabelt!




Tips!


Grattis till er som ännu inte har köpt några Hunters! Dessa på zoovillage är ju tusen ggr snyggare, Tyvärr =(




www.zoovillage.com


Mina känns helt plötsligt väldigt trist!



Nya planer!

Min födelsedag börjar närma sig och i år kommer den inte att firas på Oscar utan i en annan stad! 

Både trist och kul! Madicken och mina vänner är ju här! Men efter misshandeln i lördags känner jag mig inte trygg att gå ut här i stan, vågar inte ens ha min bil stående i stan ihelgen! Jag mår illa av allt!

När jag läste artikeln i sundsvalls tidning i söndags höll jag på att spy!!! Du slog mig utan anledning stå för det och sluta tyck synd om dig själv!


Men till nåt roligt! Den här klänningen har jag beställt! Hoppas jag hinner få den innan MIN stora dag =)




Just nu!

Polisen i Kramfors fick ett alarm från en Ica butik om en strulig alkis! Vid kroppsvisiteringen hittade de en bilnyckel!

Yes det var bilnyckeln jag tappade i söndags =) Dock har bilen gått genom en nybyggd rondell och mejat ner två lykt stolpar men sommardäcken låg kvar i bagaget! Så nu är är D på väg uppöver för att hämta hem den medans jag sitter och myser i soffan till Lets Dance! Drack en öl när jag lagade kvälls middan såå tyvärr kunde jag inte köra hem den! =)   

Köpte en ny skinnjacka idag och beställde födelsedags klänningen! I år vill jag inte vara prinsessa utan en läcker bakelse =)









Vad händer?

Det hänger ett tungt oturs moln över mig just nu!

I söndags "gav" jag bort en ny bil som ännu inte är återfunnen, och idag var oturen framme igen!

Hämtade upp brorsan för att åka på second hand, efter ett tag började det ryka inne i bilen, när vi kom fram till målet upptäcker jag att hela huven är full av grön slime och jag står mitt i ett rökmoln! Jaa bilen hade kokat så det var bara att ringa världens bästa D! Så nu står pärlan på verkstan =( Snart vågar D inte svara när jag ringer för han vet att det innebär problem!

Imorgon ska jag iallafall få slappna av.. ska till frisören och få en uppfrächning! =)






Vilken mardröm..


Det nya året kunde inte starta mkt sämre än så här!

Idag har jag lyckats med nåt som inte ens de korkade i american funniest home videos skulle klara av! Trodde jag drömde eller höll på att bli knäpp men det var ingen mardröm utan verklighet! Folk fäller några tårar när deras mobiler blir stulna, idag har jag gråtit ett helt hav!

Nu ber jag till gud och hoppas på att poliserna hittar bilen! Och det är inte min "billiga" bil de ska hitta utan den nya dyra bilen jag hade lånat!


Kan tiden inte vridas tillbaka till nyårsafton?



Första blåsningen!

På nyårsafton stod jag och öste ut skit över poliserna som nedanför mitt fönster stoppade den stackars kille som var på väg på nyårsfest med en öl i handen, tyckte att det finns väl annat att lägga resurerna på som tex mer bemanning i växeln för när man ringer till polisen får man sitta i kö! Anledningen att man ringer är väl att det är nöd just då inte en kvart senare så imorse kvart över fem när jag var ute på vägen blev jag stoppad och fick blåsa! Hahaa nästa gång ska jag vara tyst! =)

Ska sluta svära över snön också annars kommer det väl ännu mer!



RSS 2.0