=)

 

 

Åhh vad jag längtar tills imorgon! Ska ut på en tur med Emma =)

Ska blii såå kul!!!

 

Så just nu har jag provat min oanvända stickade lång klänning som jag hade tänkt att ha imorgon men det gick inte att ta en bild! Min katt kräver mer än en baby! Ser hon mina öron blir helt bananas! Har sett en fin sak jag tänkte slå till på imorgon!! Håll tummarna att den passar! =)

 

 

 

Alla tror att jag har en kattunge men det är min fyraåriga snorunge =) Ibland kan jag ligga i soffan och stirra på henne och undra hur jag kunde få en sån fin katt =)

 

 


Lånat =)

 

 

Fick låna hem systers nya second hand klänning med fjärilar! Den e verkligen så fin live!

 

Och den slutar precis där mina Hunters börjar! Det gillas =) Synd att sommaren är över men det gör inte så mkt, just nu har jag en marin blå Gant över! Inte helt galet =)


Har fortfarande inte fått tag i skorna så håll utkik =)

 

 


Dumt av mig!




Hade inte sett dessa vackra Acne skor förräns igår kväll! Så jag lät det vila i bakhuvudet över natten och nu står jag här och ska beställa dem och så är de slut i 37 =(


Nån som vet om de går att köpa någon annan stans än Nelly och på Acnes hemsida???


Me like!

Usch vad nöjd jag var över afro håret i fredags! Synd att det inte blev nån utgång! Tror jag måste lägga upp nån bild på mitt galet lockiga hår nån dag så ni förstår min lycka när det är rakt och inte regnar ute =)

 

 

 


Svåra val!

 

 

Ett av mina största problem är när jag inte har något inplanerat och en massa erbjudanden haglar in så kan jag helt plötsligt inte välja och allt blir pannkaka!

 

Jag vill gå ut samtidigt som jag vill ligga i soffan och mysa framför en film!!! Fan varför kan man bara inte göra allt?

 

 

 


Lördag!

 

D tog med mig till Härnösand för en lunch på vårat favo hak Rutiga duken idag! Gullig kille alltså!

 

Men det var inte bara vi som hittat dit denna lördag! Stod inne på Hm och vilka var där? Lillebror och Emma =) Lillebror har upptäckt hjärtats favorit buitk Herrman där han shoppade loss två Gant jackor! Tyvärr hittade jag inget speciellt idag =( Jag hade ju glömt min plånbok så D skulle betala det jag ville ha! Men det är väl typiskt! Har man inga pengar vill man ha allt och när man har pengar vill man inte ha nåt???

 

Den här tröjan med duttisar var allt jag kom hem med! Men jag är lycklig ändå! Har äntligen hittat mina Aviators som jag trodde jag tappat nere i Göteborg!

 


Tjej middag!

 

Jag är inte typen som går på en tjej middag! Får jag välja går jag hellre på en herr middag! Men å andra sidan så länge det finns alkohol så kommer jag =) Dennis mamma ska ju me och hon är ju alldeles för kul! Och Barbro.. Jag vill bo hos Barbro =)

Vad tar jag på mig?

Dennis sa att man skulle ha o ömma kläder! Toppen då kör jag på min leopard långklänning och Hunters!!!

 

 

 

 


Koftis =)

 

Det lönar sig att fråga när man ser någon har nåt snyggt på sig! För barn butiker är inte mitt första stopp! Så nu är jag en fin kofta rikare!

 


Jag utanför Erikshjälpen idag! Det lönar sig att åka från stan en gång i veckan =) Idag blev det en topp och en scarf!

 

 

 


Syster =)

 

Jag älskar dig du är fan bäst =)

 

Idag har vi nog gjort stans alla affärer i gummistövlar! Minus Gant! Finns alltid mkt fint när man inte ska köpa nåt! Men jag tittar lika gärna på =)

Madicken köpte skor, tröja, byxor, linne, halva Jess och inte nog med det köpte hon en blus till mig som jag tok älskade men var för snål för att köpa =)

 

 

Min shopping bil =)



Galet bra!

Madicken har missbrukat den ett längre tag likaså Elle!

Därför blev jag helt enkelt tvungen att köpa en själv och det är mina bäst investerade kronor nånsin! Jag dricker sällan vatten, typ aldrig och det syns på mig men sen i lördags får min hy minst 5 glas vatten om dagen! Jag älskar den och det syns =)

 

 

Spring och köp Make up store face mist =)


 


Long time

No see!

 

Har haft fullt upp med diverse så jag har knappt läst en blogg de sista dagarna!!! Men ikväll ska jag mysa framför datorn hela kvällen!

 

Imorgon är det äntligen dags för systrars dag =)

Jag ska upp till garaget på förmiddagen och hämta min Jeep för att ta syrran på en shopping tur!

Jag har planer på att vara kass fri men hon hade tänkt att go banans! =) Hoppas hon bjuder mig på lunch som hon alltid annars gör!

Sen kl 17 ska jag på en ny husvisning! Ett finare hus utåt sett, ett dyrare hus, men dock en hel del att göra invändigt minus en klar pool =( Men D har lovat mig om jag flyttar från stenstan ska jag minsann få nåt att bada ute i nästa sommar! =)

 

 


Nöjd!

 

 

Jag skulle ju på dop imorgon men kan tyvärr inte gå men det hindrar inte mig från att lämna ifrån mig en riktig Agge påse!

I påsen ligger ett gulligt ull lamm omlindat i rosa silkes papper! Ska ner med en mina första år bok också! Kortet och kuvertet har jag gjort själv för fem minuter sen!!! Nu är jag en mycket nöjd Angelica =)

 

Ska även skicka med en outfit bild på mig i långklänningen och kavajen jag hade tänkt att ha på mig så babyn vet hur fin jag tänkte vara på hennes stora dag!

 

 


Dagens!

 

En tråkig dagens! Men det är för att jag är så förjävla uttråkad idag! Ingen att vara med inget att göra! Känner inte för att gå ner på stan trots att jag har en inköpslista som måste börja betas av! TYP! Nu ska jag iallafall ner till bilen som går ut snart! Får se om jag orkar starta den och köra ut till Birsta!

 

 


Inte utan!

Allt i min badrums låda är livsviktigt men dessa kan jag absolut inte vara utan!!!

 

Clearasil rengörings pads! Räfflade och indränkta och klara att använda! Mitt knotter vid tinningen försvann på några dagar!

 

Redken real control mot mina toppar som allt för lätt går av när jag fönar och plattar!

 

YSL concealern!

 

Depends nagellack borttagning! Doppa ner fingret i burken och det är klart!

 

Zink salva mot väldigt onda finnar!

 


Kvällsläsning!

 

 

Idag låg min favorit i brevlådan tillsammans med en inbjudan! Synd att man bor i lilla staden sundsvall så man missar det nu då! Fast å andra sidan känns det bra.. ska hålla mig från Gant butiken så länge som möjligt! Ska ju inhandla en ny Louis i höst! =)

 

 


Gårdagens!

 

Igår var jag nästan helt klädd i second hand! Kände mig jätte fin men fick ingen respons direkt! Var väl bara jag som tyckte det då! Men i söndags när jag var bakis och oduschad och klädd som en 10 åring jo då fick jag höra från flera håll vad fiin du är idag!


Redo!

 

För vinter =)


Älskar sommaren men jag passar bäst i höst och vinter kläder!


Mit pannband jag fick av Mami =) =) Har älskat den sen jag var liten flicka!

Äntligen =)

 

Nytt päls skärp köpt på taxfree i Spanien! Hoppas jag hittar en ny fin svart filt jacka eller kanske en svart poncho?



Suck!

 

Måste ut på det förbannade Ikea idag! Gillar inte Ikea av två enkla anledningar : Det första är att det krävs en hel dag för att sätta ihop en pall, allt ska skruvas och monteras själv och jag har ingen utbildning i byggsats! Sen går det sällan att skruva isär penalen om det blir fel! Det andra är att man blir så sugen på allt man ser och jag har verkligen inte ens plats för en ynka vas till!

 

Så imorse när jag kände höst vinden insåg jag att jo jag måste göra ett besök ändå! Så för att få plats med koftor och de fem jackorna jag förvarar hos Inger under sommaren har jag inget annat alternativ att försöka hitta nåt att stoppa in det i! Wish me luck!

 

 


Välkommen!

 

Har upptäckt att jag har fått väldigt många nya besökare! KUL =) Så här kommer en liten del av mina favorit bilder på mig, om mig med mig =)


Ni som är vän med mig på FB och eller har följt min blogg en längre tid kan ju blunda så ni en inte för en överdos av mig =)

 

 


Ny färg!

 

Färgade lockarna för några dar sen! Nu har jag gått vidare efter ett år som prinsess blond till en lite ljusare nyans för att om två månader byta till en mörkare nyans! Jag är ju egentligen brunett med ordentligt självfall! Därför tackar jag gud varje gång jag duschar för GHD tången! Toppen till mitt afro hår!

 

 

Färgen i solen =)


 


Party!

 

 

 

Varför måste man alltid dricka den sista drinken? Utan den hade jag kanske tagit mig till stranden idag? Men istället har jag legat och svettats i sängen och mått allmänt skit..... Men det var fun så länge spriten varade =)

 

 

 

Frida och Elle =)


Madicken, Elle, Kristoffer (Fridas sambo), och Thomas (Lindas sambo)

 

 

 

 

 

 

 


Hur fina

 

 

är inte dessa?

Jag vill verkligen ha ett par! Helst ett par hudfärgade! Istället för Acnes pistoler! =)

 

 

 

 

 

Swedish Hasbeens

 


Blus =)

 


Spelar ingen roll hur djupt man letar såna här fina blusar görs inte längre!


Därför tackar vi för att vi kan fynda dem på second hand =)

Älskar allt som visar lite hud på nåt annat ställe än fram under halsen ner mot naveln! =) Och extra fint att man knyter rosetter på varje sida =) Dock måste jag leta jävligt djupt i underklädes lådan efter min Lars Wallin bustier....

 

 


Hjäälp!

 

 

 

Ska jag köpa eller inte?

Tycker att de är så fula att det nästan blir snygga! Hittade dem på myrorna! Har jag plats eller kommer jag ens att använda dem eller var jag sjukt snål? Bra fråga! La undan dem till två imorgon!

 


Weeiii =)

 

Imorgon kväll får jag fin besök! Emma och lillebror kommer hit! Har så mycket nytt att visa henne! =)

 

 

 

 

 

 


Jag döör!

 

Dessa är det första jag ska på jakt efter i Paris!!! Tänk till mina pälsisar! Dessa skulle jag kunna ha till alla!!! =)

 

 

 

 

See by Chloe-Asos


Onsdag!

 

Haha Bumbi ringde mig idag och ville att jag skulle ta bort bilden på han från bloggen! Varför? Jag tyckte att han var jätte fin på bilden! Det var ju ingen exposed bild direkt! Men vill inte han vara med så finns det en annan som gör allt för att vara med!!! Min bästis som jag delar min kudde med =)

Men annars har det varit en helt Ok dag! Började dagen med laser behandling på laser kliniken därefter en lång vila. Sen mötte jag upp Elle för en solning! Så nu känner jag mig lite fräschare inför lördagen =)

 

Minis kan man räkna med hon vill alltid pussas med alla och synas=)

 

 


Present!

 



När Madicken kom hem från Egypten hade hon med sig detta fina halsband i present till mig! Jag älskar det och tycker att det är superfint verkligen =) Älskar dig!

 

 

Dem här fyndade jag på second hand igår! Mina första clips! Så i bilen blev jag ju så klart tvungen att ta upp de ur i påsen och sen är ett borta!!! Typiskt! Har gått igenom bilen 2 ggr... Borta! Ska kolla en gång till! Ville ju ha dem på lördag =(

 


Baby!

 

 

Imorse klev jag och bumbi upp samtidigt vilket är väldigt sällan för de enda gångerna det sker är när vi ska resa bort tillsammans! Så han tittade på mig och sa: Nu ska jag iväg och tjäna pengar och du ska iväg och göra av med pengar! Söt han är! =)

 


Happy!!!

 

 

Vilken bra dag! =)

Först hämtade jag upp mami, med sig hade hon nåt jag länge suktat efter!!! Nåt hon köpt i Finland för flera år tionde sen! Som jag har provat sen jag var liten!!! Nu hänger den hemma hos mig och väntar på vinter =)

Vi tog min vardags bil (Saaben) ut på en en liten shopping tur! Birsta city och second hand! Sen fick jag ett positivt samtal så på Lördag tänkte jag gå ut och fira!!!

 

Därför passade dagens inköp väldigt bra!!! Mina nya shorts! Egentligen sov shorts men det skiter jag fullständigt i!!! Tänkte matcha med mina beiga boots som jag köpt i Frankrike och en LV väska! Dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha upptill???



 

Äntligen kommer jag att få användning av denna! Köpte den för ca ett år sedan just för detta =)

 


Dress!

 

Hur mycket jag älskar jeans, utsvängda härligt låga jeans så skulle jag aldrig nånsin sätta på mig en jeans jacka eller dylikt fram till nu!

Vet inte när eller om jag ens kommer att använda den men jag tyckte att den var söt! Provade en Small och den satt som ett smäck, tight och jätte kort! Fick åla mig in i den! Toppen så den hängde jag tillbaka och gick till kassan med en XS istället! Därav anledningen att den bara kommer att bli hängandes i garderoben!


Men om jag får på mig den tar jag en vit stickad kofta över och mina gamla bruna MC boots!

 


Hmm..

 

När vi var i Palma var jag inne på Zara med Emma. Dennis och lillebror satte sig på en restaurang i närheten för att dricka vin! När vi kom tillbaka påstod dem att de hade fotat mig! Men jag var ju med Emma inne i butiken! Så i helgen hade jag med mig system kameran och visade mamma och hon sa att det var jag!


Kan hålla med att det på håll är lite likt mig men när jag zoomar in den tycker jag att den är väldigt lik en viss prinsessa!



Mer nytt!

Sitter i fin rummet framför photoshoot och försöker knyta en scarf runt huvudet men jag är värdelös!

Får invänta Madicken som är hos frissan nedanför mig! Så när scarfen sitter där den ska tar vi en tur till mormor! Hon har virkat tofflor till mig! Mamma tjöt av skratt när hon såg dem och sa att ingen ville ha såna men se där hade hon fel!!! Jag älskade dem! Beställde ett par röd vita =)

 

 

Min nya Blazer med tok fina knappar! Inhandlad på Zara i Göteborg!


Ny tunn höst jacka köpt på Monki i Umeå!


 


New in!

Det tog sitt tag att packa upp allt igår!

Sen så var det så fuktigt där nere så när jag tog upp min nya Blazer ur kassen var den inte lika fiin längre =( Alldeles skrynklig =( Ska ta med den till Inger så hon får försöka stryka till den! Nu ska jag göra lunch åt en sjukling och sen försöka organisera här hemma! Fick ju inte in en penal till men det hade jag förträngt så nu står jag här och vet inte vad jag ska ta mig till så resten av allt nytt och fiint kanske ni får se imorgon! =)

 

Enligt mig sko perfektion! Perfekta springa runt i Paris skor! =)


Matchy Matchy =)

 


Hemma bäst!

 

 

Då var jag hemma igen!

Jag måste älska mitt hem eftersom jag lider av fruktansvärd hemlängtan varje gång jag är iväg!

Hann pricka av allt på listan! Så nu har jag öst ut kassar ur bilen! =) Shoppingen i Göteborg var toppen! =)

 

Men bäst av allt var allt mys med syster =)



Drar söderut!

 

 

 

Myser med min pälskling och försöker packar det sista!

Imorgon bitti tar jag mitt täcke om min kudde och drar iväg på en trip söderut =)

Mina måsten är: Paddla kanot, Liseberg, Ullared och minst ett Zara besök! Ses när vi ses! Försöker ni nå mig ring till Ds tele! Går inte att prata i min!

 


Fuck off!!!

 


Less, sur, besviken, förbannad, ledsen, grinig och osminkad!  Jag är allmänt jävla pissed off!!!

 

Här är man trevlig och försöker ge alla en chans!

Vare sig det e psykopater, schizofrenisar, rika, fattiga, snälla, dumma, otrogna eller allmänna jävla dårar men nu tror jag fan att jag fått nog!!!

 

 


RSS 2.0