Hemma igen!

Ikväll tog jag med mig min kalaskula och gick på Lottas födelsedagskalas!
 
Även fast jag dricker äpplemust och hoppar över ostarna så är det sjukt trevligt att gå ut en sväng! Dels för det sociala och dels för att få dra på sig en liten blåsa och piffa till sig lite! =) Super glad att det hinner vara två kalas till innan lillan kommer! =)
 
Min morgonrock råkar även den vara i leopard! Dock glipar den nu men vad gör väl det med en snygg bh under =)
 
 
 
 
 
 

Lördag!

Nu börjar det dra ihop sig! Ja till allt! Vårt nya liv =)
 
Men snart har vi nycklarna till vår nya lya och då hoppas jag att det går undan! Vi har valt världens läckraste klinkers som vi ska ha i hallen, runt öppna spisen och på badrumsgolvet =)
 
Å lillans rum! Vi har valt tapeter och allt till hennes rum men jag vill ha det klart nu! Allt jag köper hamnar just nu hemma hos mamma och pappa! Igår hittade jag rockiga tights tilll henne och idag har jag köpt en lampa till vår myshörna! Vi kommer att ha en läshörna med två fåtöljer bredvid matsalen så i det fönstret ska den nya lampan stå!

Nog om allt nu ska jag svida om för ikväll ska jag på Lottas födelsedagskalas! =)
 
 
 
 
 

Mini me!

Efter vinter kommer vår och då ska lillan matcha morsan ;)
 
 
 

Klickat hem!



Klickade hem den här fina toppen från Nelly i onsdags och idag hade den kommit! Måste bara upp på OkQ8 och hämta ut den! Tror jag kommer att använda den flitigt till sommaren! =)
 
 
 
 
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor
 
 
 
 

99 dagar!


Igår var det 100 dagar kvar till beräknat datum idag är det 99!
 
Så igår när det var 100 köpte jag henne ett par leopardskor och idag firar jag att det är 99 dagar kvar med att köpa tights och en leopardklänning! Imorgon e det 98 dagar kvar så då får jag yttligare en anledning till att köpa något fint! Osv.
 
 
 
 
 

Baby!

Här kommer lite bilder från min Babyshower i lördags! =)
 
Det var den finaste överraskningen ever! Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det! =)
 
Allvarligt kolla tex in blöjtårtorna!!! Hur amerikanskt? Hur kreativt? Den ena har Emma och Elina gjort och den med My little Pony on top har Madicken och Mamma gjort! Önska att alla fick se dem Live för dem e galet vackra! Tur att jag har mamma och pappas hem att förvara allt i tills vårt nya hem e klart! Lillan fick så galet fina presenter! Och Frida har introducerat mig för Sophie la girafe så nu ska jag iväg och köpa mer i samma serie =) 

Lillan fick även en sjömansdräkt, pyjamaser,
ett får och ett par super härliga byxor! =)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagens!

Skulle lägga upp bilder från lördagens underbara fest men min MacBook verkar trött idag! Istället blir det en suddig Agge från i fredags innan jag mötte upp Elle för en super trevlig middag på Udda! Kan verkligen rekommendera det stället! Vilka sjukt goda alkoholfria drinkar killarna blandade! Maten var också god! Årets sista middag utomhus och det var super härligt! 
 
 
 
 
 
 

Vilken överraskning!

Igår knackade jag på hos mina föräldrar efter jobbet! Mamma öppnar och fram hoppar 9 vänner!
 
Jag klev rakt in i min egen Babyshower!
 
Herregud jag var i chock! Vilket fint kalas mamma och Madicken hade ordnat! Det var ballonger, pompomps som hängde i lamporna, banderoller som det stod Baby på hängde när man kom in! Det bjöds på gratäng och kallskuret! Mamma hade gjort min favorit tårta och det avslutades med ostbricka! Väntar in bilder så ska ni få se bla. vilka otroligt fina gåvor jag fick! Herregud! Tack snälla ni som kom och överraskade mig! Jag finner inga ord vilket fint och välkomnade kalas våran lilla dotter fick! <3 Tack snälla den kvällen kommer jag aldrig att glömma!


 
 

V.24

Jag hade trott att tiden som gravid skulle vara långdragen, att tiden skulle stå still och väntan skulle vara evighetslång och tung! Men tänk att det har varit tvärtemot! Tiden går så fort att jag har svårt att hänga med! Sen har jag haft turen att må galet bra so far! I 24 :e veckan e jag och har inte haft en sjukdag, inget illamående ingenting! Visst känner jag av Mina + 10 kg när jag går upp för trappen men det e inget att gnälla över! :) jag lever på precis som vanligt! Idag har jag varit på möte på banken, om en timme ska ja luncha med mamma och ikväll ska jag äta middag med Elle på Udda! :) Jag har fullt upp helt enkelt! =)
 
Madicken köpte en Boo till sin systerdotter! Hon skämmer bort henne alldeles för mkt redan =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höst!

Hösten är här! Min bästa årstid! Jag älskar färgerna, dofterna, myset i mörkret, mina quiltade jackor men inget i min garderob passar min kropp just nu...
 
 
 
 
 
 

Gant!

Vi ritade vårt nya kök ihelgen! Känner mig super nöjd med resultatet och vilket teamwork! =)
 
Dock var det väl mindre roligt att släpa runt kroppen på tunga ben i jakten på den perfekta köksblandaren! Killar tycker ju att sån här planering e rolig men jag gillar mer mjuka ting! Men e man en duktig säl som kämpar på blir man belönad! =)
 
 
Den blåa hade jag redan i Small.. Men den tiden är förbi! Nu fick det bli en medium och en large!
 
 
 
 

Mini!

Jag hade ju sagt att jag inte skulle köpa nåt till lillan förrän i sjätte månaden och det har jag hållit! Fyfan vad bra gjort av mig! Dock har jag pekat på vad jag har tyckt varit fint och velat ha så har mamma och Madicken köpt det åt henne!

Men så nu är jag igång! :)

Ett par leopard tights och ett par söta småskor har jag köpt till henne idag! Tror det e hennes fjärde eller femte par skor men e man en tjej ska man ha lite att välja på! :) och Dennis e glad att det inte är en rosa chock varje dag :)

 

 

 
 

In the making!

Mina stolar håller på att bli klar!

 

Dem blir galet fina! Måste ses live! Var och tittade på dem ikväll! I och med att vi kommer att ha en matsal i vårt nya boende kommer dessa två stolar med höga ryggar stå på kortsidorna av matbordet! Ska inhandla 6 nya stolar till långsidorna också! Väljer just nu mellan två olika! :)

 

 


RSS 2.0