killar killar killar...

VAD? VAD är problemet med killar från strandvägen? Fattar inte??? Var på förfest hos Elle.. vi och 20 killar=)
Och drygaste jävla snygga killen jag nånsin träffat gillade såå klart mig!.. allt jävla snack.... om du och jag så underbart och unikt, alltid fått det jag velat... bla bla bla dida da, min tjej är super modell men du är snyggare än henne=) Allvarligt blev tvungen att rymma från Oscar innan jag blev överfallen och ner kletad på dansgolvet... 01.45 är klockan... Erik har fortfarnade sin förfest och jag sitter i sängen och bloggar istället för att efterfesta på Baltic! Gav mitt vip pass till Mackan! Jaa jag har en hjärna=) Tack för att jag blev smart=)

Men visst Ludde var så otroligt söööt och sjuukt läcker men allvarligt Top Notch är du inte! ;)
C är grejen för mig.. annars får det vara=)














skrek rakt ut i trapp uppgången hemma... har aldrig sett nåt liknande=)



Vann inget ...

Vann inget på hästarna men hey I looked like a million dollar i knästrumpor, gummistövlar och min ridjacka från Gant=)

Kul med trav, om annat väldigt annorlunda! Skön blandning av folk=) Slapp skämmas över mina högljudda grannar Marcus och Erik för en gångs skull, på travet skriker alla! Skönt att ha hittat en plats vi kan umgås på utan att jag slipper sjunka genom marken... vilket jag nästintill gjorde ändå.. Dennis fällde mig! Moget!

Hann även med att träffa mormor och hennes vänninor så nu slipper jag åka ut och hälsa på henne imorgon=) Efter en timme var jag nöjd och ville hem till stan men det skulle ta tre timmar till innan jag var hemma.. men som tur är vet syster hur man håller mig road... MAT! Först fick jag en söndergrillad korv i bröd, en timme senare fick jag lasagne med tillhörande röra!... och när jag snart inte stod ut längre fick jag ett kinderägg=) Surprise! 
Killarna kunde inte förstå varför jag inte ville följa med och äta kinamat!

Hjälpte också en stackars ung kille i typ 20 års åldern som stod och delade ut aftonbladet hela dagen... när vi skulle lämna travet så sa han... snälla ta en tidning!.. eller ta två, en var? Då sa snälla jag.... Jag kan ta alla=) Så nu har jag konkat runt på en hel bunt av aftonbladet! Han blev lycklig och jag tänkte Karma!, vem vill stå och slava där hela dan?=)

Klockan åtta ska jag få höra om allt jag missade inatt... Förfesten hos Elle börjar 20.00! See u there=)







Girls just wanna have fun=)

Inatt var det Open mind och nu snart ska jag på Open trot=) Mycket är öppet just nu! Mina vänner och Madickens vänner. Vi är typ tio stycken som ska iväg och vinna högsta vinsten=) Fick biljetter av mamma och pappa.... de har vip och vi fick bara vanliga biljetter... men visst det är okej! Det är ikväll som det gäller å då är det vi plus tre sthlmare som kör på stadshuset=) Jag och Madicken är lite trötta idag efter ett sjukt bra drag igåår=) Vad hände egentligen inte? Å vem fick följa med på Elles efterfest? Vem fick dansa med babas banani? Elller slog Elle två flugor i en smäll?????
Det vet jag inte än.... när Madicken och jag ska gå och äta och sen träffa Elle igen hoppar min käke ur led... Fick inte ens in ett strips i munnen... fick uppsöka vård=( Men idag mår jag bra tack=)

Nu måste jag in i duschen så jag ser mänsklig ut igen! Taxin kommer och hämtar upp oss kl 12.00=)






Galna tobbe! Shit vilken förvandling!? Men nu har vi nåt gemensamt!
Vi kan dela nagellack=)



Så här slutade det!



Vet inte om killens tröst hjälpte min käke?


Rent av Ugly

Är fortfande jätte hänging.. men det får gå ändå! Får hitta nån i baren att hänga mig på eller ta en liten nap i sofforna nere vid dansgolvet... (Elle får serva mig med drinkar å knuffa till mig så jag vaknar då och då!) Oscar open mind är ju bara en gång i månaden!

Alla har frågat vad jag ska ha på mig? Och glatt svarat min nya klänning som jag beställt på internet!
Traskade nyss upp på OKQ8.. och dra mig bakåt så inåt norden vad ful den var! Allvarligt den här kan jag verkligen inte gå ut i.... färgen är bland de värsta jag sett... åå själva modellen... armarna är såå taighta att de nästan spricker men sen över brösten är den så stor att den skulle passa Pamela! Shiiit också nu står jag här i mina sköna under utan att ha en jävla aning om vad jag ska ha på mig? Fan oxå att den inte fanns i svart? Går den att färga???


Allvarligt kan inte ens titta på den......




Får köra systers frankrike inköp istället..... måste bara fixa hår och smink=)


I am so sad

Jag är sjuk... herregud såå himla sjuk=( Har dragit på mig världens förkylning. Orkar inte ens stiga upp ur sängen idag. Ont i halsen, huvudvärk, hosta, rinniga ögon, jaa vad har jag inte?
Allt ser så mörkt ut just nu...  jaa allt förutom solbrännan! Hade tänkt att hoppa in i ett solarium ikväll men det är inget som rekommenderas när man är förkyld... är lika vit som lakanet jag ligger på eller samma färg som alvedonen jag nyss svalde. Fan denna tordsdag är den värsta på länge.. åå imorgon är det fredag å jag är så vinsugen.. inte på ett glas utan mellan fem och sju! Hur ska jag hinna bli frisk till open mind? Måste ju verkligen gå ut efter att ha läst mitt horoskop i september numret av Plaza:

Ta på dig stilettsandaletterna, nya klänningen och bege dig ut i partyvimlet! Detta är tiden för cocktail partyn, fest och flirt! Du är populärast på alla tillställningar och får många nya bekanta. Av det glamorösa slaget främst! Var dock försiktigt att leka med en speciell killes känslor, det kan komma tillbaka till dig på ett obehagligt sätt.
Du kommer att vara borta från dina nära och kära för alla inbjudningar du dansar runt på=)


Verkar som om att det kommer att bli en grym helg=) Nu väntar jag på att min sallad från OKQ8 ska anlända...plus min klänning till imorgon från stylebystars!




Av horoskopet att döma skulle det inte vara en alltför konstig dröm att prinsen knackar mig på ryggen imorgon och vill bjuda på en drink!


Sundsvalls (STIL)ikoner

Syster har varit lite ledsen nu i två dar... så vad gör inte världens bästa syster för henne? Jag tog med henne ut på min favorit sysselsättning... shopping så klart! Så både igåår och idag har vi sprungit maraton i alla butiker.. (de som är värd att springa sig svettig i förstås.) Köpte skor till mig köpte skor till henne... köpte parfym till mig köpte parfym till henne=) Har till och med varit till frisören och klippt bort några centimeter! Mamma tyckte att det var ett illa måste...
Risbuske sa hon=( Hollywood säger jag=) På vägen från frisören blev vi påhoppade av en fotograf från Dagbladet... vi var perfekta för deras kolumn STIL... Jaa det kunde jag verkligen hålla med dem om... Söker jag inspiration i svall så får jag hitta den på mig själv! Men måste erkänna att jag är mycket nöjd för att jag fick visa upp min nya snygga gucci väska i tidningen=) Det tackar vi för=)
(Hoppas bara pappa inte ser vad jag betalade för den.)

Å just när jag har smält fyndet Madde gjorde sist vi var på second hand så hände det idag igen... men den här gången tog jag det som en mogen vuxen! Ett vuxenpoäng till mig, Tack!

Var även korkad och köpte för små ridstövlar,,, blir lätt så när man är stressad.. plus att jag ville ju så gärna ha dem men idag när de skulle på kunde jag inte ens få ner fötterna i dem.. fattar inte?
Synd och suck dem var ju så himla underbara=( Men det är glömt nu!=)

Hade även nytt läppglans dagen till ära... när jag träffade en kompis idag så sa han,, vad har du gjort med läpparna?, å gjorde en kalle anka min....  Mitt nya XL gloss=) Då sa han att jag såg ut som tjejen som har huvudrollen i "långt ner i halsen 2"..... Tack såå jävla mkt!

Nu ska jag måla naglarna... studio=)


        Systers nya fynd=)



Min nya super snygga Gant jacka=)



Mina favvo vänner på Waynes=)


Jag myser, andra fnyser!

Den här helgen har jag tillägnat till att "vila upp" kropp och själ=) Har blivit lite för mkt av det feta och icke alkoholfria under sommaren. Känner knappt igen mig själv längre när jag tittar mig i spegeln... ser ut som en grå sliten rehab patient.
Fick gå ner på ica och inhandla det som fanns på ansikts hyllan! Införskaffade även nattcremé mot rynkor.. fyller ju 25 nästa år så det är säkert lagom tid att börja med det redan nu! Så nu blir det snart bättre=) Lever just nu mitt liv i ett par solbrillor!

Spenderade fredag kväll i sängen... Syster var här och myste, å vi tittade så klart på the Hills=) Kl 23 började messen att trilla in.. Hej ska ni ut? bla bla bla osv. Slog av ljudet för att slippa bli störd under min skönhets sömn!

Vaknade imorse av att Louis Vuitton kräktes på golvet, typiskt! 2a ggr den här veckan... tittade på telen och såg att jag hade 14 missade samtal och 8 mess.. i sista messet stod det... tack såå jävla mycket för att du aldrig svarar när jag ringer din sopa!... SUCK tror jag får försöka förklara igen fast kanske på japanska.. det verkar ju inte gå in det jag försöker säga!

Så tack alla för att jag fick känna mig poppis igen=)

Dagens inköp!



Jag myser  i soffan resten av helgen=)


Inte igen...

För två år sen stack jag och min bästis Elle ner till Gotland, sverige veckan! Riktigt trevligt ända tills jag kom hem och knappt tog mig in genom dörren. Grabbarna hade varit ner till tyskland och handlat galet mkt, så mitt i ingången stod travar med öl.. på mat bordet i finrummet stod all sprit... Var inte riktigt vad jag var sugen på efter en spritförgiftning.  Löste det hela genom att ha förfest hela sommaren och bjöd in så många jag kunde på fri alkohol så stapeln skulle sina.. På måndag sker det igen, då kommer det yttligare en laddning gånger 2... inte ens om jag klättrar kommer jag att ta mig över!

Men trots det längtar jag såå till nästa vecka=) Hela veckan är fullbokad!

Lunch med syster på måndag, kvälls fika på waynes med Elle på tisdag... Ikea på onsdag, secondhand på torsdag, fredagsfika på fredag och nu till dilemmat... ska ut på fredag me Elle för då är det open mind.. ska ut på lördag för då är det såå klart oscar, Syster vill ha med mig på open trot med hennes vänner för att dricka och spela på hästar. Gillar inte att gå på trav.. tycker synd om de stackars djuren som måste springa för sina liv... samtidigt som det inte skulle vara helt fel eftersom jag hittade en omega klocka igåår som jag såå gärna vill beställa =) http://www.uret.se/omega-seamaster-diver-blue-dial-bracelet-p-975.html 
Dennis vill att vi ska åka till bergafjärden å åka cross för det var evigheter sen jag följde med..(så pass länge sen att jag var brunett) Plus att det måste finnas tid till att ligga i sängen och vara bakis!
Wow behöver snart en assistent som ser till att veckorna går ihop! Nån frivillig tack?=)


                                           

Its a rainy day=(

Regn, regn ännu mer jävla regn... Har öst ner hela veckan=( Vem var det som bestämde vilket land som skulle få vilket klimat? Han skulle jag bra gärna vilja ta ett snack med! Mitt hår klarar snart inte mer... Har flyttat in i mina ugly gummistövlar, å kan lika gärna dra en svart sopsäck över kroppen. Ingen som kan tipsa om en bra svensk sida där man kan beställa Hunter gummistövlar? Såg i tidningen Feminia idag att de till o med finns i silver=) Party Disco alla dar i veckan kanske får en på bättre humör?=) Behöver dem mer än Mary Kate för här är det verkligen såå blött!



Tänke använda ugnen nu ikväll till att värma lite kvälls fika.. men upptäckte att gallret saknades! Det hade tydligen Marcus lånat i början av sommaren! Så där sprack det.. Fan också! Nu blir det junk food ikväll igen... Vågar inte ens tänka på de  fyra cocosbollarna jag mulade i mig utan problem till kaffet idag.. Allt är just nu ett stort Suck!

Psykhjälp TACK!

Har i evigheter letat efter väskan som fattas för att göra min väsk samling komplett! Alltså en Dior vintage kuvertväska! Enda stället jag sett dem på är på blocket.. men ville ju köpa den i en second hand butik för rätta känslan! Så nu det senaste året har jag sprungit runt på diverse secondhand butiker utan att riktigt finna lyckan! Visst har jag gjort fynd men en sån skulle göra mig till världens lyckligaste=) I allafall för en liten stund=)

Syster sov hos mig inatt! Vi klev upp imorse å köpte frukost på pressbyrån! (Kaffe, redbull och kanelbullar.) Hade tänkt att hälsa på mormor eftersom mamma tjatat att det var längesen jag var där nu.. men hon var inte hemma så vi gick in på röda korset i Kvissleby! Jag med mobilen upptagen i örat och Madde med spanings ögonen på... där bland allt jävla skit bråte låg den.......... övergiven och väntade på mig men Madde hann före!

EN DIOR VINTAGE KUVERT VÄSKA. DET BLÅA MONOGRAMMET MED GULDSTÄMPLARNA ÄVEN!  I PERFEKT SKICK UTAN EN SKRÅMA. JAG BÖRJADE GRÅTA FÖR JAG VILLE JU SÅÅ JÄVLA GÄRNA HA DEN! Å VÄRRE SKULLE DET BLI.....


I KASS JÄVELN DÄR MAN BETALAR SÄGER TANTEN 10 KRONOR! ELLER OM DET VAR OKEJ ATT BETALA 20 KR???????????????????????????????????

Herregud ringde mamma och grät.. Hon sa att jag skulle fråga min kära syster om jag fick köpa den för 1000 kr. Men hon sa bestämt... NEEEJ! Jag får ju låna den säger hon. Men det är ju inte riktigt samma sak ni vet! Nu ska jag låsa in mig i en garderob och sörja hela jävla dagen!  Suck 20 jävla kronor.


Jag blåbär?

Tror jag har missat att skruva in en skruv de senaste dagarna jag stigit upp ur sängen! Sa imorse till Dennis att jag var såå sur över MTVs misstämmande tv tablå.. kunde ju aldrig förstå varför det stod The Hills 10 p.m men ändå visade de south park??? Han frågar mig om det var MTV.com jag varit ute på? Jaa naturligtvis svarade jag! Då säger han... ditt blåbär kanske det är MTV.se du ska titta på! Så nu har jag fått förklarat för mig att det var i USA premiären var igår kväll. WOW det var ju riktigt korkat=(

Dagen fortsatte inte bättre...

Har tyckt ändå sen jag kom hem från frankrike att min engelska har blivit oootroligt bra=) Men fick beviset idag, att helt 100 är den nog inte..

En utländsk man pekade på mig å sa: Match?
Å jag svarade med en fnissning: You and me no perfect match!
Han visade med händerna och sa: to cigarett?
Jag svarade riktigt generad : Matches?
YES!

PINSAMT!

Nu ska jag göra nånting rätt iallafall.. Ska laga min favorit rätt pasta carbonara å bjuda på=) Syster har redan tackat nej så det blir bara jag och Dennis plus två lurviga tiggare i  mitt knä=) (Tack syster för att du alltid matar mina små hjärtan under bordet när du är här!)

Fick en ny bok idag som jag ska börja läsa ikväll efter middagen! Alla var där! Av: Lauren Weisberger (Djävulen bär Prada)



Finally=)


Vad jag har väntat och längtat och ikväll skulle det äntligen ske... Säsong 4 av The Hills! Mer drama åt folket! Tack MTV!
Dagen gick åt till att planera vart jag skulle se min bästa reality serie nånsin. (svårt beslut.)

Blev till slut att jag for hem till mamma och papppa. Ville inte vara sämre än mina "vänner"... klädde mig i fin blus, burberry scarf och solbrillor i håret, trots att det öste ner ute. Slängde mig fiint i soffan en timme innan start framför pappas tv på övervåningen. Fem min kvar till start.. vilket j******  nummer ligger kanalen på? Fanns ju bara 54 kanaler att söka mellan. Ringde i panik till min lillebror.. han berättade hur jag sökte och vips där på nummer 31 hittade jag den=) THANKS!.. FOR 1 SECOND.... reprisen av 1.a avsnittet vilket jag sett minst 10 ggr! SUCK

1 Hade klätt upp mig helt i onödan

2 Tackat nej till en fika på charm med mamma

3 Struntat i allt och alla


Men whatever en hel dags planering för en serie. När jag tänker efter så har jag ändå inte nån "som mig" favvo som jag har i Blair Waldorf och Carrie Bradshaw. Fast vem vet... kanske dyker jag upp i säsong 5 som Brody Jenners nya svenka supersöta sockerbit=) (Lyx för min gamla vän Maya och min gamla granne Sofia som är i LaLaa land=)

Jag som Blair,       som Carrie,          Ej bestämt vem jag vill va än

Vem hade väckt s-vall till liv igår?

Började lördagen med en länge inplanerad lunch med min bästa väninna ELLE. Hann inte mer än ut från porten på Köpmangatan innnan jag tänkte, vart är alla idag? (Tre bilar parkerade på ett helt torg, nytorget.) Det var lördag, klockan var 12.00, Jag och Elle var nästan totally alone på coffes uteservering!!!

Men det skulle snart visa sig att det inte var någon bomb som slagit ner i stan!

Började förfesten hos mig vid åtta! Drack vin, lyssnade på musik å förberedde oss inför oscar! Hade svårt att välja
outfit för kvällen. Men till slut slog jag fast vid min nyinköpta second hand klänning. Ångrar mig inte ett dugg idag.. den var succé. Mängder av kommentar.. titta där står hon i sin dolce gabbana.. mm. Var såå lycklig ändå tills jag på vägen hem stötte på tre muppets och tjejen i sällskapet kallade mig för indian tjejen! Visst hon såg ut som en ballerina i sina svarta tights och små  smutsvita ballerinas mot mina indi heals... no no tror jag tog hem den matchen med 10-0. Alldeles för lätt seger!

Trodde  att det skulle bli bara vi tre snygga vänninor med varsin drink och djn på dansgolvet. Men sååå fel jag hade! Alla var där! Okej inte alla som är nåt, men massor av andra bra människor! = Mycket snyggt hade hittat till oscar igår!





En vän till mig drog hem högsta vinsten i baren =) GRATTIS!


Nu ska jag snart på middag hemma hos mamma och pappa =) Obligatorisk närvaro på söndagar... gäller alla! Så jag kan inte förstå varför hon ringde å väckte mig imorse kl 8.30 för att dubbelkolla att vi alla kommer!

Nu förlorar bloggen oskulden

Shit har aldrig läst en blogg i hela mitt fuckiga liv.. Okej lite ljug  var det. Har läst elles blogg... Jaa just det för att där kan jag även läsa om mig själv! Främst lördagar dock.. det är då jag tittar ut ur min skyddade värld=)


Btw bilden är från Nikkis VIP parkering i juli i år=)


RSS 2.0