Första Advent!

Ikväll har jag börjat med det som är så kul att plocka fram men så jobbigt att plocka undan! På Köpmangatan 32 är julen inte en massa tomtar utan lite mer amerikanskt =)


Imorgon tar jag tag i resten av pyntet.. den tyngre biten! Nu ska jag slappna av på spikmattan och dricka Irish coffee =)









Om affären frågar om de ska skicka med papper elr kartong så är det ett nej! Så här ser klapparna ut från mig i år! Så har ni ett likadant paket under eran gran så vet ni att ni får nåt fint på julafton!













Dyr dag =)

Idag är det fredag och det enda viktiga som händer på fredagar är min Charm lunch med Elle! =)

Idag var en mkt bra dag... många snygga plagg hängde på galgarna och skohyllorna var inte sämre! =) Så tack vare det blev det helt enkelt en dyr dag! Och dagen innan idag, igår var inte heller nån billig historia! Gjorde ett besök hos Anna som gjorde mig Prinsessan Madelene blond igen! Och jag är galet nöjd! Hallelulja! 




En julklapp till juldagen från mig! =)




Redken hårinpackning! Dyr 415 kr, så nu hoppas jag på resultat! Ny skugga och pensel från Face!




Dagens fynd! Myrorna!




Sitter som om de var sydda på mig! HM barnavdelning med snygga dragkedjor nertill! =)





Och som vi alla vet är barn kläder billiga billigare billigast! Notera US storlek 13-14 Years! Så då är det bevisat att 25 bara är en siffra! =)



Riktigt onödigt!

Vaknade imorse av att Madicken ringde och ville åka på second hand med mig! Javisst jag älskar ju helt plötsligt att köra bil så jag hämtar upp dig efter tolv! Klär upp mig sätter mig i bilen och ska backa ut från parkeringen och upptäcker att det saknas nåt och låter konstigt? Men vad av allt saknas? 

Joo tack så mkt för att nån idiot har brytit av sido spegeln på förar sidan... Men det är så typiskt denna stadl! Man ska köra en gammal traktor och klä sig i Gina då är man fri från bekymmer! Men nu har jag glömt detta och lugnat ner mig efter mitt lilla utbrott! Så nu ska jag gå ner till "grannarna" och köpa en fet pizza!

PEACE =)






Lördag!

Denna lördag har jag tillbringat bakom ratten. Började 09.10 imorse och har precis parkerat på ett upplyst Nytorg!
Idag har jag gjort en massa besök så nu kan jag slappna av och stänga in mig resten av helgen! Dagens roligaste besök? Mormor =)

Dagens fråga? Varför vill alla killar "tävla" när man är ute och kör? Jag tycker det är idiotiskt och det hetsar folk till att köra för fort! Men jag faller inte för frestelsen.. jag vet att jag ändå skulle vinna =)




Fredag =)

Idag bjöd jag min syster på en Charm lunch! =) Sedan gjorde vi gallerierna!
Har inte tänkt att köpa nåt före jul för det jag just nu allra helst vill ha står på min önskelista som ligger på bordet hemma hos tomten! 

Men nåt måste man ju ändå alltid ha =) Hittade en jätte fin stickad tröja som jag har på mig just nu till mina skinn byxor och mitt bästa fynd är skorna! Har haft tusen par såna här från Bianco men alla har kasserats så därför slog jag till! Kan vara bra att ha =) Blir fint till ett par svarta jeans och en päls till julbordet! =)

Nu ska jag åka och handla middag, hämta ut mitt körkort och springa in på Riva och fråga varför jag inte fick någon Barbor halsduk på köpet som de annonserar om!? Brukar det inte vara så att de som köper först får först? Fast när jag köpte min jacka så var de nyss inkomna så halsdukarna hade kanske inte kommit?



Firandet!

I lördags firade vi Elle 25 år! =) Men jag firade även mitt körkort! =) Elle hade dukat upp en härlig buffé och av mig Madicken och D fick hon en ursöt morgonrock från Friis & Company med ett prinsess krona på ryggen!

Så summan av god mat och dryck samt trevligt sällskap fick mig i så skön stämning att på Oscar släppte alla spärrar! Jag dansar inte men i lördags bjöd jag på ett och annat move! Super kväll som slutade med dyngsura kläder och rejäl skallebank när klockan ringde kl åtta när det var dags att kliva upp!


























YES YES YES!

Äntligen ett körkort till mig! =) Fy fan det här gjorde jag bra! =) Jag är just för stunden världens lyckligaste! =) Fredagen den 13, en svart katt gick över gatan och jag lyckades tvärnita för älgen!


Ikväll och imorgon ska det firas! =)



Grattis!

till min bästa Elle på hennes födelsedag! =)




Morgondagen!

Håller på att förbereda inför morgondagens aktivitet just nu, kvar på check listan är matsäck och leta fram mina wafers! Jag är allergisk mot måsten! Men det här är ett viktigt måste! Jag och tre snor! Hell Yeah! =)

Visste att min J Linderberg sportjacka inte var ett onödigt köp den kommer ju till använding imorgon! =)




Tights med knäskydd, cargloves, rosa gympa skor och i lurarna poppar jag when im driving in my car =)



Veckans fynd!

Nu är min dator trög igen.. skit också alltid är det nåt! Förra veckan var det internet som inte funkade nu är det tangentbordet som inte samarbetar med musen! Upptäckte nyss att kameran inte heller vill vara med i team Agge! Varför måste allt dyrt gå sönder samtidigt? Å om tre veckor kommer min bil! Livet är just nu dyrt att leva! 

 Men här kommer veckans second hand fynd! =)

En midje kort Busnel kofta med markerade axlar! =)




Och favoriten, ett gammalt Gucci skärp som knäpps med ett guld spänne runt midjan!







Varm överraskning!

I lördags när jag kom fick jag veta att jag kanske hade en överraskning... under bordet eller i någon av garderoberna! Å jag såg den först inte.. Men gissa om jag blev glad! =) Eller vem skulle inte bli glad över en ny varm gosig vinterjacka? =)





RSS 2.0