FYND!

 

 

Var med Mami för att småkika efter ett äldre skåp och vad hittar jag bland allt konstigt?

En pälskrage! Toppen skick som ny! Svart skinn under! Och det bästa av allt är att mamma behöver bara sy fast 6 små knappar på min framtida vinter kappa så är det bara att sätta fast kragen! =) Detta är vad jag kallar ett fynd!


Till en skalle med lite hår och ett par av mina utsvängda jeans blir detta FAB!!!



=(

 

 

Buhu.. det är synd om mig! Såå såå synd om mig!

 

Jag vill dricka vin, springa på stan, visa upp mina nya inköp, kolla över kalendern vilken dag jag har tid för laserbehandling och frissan! Vet att det är nästa vecka och då ska jag om jag är frisk och ännu inte köpt hus åka söderöver! Fan det är mycket nu, och framför allt vill jag må bra och orka ta mig upp ur sängen! Men icke! Det är ju typiskt mitt i semestern att jag ska drabbas av världens infektion i tandköttet  =( Idag har jag grinat av smärta så imorgon måste jag verkligen ringa Håkan! Buhu då blir det yttligare en dag av smärta!


D tycker att jag ser fake ut på den här bilden! Men snälla försök se normal ut när du inte ens kan läsa texten på tvn pga smärta!

 

 

 


Ny stad!

Idag har vi testat Umeås shopping utbud! Jaa sådär var det! Stökigt i alla affärer och mycket skräp rea som ändå ingen vill ha! Dock var det en rolig utflykt med mkt galet skratt! =) Vilket jag behövde för jag har bitit upp ett hallon frö i en tand och gud så det värker! Ändå upp till ögat =( Går det inte till sig innan fredag måste jag slå en pling till Håkan =( Svårt att dricka vin och leva på alvdeon!


Hur som haver kom jag hem med en grå mycket tight lång kjol =) Och en mycket ombloggad höst jacka! =)

 

 

 


Fulsnygga!

 

Fyndade dessa idag!

Jag vet faktiskt inte om de är fula eller snygga! Det får jag se ikväll när jag matchar dem till mina nya Lee och går ner på stan! =)

 

(Dock är mina tassar lite svullna efter att ha besökt varenda möbel affär i stan! Gäller att veta vilket utbud som finns om jag framöver ska inreda 180 kvadrat! Lite vila sen sitter nog skon bättre!)

 


Fredag!

 

Vilken lång dag och än är den inte slut! =)

 

Började morgonen med att hämta upp Madicken! Hon ska resa bort i 18 dagar så därför blev hon tvungen att lämna sin bäbis på katt pensionat under semestern! Men det var toppen fiint där! Alla missar har eget rum med galler väggar så de kan sitta och prata med varann! Detta måste vara populärare än vad jag trodde för det var 28 missar som var incheckade och ännu fler skulle anlända idag!

Efter det for vi hem till mig och traskade ner och åt lunch med Elle nere på stan! Tog oss en tur i gallerian och jag kom hem tomhänt! För första gången i mitt liv kom jag hem utan en kasse! Jag är såå nöjd över min prestation! =) Detta kan ju ha en rimlig orsak.. Jag vill beställa en jacka som jag inte kan få ur min lilla skalle! =)

 

 

Min nya kjol var för stor för min midja men som topp sitter den som ett smäck! =)

 

 

Suraste missen i stan! Hon blir vrång när hon inte får suga på mina öron!


 


Welcome Home!

Elle! =)
Som kommit hem från en långsemester på Rivieran! =)

Myyys!

 

Ligger hemma på golvet vid fläkten och målar! Min nya hobby! =)



D kom hem från jobbet en dag och satte sig vid bordet och sa att jag borde skaffa en hobby! Efter en brainstorming kom jag fram till att jag ville prova pistol skytte eller börja spela boule! Han dog för fem sek och sa Lägg av! Så nuu har jag äntligen hittat en hoppy! Måla! =)

 

Imorgon ska vi tillbaka till huset och titta och där finns det till och med ett hobby rum där jag kan sitta i fred och måla katter!

 


Dokumenterar!

Jag är en människa som sparar allt!
Har kvar mina hockey bilder, kulor, pogs och bokmärken nere i källaren!
Så igår kom jag på att jag skulle knäppa kort på hela hemmet och göra ett fiint album om mitt första egna hem!
Vem vet kanske bor vi kvar kanske lägger vi ett bud på huset på onsdag kväll efter vår andra titt! Tänkte ta med mig bikinin så jag kan göra ett test dopp i poolen! Vem köper nåt utan att ha provat det först? =)



Dock fick jag inte över alla bilder, långt ifrån alla hundra! För blåtanden på min MacBook är mycket konstig!



Galtström!

Idag rymde vi stan för att äta middag ute på Galtström!=)

Älskar deras oxfile pasta! Såå god! Sen är det väldigt avkopplande att vara ute i naturen såna här fina dagar! =)

Emma och Lillebror! =)






Lilla Gertrud som kutade runt lös! =)
Ikväll har jag tjatat om att jag vill ha en kanin men imorgon har det säkert lagt sig!







Safari!

 

 

Skulle aldrig orka springa runt elljus spåret så jag tog bilen runt!

Gick lika bra det =)


Nu ska jag duka fram vitt vin, invänta Bite Line och ta fram mina olje färger! Ikväll känner jag mig konstnärlig! =)

 

 

 


In love

 

in my new hat! =)

 

Dock tycker D inte att den är lika snygg!

Han frågade igår när jag kom hem om jag hade haft den på mig när jag gick från parkeringen! Japp! Ännu jobbigare blev det för han när jag hade den när vi skulle iväg på middag ikväll! Men jag kunde inte bry mig mindre för jag tycker att den skriker mitt namn Agge =)

 

Ny blus och nya Lee jeans! De snyggaste på mig hitills! Passade utmärkt till min Michael Kors flippisar!



=)

Idag har varit en toppen dag!

Har bland annat fyndat! Så nu är morgondagens beach outfit kittad! =) Haha älskling kallade mig för crocodile dunde när jag kom hem?

 

 

Min nya kjol i typ brud klännings tyg! Hade tänkt mig en kavaj till =)


Haha dessa ser ut som tavlan jag målade så därför blev jag tvungen att köpa dem och ställa upp den på kakel ugnen =)

 


Min kärlek!

Jag skiter i om ni tycker att jag är tjatig! Kan inte rå för det JAG ÄLSKAR MIN BIL =)

Den gör mig lycklig ute på vägen!

 

 


Spännande!

Snart ska jag iväg och titta på en egen utomhus pool, en jätte klädkammare, ett bubbelbadkar, en bastu och en bar! Det är klart från banken så det är bara att hoppas att jag känner mig trygg och får en här ska jag bo känsla =)


Har på mig min nya kjol och nya Gant tröjan! Har ny hårgfärg också! =)









Pics!

 

Imorgon kommer att bli en mycket spännande dag! =) Antligen kommer jag att älska det eller så kommer jag att få panik! Just nu vet jag inte alls! =)


Jag hade super kul med Dennis och Ems på gatufesten iallafall! =)

 

 


GF!

Nu är Gatufesten över för min del för i år! Ligger en biljett på mitt sminkbord i sovrummet till ikväll men jag säger pass!

Har fått min årliga dos av blask öl, trängsel, nerspillda kläder, desperata killar och avundsjuka brudar som är lika stora som Hulks och vänner som kastat in handduken! Det är bara att inse att jag inte längre är 20 då alla levde för att ha kul! Mitt vuxna liv får väl börja på måndag kvart i fem!

 

Träffade Maya och hon var såå såå vacker =)



Klickat hem =)


 

I denna tropiska hetta kan jag inte annat än tänkta på en underbar höst i denna fina kofta! Nu håller jag tummarna att den sitter bra =)


Lördag!

 

Har nyss kommit hem från grillfesten! Jag var städad för jag hade med mig Jeepen.
Och när man kör slipper man klackarna och därefter onda fossingar! Såå idag hyllar jag espandrillos! Hur skönt? Så sjukt skönt! =)
Nu ska jag ta mig ett glas vin och se film! Hade tänkt att gå ner på Oscar men min utväxt är usch och fy! Har inte tid förrän på Torsdag =(
Så det blir till att dansa hemma i soffan! =)

 

 

Min nya klänning!

 


Shoppat!

 

Istället för att göra som alla andra... åka och lägga sig vid vattnet och sola hamnade jag på min vanliga fredags utflykt Birsta City!

Hade en lista med saker jag behövde och visst fick jag tag i det med lite hjälp! Värre var det när jag skulle parkera bilen på Nytorget och försöka ta mig upp med alla kassar plus två mat kassar och två system kassar själv! På listan som nu är slängd stod det:

 

Nya sängkläder!

Nåt från Gant

Nya jeans! Riktiga jeans inga mer jeans tights!

Klänning till imorgon!

 

Toppen! Nu var det klart så jag kan fira min nya inköp med ett glas vin! =)

 

 


RSS 2.0