Lördagen!

 

Vi åt tårta hos Lillebror å Emma i lördags eftersom att han fyller år snart! Men då är våra föräldrar bortresta så vi firade han lite i helgen!

 

Att lillebror fyller 24 betyder att 30 strecket för mig närmar sig.. hemska tanke!

 

 


Gårdagens!

 

Gårdagen bestod av god mat nere på stan med drinkar till efterrätt! Och inte helt otippat gick jag efter middagen hem och bytte om! För att sedan gå ner på stan igen!

 

Nu blir det söndagsstek ala Inger! =)

 

Byxdress å skärp secondhand, väska å armband Mulberry, kavaj Zara, skor köpta i Venedig!

 

 


Gift!

 

Madicken skulle åka till sthm i helgen så i fredags passade jag på att köpa henne en liten helg present! Blev ett grönt klockat linne från Monki och ett armband! 

 

 


Fredag!

 

Började dagen med invägning! Minus 3 kg!

 

Skuttade ner till frissan vid nio och blev brunett! Sedan for jag till garaget och rullade ut Jeepen för en shoppingtur i staden på landet! Det blev en present till min syster! Jeans, en jeanskjol och en korall färgad topp! Nu är bror min här och levererar stark dricka!

 

En bra dag helt enkelt! =)

 

 

 


Kämpar på!

 

Jag har dem två senaste veckorna bott i mina träningskläder! Å herregud vad jag kämpar! Men fortsätter man att äta gott är det tyvärr svårt att se något resultat! Men än har jag några veckor på mig ;)

 

 

 

Träningstopp från G.T!

 


Glad tjej!

 

Tänk att ett gammalt skåp har gjort min dag!

 

Jag köpte det här skåpet för en tusen lapp för något år sedan! Mamma målade det direkt och sen har det stått i ett garage fram tills idag! Tanken när jag köpte det var att jag skulle ha väskor och skor i det men det får vänta för jag har fyllt det med jeans och tröjor!



Så nu står det i sovrummet tillsammans med mitt älskade skrivbord som egentiligen är ett sminkbord! Å man skulle kunna tro att de ingår i serie för dem passar så bra ihop! Jag älskar secondhand fynd!

 

 

 


Mix!

 

Blandat från min telly No 2!

 

 

Jag har ju glömt att berätta att Mini hade en kompis som sov över här i helgen! Vilken cirkus det var! Hon var helt sjögrön!

 

 

 


Jeans!

 

Två dagar i rad har jag använt mina ljusrosa jeans! Å herregud så skönt de sitter! Älskar kortare ben på byxorna!

 

 

Men till någonting annat... Jag har ätit nyttigt motionerat, inte druckit en läsk eller ätit godis på 7 dagar och så igår när jag vägde mig vägde jag + 1kg? WHY?

 

 

Gant Blazer, rosa jeans MQ, skor Din Sko och Swedish hasbeens!


 


Ny hatt!

 

I tisdags köpte jag mig en ny hatt från Boomerang!

 

 

 


Kärlek!

 

Kom hem från jobbet och på bordet stod det 10 st galet vackra rosor i en vas! Får ställa upp dem på kakelugnen för min lilla älskling tyckte dem var goda!

 

 

 


Noir!

Fick en sån jäkla god parfym!

Har velat ha den ändå sen i somras när jag var ut med Ems en kväll men det har inte blivit av för den har inte gått att köpa i stan! Men så beställde världens snällaste den till mig! =)





 


50 pix!

 

Gjorde mina grannar en tjänst och köpte mig ett par shorts som jag kan ha när jag kutar från dörr till dörr!

 

  Idag gör jag comback på gymmet efter x antal månaders uppehåll..

 




Black & White!

 

Köpte en svart och en vit klänning i veckan men när jag kom hem och provade dem så bestämde jag mig för att den vita fick åka tillbaka då dragkedjan krånglade och for upp i ryggen!

 

Men den svarta duger mer än väl! Men innan jag sportar den ute på stan måste jag börja jogga igen!

 

 

 

 

 

 


Lördag!

Lördags shopping!

 

 

 


Leo

Lycka när jag hittade dessa leo slippers idag! =)

 

Hittade dem svarta i Sthlm och jag var redan glad över dem så nu e jag dubbelt så glad!!!

 

 

 


Första turen!

Vaknade elva idag! Tittade ut och kände att idag tar jag ledigt från jobbet!

 

Myste på hemma till ett och for sedan upp till garaget och rullade ut caben för första gången i år! Köpte med mig en kaffe och gled ut till Birsta för att träffa upp Mami! Köpte två klänningar, likadana fast en vit och en svart! Sedan for jag hem till stan och gick in på afrohörnan och köpte mig nytt löshår! Nu ska jag njuta av en ledig kväll med Dennis! Vi ska se på tv och bara ligga i soffan och äta gott! =)

 

 


Onsdag!


Det känns aldrig som om att jag har en lugn stund nuförtiden! Mamma skulle bjuda ut mig på mat igår men jag kände bara kan jag få andas.. Å inte var det en lång andningspaus då skjuts stod på schemat imorse! Hade lovat mormor att skjutsa henne till frisören! Fick iallafall en förmiddag med min älskade syster =)



 

>


RSS 2.0