Nyss hemkommen!

Från världens mysmiddag på Oscar med Elle, Elina & Emma! Super gott och super roligt att sitta och surra massa roligt! =)
 
 
Annars e det äntligen semester och min sambo plus lillebror e på Bråvalla! Jag skulle se Avicii men min lillebror ville så gärna se Volbeat så varsågod! Men det e ganska skönt att vara hemma själv ibland också! Som idag när jag hittade matsalstolar till ett hem vi just nu bara leder budgivningen på! Går det inte vägen nähe då passar de inte någon annanstans! Men den risken får man ta! =) Dennis e schysst som står ut med mina ibland mkt annorlunda ideér! Nu sängen med lilla Mini! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar!

Midsommar firade vi i Bye! Viktor & Elina hade bjudit dit oss! Så super trevligt dag! Hade kunnat stanna hela helgen! Vi var åtta som åt och drack. :) Plus den största katt jag någonsin sett! Men åå gud jag ville smuggla med han hem till Mini!

 


Två!

Två favoriter jag verkligen trivs i nu e mina avklippta True religion jeans och nya partyheels! Men nu råder det totalt shoppingförbud i några veckor framåt! Jag har nerverna utanpå kroppen just nu och får panik när Dennis ringer! Vi har hittat vårt drömhem med stort D! vilket minst 26 par till har gjort! Håller tummar och tår och ber till Gud! Eller jag menar till Dennis! ;)

 

 

 


Mitt nya skinn!

 

Slog till och köpte mig en äkta skinnjacka för några veckor sedan! Känns som mitt bästa köp på länge! Enkel och stilren och passar till det mesta i min klädsamling! :)

 

 

 

 


Åååå :)

Jag fick permis från jobbet for att kunna se min favorit sessas bröllop! Jag har haft bröllopsfeber hela veckan! Å äntligen var det dags! Jag har legat i långklänning i soffan och fått massa gott serverat! Dennis gjorde smörgåsar till mig och efter fick jag jordgubbar och grädde! :) jag vet inte hur många gånger jag har sagt idag att jag vill gifta mig!


Men nu åker klänningen av och brallorna på! Cruising i stan och jag tar och hämtar några vänner för lite käk och gemenskap! 

 


I farten!

 

Lördagens i farten innan Elle hämtade upp mig och jag fick åka cab hem till henne! I nya byxor från Zara!

Mamma sydde längden exakt som jag ville, nån millimeter från att de tog i asfalten! Hade min nya skinnjacka över! 

 

 

 


Klickat hem!

Men äntligen kom dom in på webb shoppen! Har spanat varje dag sen jag såg dem i en reklam! Jag tycker dem e galet snygg! Kommer att användas både till min lilla Acne och mina upprullade boyfriendjeans :)

 

 

 

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/


RSS 2.0