Lovely dress!=)

Mamma ringde i lördags och sa: kliver du inte ur förar sätet och sätter dig bredvid när det är så dåligt väglag får du inget påskägg!??
Igår när hon ringde ville hon boka en tid och dag för att fotografera oss syskon och ge min mormor i födelsedags present! Hmm vad jobbigt!
Idag när hon ringde ville hon att jag skulle följa med till optikern och vara smakråd när hon skulle välja ut nya bågar! Hmm visst jag följer med om vi hinner gå förbi nån butik istan. Å av alla valde jag myrorna??? Å där hittade jag en skräddarsydd klänning som ser ut att var sydd på min kropp! Den sitter alldeles perfekt!!!


Kommer att användas på middagen på 47 e våningen  i "The view restaurant" på times Squren
nästa fredag=)


 









Mina nya solisar fick flytta in i mina gamla brillors case=)


Funny=)


Gud vilken rolig sida! Inte ofta man får chansen att vara omslags brud på Plaza=)

Photfunia.com









Party?

Det som såg ut att bli en toppen kväll slutade i en lätt urspårning! Ibland händer det men väldigt sällan! Så vid klockan ett beslutade jag mig för att istället för att festa runt på Oscar i party blåsan, så drog jag på mig ett par jeans och traskade bort till seven eleven, köpte en pasta och tog en taxi hem till sängen och kröp ner bredvid mina hjärtan!!!






Lillebrors Emma hade kvällens finaste tunika!=)





Elles nya från Zara i frankrike var inte dum den heller=)



Trött Agge som inte längre är någon drama queen=)



Imorse drog vi från stan! Över ett gäng pannkakor funderade Madicken på vad som egentligen gick fel?




När jag såg sis nya solisar blev jag tvungen att köpa likadana=)


Lets Party!!!

Hade det varit förr hade jag gärna gått på party, men nu får partyt komma hem till mig istället!


Tänkte att vi kunde skåla i mina kändis glas ikväll=)


Som om det inte räckte att Posh Beckham och det glamourösa gänget i serien Dallas skålar med dem, så såg jag att i avsnitt 19 säsong 2, Gossip Girl så skålar Queen B i ett exakt likadant!!! Så välkomna till Queen A ikväll=)


XOXO



Syster ringde och behövde hjälp att bära upp för min trapp men jag tyckte att jag höll på att göra mig iordning så hon fick bära själv! Stackarn trodde det var en vinare hon bar på!


Thanks sis=)

Hur snygga?


Sjukt snygga!


 Thanks sis!=)






En gång till!

Då var det dags igen... två veckor sen sist men känns som igår! Har bokat tid för slingor imorgon bitti kl 09.00! Har inga problem med färgen men nej tyvärr den passar inte mig och mitt liv helt enkelt!

Känner mig trist och tråkig i den här färg hjälmen! Det e nog sant som det sägs att blondiner har roligare å när jag tänker efter, alla sjukt roliga saker jag gjort och varit med om har varit när jag har haft blonda slingor!

Här var jag super nöjd så kan inte fatta varför jag inte kan låta det vara?




Den här gången tar jag inte med en bild på prinsessan Madelene för då får frisören en hjärtatack! Har skrivit ut den här bilden och ska säga.. Så här vill jag ha det and thats it!=)





Det suger..

att jag fortfarande inte har fått igång internet hemma hos mig=(

Så istället för att ligga med datorn och mysa i sängen imorse myste jag ner mig i divanen i tv rummet och började smaska på en B&J. Så om jag inte får min nya dator inom de närmsta dagar kommer jag att tröstäta mig fet och det passar sig inte nu när jag reser bort om två veckor drygt=)
Fix it now!!!


Så eftersom jag inte kan dela med mig av några bilder delar jag med mig av lite annat! Jag sökte en gång till ett Tv program och var ner på casting i sthlm och kom med! Det visste ni inte!=)




Nu ska jag ringa frisören Anna och överraska henne med att jag vill boka tid för slingor typ imorgon!

Lördag it is!

Eftersom allt jag tittar eller tar på går sönder eller slutar att fungera så är jag nu hemma hos min mamma och pappa!=)  Här känner jag mig säker!=) Trodde jag skulle kasta den nya datorn i väggen igår när den vägrade fungera!

Nu står min lillebror och kockar i köket hemma hos mamma och pappa och jag sitter med skorna på och väntar på att åka hem till mitt eget hem och göra mig iordning inför kvällens=)


Det här fick jag av finaste Emma, lillebrors flickvän! Alla i familjen är kära i henne=)



Inte undra på att jag hatar mitt hår när jag ser hennes=)



Nu har jag min egen salong på köpmangatan!




Fick en jätte fin grön ring av lillebror!=)






Invigde min nya Tommy skjorta=)


Good and bad!

Det dåliga=(

Igår när jag skulle slänga mobilen på sängen så träffade jag av misstag skärmen på min laptop=( Typiskt det var den datorn.. hann iallafall ha den i sju månader! Jag är alltid så jävla klantig.. som Elle brukar säga: Allt händer alltid dig! Å det har hon tusan så jävla rätt i!

Så nu sitter jag här och skålar med mig själv och är så jävla less på allt som har med teknik att göra! Va fan går det inte att lägga upp bilder på den här datorn för???

Det bra=)

Lunchade med bästa Elle på Charm idag!
Sen var jag hem till mamma och pappa och hämtade min överraskning från lillebrors flickvän Emma!=) Å så glad jag blev! En påse med Matrix produkter=) Blev såå himla glad så nu har jag bestämt att jag ska köpa nåt fint till henne på VS i NY=)

Nu kanske jag får den rosa datorn jag vill ha! Suger ändå för jag skulle få en ny mobil=(

Systrars dag=)

Madicken har varit min bästis i 25 år! Varje onsdag är det vi och bara vi som umgås! Då brukar vi shoppa och hälsa på hos mormor! Idag var hon dock inte hemma så vi slapp äta hennes kakor och åt istället lunch på ett cafe där hon bor!=)








En tant på röda korset hade med sig sin dotters balklänning som hade hade i Åre för 20 år sedan och tyckte att Madicken skulle ha den! Sweet! Sen när den ska användas är en anna femma?





Min nya skjorta!



Var och tittade på tavlan jag ville ha! ÅÅ ja den kommer bli perfekt i min hall eftersom jag har 4 m till tak=)


=)

I want it, I need it and yes I can do anything to get one! Jaa precis jag måste också ha ett svart vitt chanel halsband!

Min bästa vän Elle har ett så klart!=)




Efter världens mysigaste shopping dag me syster blir det nu jobb!=)


I love to drive=)

Snart är det dags för sommardäcken att rulla ut på vägarna... åå vad vore bättre om inte jag hade mitt kort då? Eftersom min lilla bakelse som väntar och väntar bara har sommar däck=)

Åker jag dit för fortkörning vill jag göra det me stil! Tog bilen till solariet som ligger en gata nedaför! Jaa jag är super lat=)




Bättre bild på håret!





Här är min övningskörnings bil! Och ibland går det nog fortare än det borde men det är bilens fel! Hade det varit lilla mazdan eller nåt liknade hade jag nog hållit hastigheten bättre!=)




Äntligen sitter den på min arm igen=)


På ett ungefär....

ser håret ut så här! Blir bättre och bättre för var gång jag tvättar jag det! Har bokat tid för tvätt å fön innan jag reser men ska boka in för slingor samma dag!! Så här är det okammat efter en hel dag av jobb och väntan på att klockan skulle få ett nytt tillsvidare armband sen pilotlänken gick sönder efter att ha åkt i golvet efter en party natt=(

 


Den här veckan kommer jag att försöka ägna mig åt att hitta en pigg polare till Jane som fortfande inte slutat skrika efter sin tarzan! Men det är svårt! Vill ha en svart väldigt luden bäbis, helst av allt en rag men vill hålla mig till svarta hårstrån orkar inte med vita ocksa! Får se om jag hittar nån som kan få mig att känna kärlek vid första ögonkastet!

I väntan på en ny vän att dela djungel febern med=)



Ett stort plus om jag hittar nån som är intresserad av kläder och vill dela garderob med Mini=)





Vad händer?

Brukade aldrig förr använda BUS i ansiktet men så köpte jag den här för ansiktet! Big mistake, huge!

Noga smörjde jag in mitt annars så fläckfria baby fade på torsdagen för att jag ville se brun ut när jag skulle luncha med Elle på fredagen! Redan då såg jag inte klok ut! Såg ut som jag blivit slagen eller bränd på vänster kind!
Igår hade det vandrat till pannan och imorse när jag slog upp mina två blå hade jag röda stora fläcker över hela ansiktet ändå ner på halsen! Be till gud att det försvinner så jag kan slappna av igen!=)

Så går det när man vill vara brun inför helgen! Nu ligger den i soporna, där den hör hemma! O solar av fem möjliga=)


 



 
BTW idag har jag kört i tre timmar, fick veta att nåt sött på fyra hjul står och väntar på mig när jag fått mitt jävla körkort=)





 


Its friday=)

Vaknade upp tio imorse och tittade mig i spegeln! Hmmm what the fuck? Vänster kind hade två röda inte så fina svällda sår! Kan inte fatta vad det beror på? Ser ut som om jag bränt mig på en plattång=( Så en bild på håret får vänta!

Halv ett mötte jag upp Elle och Nikki för en efterlängtad Charm lunch! Kunde inte släppa blicken från Elles nya äckligt fiina halsband! Efter det ringde min lillebror och informerade om att klänningen från Vila jag sett i reklamen hade kommit och hans vackra Emma hade lagt undan en till mig! Så jag och mamma for ut och visst satt den som ett smäck! Så nu har jag en till ny klänning med mig till nån av alla middagar i NY=) Tack Emma=)
Halv sju var det middag hos mor och far!!! Jag, D, lillebror och Emma!

Nu fortsätter min mysdag med lite starkare dryck! Ses kanske i sofforna på Oscar imorgon!=)

Min nya blåsa!






En gammal blåsa jag hittade i garderoben använd sisådär två ggr! Kanske blir tredje ggr gillt imorgon kväll?



Idag hade jag på mig my second skin och favvo kavajen från TIger!



Hittade även bandet till Gucci väskan när jag plockade i lådorna här hemma! Good!


Done and done=)

Kom nyss hem från frisören! Då var det klippt och färgat! Jaa blond är jag definitivt inte! Väntar på att sis ska komma så hon kan ta en bild på håret till mig! Å vad gick kalaset på? Jo 1976 spänn! Men då köpte jag schampoo och balsam! Inte ett spår av finans krisen här inte=) Eller? I köket på köpmangatan 32 serveras det panncakes till dinner ikväll! Om jag klarar av att göra några! Men nån ggr måste ju bli den första=)



Akuttid!

Madicken kom förbi mig imorse för jag skulle hjälpa henne med en uppgift till hennes kurs.. men när vi skulle gå brast det för mig! Jag började stor gråta.. över mitt jävla hår! Så nu har jag bokat en akut tid halv tre imorgon! Så jag måste gå hem tidigare från jobbet! Längtar till imorgon kväll.. om jag nu blir nöjd vill säga! Ni får väl se imorgon!=) Jo bästis Elle kommer hem imorgon också!!!=) Längtar efter henne=)


 


Lilla julafton!

Bland det bästa jag vet är när jag ligger vid datorn i sängen och hör hur en nyckel vrids om i dörren och syster står där=) Alltid med en kaffe från pressbyrån och nåt annat gott eller roligt=)


Idag kom hon med den snor tajta klänningen jag ville ha=) (Måste bara sys upp några decimeter!=) Ett par hängslen, en concealer och en mini plattis=) Im a happy face trots mina mens smärtor! Måste ringa vårdcentralen och höra om det finns nåt starkare att ta!








Efter en trist helg kommer en happy!

Fuck vilken tråkig helg.... Jag har jobbat hela helgen! I lördags färgade jag håret och gick till sängs kl 20.00. Trött, kan bero på hur less jag är på hår hår hår! Men till helgen har nog någon förhoppningsvis fått ordning på detta=)

Inte blev helgen bättre när jag fick mess av Elle igår över hur underbart hon hade det med drinkar i solen! Men som sagt ny vecka nya tag! Den här veckan blir förhoppningsvis äckligt bra!=) Börjar redan idag med att ge mig ner på stan och äta lunch med syster=) På onsdag ska jag shoppa med D=) Ny kostym och trenchcoat till han står på inköpslistan plus kanske nåt litet fint till mig=)
Å i ett sus så är det torsdag och då kommer min bästa vän hem=) Då blir det en fredagsfika, lördags lunch och en utgång=) Plus att jag vill åka till Bergafjärden ihelgen! Känner mig utvilad så jag måste ut och busa=)




Har på mig min nya kavaj idag..

Varför är jag så korkad?

Fattar inte varför jag färgar mitt hår när jag vet att det alltid slutar i grin och svordomar? Att jag färgade det rött sista gången gjorde ju inte det hela lättare nu när jag vill ha det ljust igen.. Det suger just nu så nu ska jag ge mig ner och inhandla det som behövs till kvällens experiment!!! Whish me luck=)






Mitt lockiga hår som jag hatar kan jag leva med, men fan inte med det röda=(


Elle solar jag sliter!

Har varit nere idag.. vet inte men tror till 100 procent att det beror på att Elle åkte till rivieran idag... Super skönt för henne men vem ska jag luncha med imorgon? Egentligen borde jag se det som nåt positivt för jag har massor att göra här hemma!!! Så med andra ord kan det bli en billig och bra helg... men tråkig!


I tisdags när jag skulle hänga upp min nya klänning fick jag en chock! Den fick inte plats... inte ens om den var tunn som ett A4 hade jag fått in den på stången... så den åkte ner i en påse isället! Sååå idag satte jag på mig ett par solbrillor så jag inte skulle se allt för mkt av röran och började rensa... Så nu när kl snart är elva har jag två hyllplan klara och x antal kvar till imorgon!!!

Det är vinter så jag kan inte för allt förstå varför jag har sommar kläder som används en ggr om år typ i frankrike framme??? Nää nu ska det ske förändringar imorgon!=) Köpa kartonger och skriva etiketter på! Rivieran, koftor, skor, skidkläder, övrigt!






Hmm fattar inte när jag tänkte ha den här?



Jag trodde att allt i mitt liv kretsade kring svart? Tydligen inte!


Snorungen som förstörde min sovmorgon när hon hade bitit av snöret till persiennerna och det fanns inte nåt att dra upp dem i....

Forever 21 is the shit=)

Allvarligt mitt första stopp kommer inte att bli på Gucci eller Prada utan lågpris kedjan Forever 21! Inte ett plagg eller en sko över 30 dollar! Enda affären D kommer att låta mig handla i utan att först behöva tänka igenom köpet=)






ACNE=)

Jag for ut till Birsta City idag för att äta sallad med DCharm! Tänkte att jag gör väl ett besök på Vila där mamma sett nåt jag skulle kunna ha på mig i NY! Men näää jag kan inte komma i en student klänning med tyll och glitter!!! Det är inte jag=(
Kunde inte släppa Zoe klänningen med bar axel som jag bloggade om igår! Visste att nåt sånt är ju omöjligt men tänkte vi tar väl en sväng runt city ååå där i skylt fönstret på Carlings av alla ställen hängde den!!! Då visste jag att den får det bli=) Så det var bara att klä av dockan och slå in den i kassan!


Eftersom det var en 36 a så är den lite stor och det var bara fantastiskt för då täcker den min tatuering alldeles perfekt!=) Så här är den min nya Acne klänning!=)





Hann även med ett second hand besök!
ÅÅ jag har nog inte ägt ett prickigt plagg sen jag var sju! Är nämligen allergisk mot allt som är prickigt, får kväljningar men jaa jag vet inte jag gillade den här blusen! Till ett par vita bikini trosor på Nikki!




Gala klänning?

Hmm what the fuck to wear?=) Lördagen i New York ska vi på en gala middag och dresscoden är gala klänning! Några förslag???
Åå nu har jag googlatgala klänningar och någon The Oscars klänning kommer jag definitivt inte att finna i svall! Här hittar man knappt nån trasa att ta på sig en vanlig lördag ute på byn.

Nu vet jag iallfall att jag kommer att bo på East Side på Lexington Avenue och hotellet ligger tre blocks från shopping on Fifht Avenue=)

 

 

Den här vill jag ha!!! Hmm mamma kanske kan sy en kopia?



Har skorna på det torra iallafall.. men de lär väl inte synas under klänningen! Om jag finner en vill säga! Naglarna kommer dock att vara i sitt esse har bokat tid på nagel studion dagen innan jag far!



Å tänkte låna systers nya kuvert väska i svart mocka med skinn detaljer och fyra guld nitar!



Update!

(Elle håller på att ändra min blogg design, men hann inte klart igår. Bilden till vänster ska bort! )


Bra party igår helt enkelt! Jag höll ändå till 02.30 innan jag stupade i snödrivan utanför Nordea! Det e mitt nya rekord efter jag fyllt 25 är det knappt att jag orkar till ett=)

Måste bero på.. Bra musik, sköna människor, trevlig chef och att Madicken va me=)



Elle och Tuffe hade sunset heat tema igår! Ananas drinkar å färg glada dräkter=)


Nästa utgång får jag ha med mig en kamera assistent! Eftersom att jag tar bilderna är det svårt att få med sig själv.. Så detta är väl enda bilden och det suger för jag hade en ny klänning!




RSS 2.0