Gott Nytt År!

Vilket år vilka minnen! =) Här får ni lite av mitt 2009! =)


Några sköna fester har vi hunnit avverka!











D överraskade mig med en resa till NY! Det var fantastiskt kul!







Festade två veckor på franska rivieran som bland annat innehöll ett dygn på en yacht utanför Nikki Beach, st tropez =)










Insåg att jag hade fler talanger än att klä mig snyggt.. Konstnärlig är jag också! =)





Färgade håret brunt vilket jag surt ångrade...




Ca 14 000 kr senare var det blont igen! =)




Madicken skaffade en liten prins som i början var på väldigt många övernattnings partyn här tills han blev för vild och förstörde mina gardiner! =)



Efter många års tjat tog jag tag i mig själv och skaffade ett körkort! Två veckor efter fick jag min drömbil! =)




Fick massor av presenter bla tången och de tre jackor jag önskat mig! =)











Så Gott Nytt År och håll tummarna att nästa år blir lika bra! =)






Då var julen

över för den här gången! Skönt ett steg närmare sommaren! =) Hela julveckan var ett enda stort stress men ett kul stress! Fick så mkt fina julklappar och har shoppat så mkt fiint! Skulle ta mig hela dagen att fota allt men här kommer ett urval! =)





Två par nya handskar! Dessa från Wera och sen ett par cargloves som matchar min Jeep! =)




Nya lagomt utsvängda jeans och en fulsnygg pälsväst! =) Sen fick jag en leopard fusk päls i julklapp! =)




Fiinastet skjortan! Helt vanlig framifrån och super söt bakifrån! =)






Nya trashade stuprör!




Plus en kort morgonrock med volang, lexington lappar av Emma från NK! En pläd till sängen i fuskpäls, tavelramar en hushållsmaskin, eltandborste, en svart kofta jag önskat mig, ett armband, smink, ett sparkonto med en summa som ska gå till en omega klocka framöver! And so on......






Idag

saknar jag sommaren... Att livet är så mkt mer underbart under årets varmaste dagar! Imorse höll jag på i en evighet att skotta fram min bil för att sedan parkera den i snöhög! Det är alla roliga minnen som gör att man orkar slita på sig ett par täckbyxor och sätta sig i en kall bil flera månader framöver!



Bra köp!

Idag åker mina Ullared täckbyxorna på! Ett mycket bra köp! Så den som skrattar åt mina Ullareds besök kan surt se på när jag glider runt i mina täckbyxor utan att behöva frysa om rumpan! =)






Nu ska jag ta tag i det som jag inte hann med igår! Det har varit en innehållsrik vecka! Och veckans guldstjärna i kalendern går till Madicken, Not!
 
Igår skulle hon på massage och det visste jag om men sen när hon ringer vid tolv och huttrar står hon ute i nästan 20 minus och har fått punktering! Och innan jag hunnit fråga vart så dog hennes telefon! Så efter några vändor i stan såg jag henne efter vägkanten, inga vantar ingen mössa och så hade dörrarna på bilen frysit igen! Det hade inte varit nån större kataströf om hon parkerat på en parkeringsruta men ställer man sig blockerandes för andra bilar så var det bara för D att slita av sig kavajen och hjälpa till! Igår när jag pratade med henne vid sju var hennes ben fortfarande blå!

Så min första tanke när jag såg henne igår var att jag skulle gå och lämna tillbaka alla hennes julklappar och köpa henne ett par täckbyxor och ett underställ!


Hur snygga?


Sjukt snygga!

Hade önskat mig ett par louboutin skor av D i julklapp men så köpte jag de här till mig själv istället! Tio ggr så billiga. Så nu måste jag komma på nåt annat att önska mig av honom! En klocka kanske?




Update!

I fredags fick jag min bil! Våran relation till varandra fick ingen bra start när den på lördagen gick i baklås så jag fick klättra genom bagaget för att ta mig in och kunna köra upp den till verkstan! Men på söndag kväll var allt frid och fröjd när den stod åter igen parkerad där jag kan se den.. På Nytorget! =)

 Just nu känns det som om jag bor i bilen, varje dag är det nåt som ska handlas eller fixas! Just nu håller jag på att kasta ut vardagsrums stolarna! Hade bestämt att jag skulle köpa nya när jag flyttar men herregud det finns ju ingenting att flytta till? Alla treor som jag tittat på har varit mindre än våran tvåa och jag vill inte ha mindre så igår var jag på Ikea och handlade det som jag behövde till nästa veckas fest! Men ändå fattas det saker så nu ska jag iväg igen!






Väldigt lika!


Har inte använt min svart vita päls nåt i år för jag gillar mer min bruna från Jofama! Men så såg jag Elin Klings päls från Topshop och insåg att de är ju nästan identiska! Största skillnaden är väl att min tyvärr inte är ett gosedjur =( 

Ihelgen åker den iallafall på! =)


(Min till vänster)


 


Tisdag! =)

Idag har varit en bra tisdag! =) Har varit ute och åkt med mami sen for jag hem och städade och lagade middag! Efter det for jag hem till mamma och pappa där mormor med vänner var på besök och fikade tårta! Känner mig så fri med mitt körkort! Jag far runt lite här och där som jag känner helt enkelt! =)

Ihelgen hittade jag fram den här fiina väskan som jag fått av min Madicken! Hon köpte den i somras när vi var i cannes sen har den legat gömd i mitt klädskåp!




Har flyttat in i mina skönt slappa ralph lauren jeans med bootcut! Ibland är det skönt att vara slapp! =)





Min nya favorit tunika som jag köpt second hand!





Mini har fått fiint på sitt matbord! Ett polkagris randigt underlägg och en skyddsängel som vakar över henne!







RSS 2.0