Fake!

Nu ska jag och Elle iväg till solarieöarna! Blek som ett spöke med min näst intill genomskinliga hy!


Sommartid förvandlas jag till en pepparkaka med svarta knän, vintertid matchar jag helt enkelt snön.






Trip!

Det här vädret gör mig mörkrädd, är inne i en svacka just nu när jag inte orkar göra någonting =(

Men förhoppningsvis spricker det till helgen när jag och Elle gör en trip till sthlm =) Lite inspiration, glo på snygga människor och dricka god sprit i lagom mängd kan säkert få mig på gott humör igen =)


Good times, jag och Elle i Monaco =)



Mini!

I vanliga fall är Mini världens tröttaste katt! Hon vill bara mysa.. Och hon kan reglerna som gäller här hemma! Vilket inte kan vara så svårt att följa! Hon får inte klösa på möblerna, hoppa upp på diskbänken eller vistas på mat bordet i vardagsrummet! Men idag är ett undantag! Jag har fått in en spy fluga så Mini har förvandlats till en killer katt! Så nu får hon vara vart hon vill bara hon fångar det äckliga krypet!

Så medans Mini fångar sitt lördagsgodis ska jag och mami ut och shoppa =)





Sjuk!



Jag har varit tokförkyld hela helgen! Och det suger för det är inte så mkt bättre idag =( Skillnaden är väl att jag orkar stå på benen! Så efter lunch ska jag åka upp till verkstan och hämta min bil! =) Den har fått svarta tonade rutor i helgen =) = ) Så nu slipper jag alla nyfikna glo apor!

I helgen har dessa saker flyttat in på Köpmangatan! En jacka med världens fiinaste päls krage!



Carerra solisar!


Alltid e det nåt!

Uptäckte att Mini lill hjärtat mitt hade fått en tova på ryggen igår, så jag tog fram saxen och klippte samtidigt som jag uptäckte en till på bakbenet!

Inte helt ok så jag stoppade in henne i duschen för schamponering och efter det blev det borstning och föning.. Sedan tog jag plats framför Paradis finalen och i pausen när jag skulle titta till lillan känner jag att hela pälsen är en enda stor tova! Satt och kammade henne till tolv inatt men nu på morgonen ser det lika illa ut!

Så imorgon lastar jag in Mini i bilen och åker till djurkliniken kl 10.20 där de ska söva henne för att kunna trimma henne till ett litet lejon! Mitt krav är att de sparar en boll på svansen och fötterna =) Lill stackarn!

och 13.30 idag ska jag till tandläkaren! Alltid e det något måste som måste göras!


Mitt nyslipade smile från sidan! Nästintill perfekt.. ska boka tid för en tandblekning när jag är hos Håkan idag! =)




Ett sista försök!


Jag är desperat för jag har verkligen provat allt! Ändå vägrar mitt hår bli längre? Varför? Jo för alla kan tydligen inte få långt hår! Men jag begär inte hår ner till rumpan utan iallafall ner till tuttarna! Och eftersom mitt hår är extremt själv lockigt så kan jag inte ha hårförlängningar!

Jag har provat nästan alla produker och äter kosttillskott samt dricker omega 3... Så säger inte Anna den 19:e att mitt hår har växt då klipper jag en kortare frisyr för då ger jag upp! 


En tröst är väl att mitt hår har blivit mkt mjukare, silkeslent! tack vare detta värme skydd! Otippat för det är den billigaste produkten i mitt badrums skåp=) 





Ett tips till er som anväder Clean parfymen warm cotton.. använd den i body lotion isället! Super mjuk och jag luktar rent ändå tills dagen därpå! Tack bästa Emma för den! =)



Besatt?

Jag fattar inte varför men jag har en galen dragning till quiltade jackor! Trots att de finaste från Burberry, Babour och Gant redan hänger i min garderob blev jag bara tvungen att köpa denna!


Så himla fiin till min nya Gant skjorta ett par ljusa jeans och min alma väska, så våren vad fn väntar du på? =)
 







RSS 2.0