Perfect Boots!

Årets bästa Rea köp är lätt mina boots jag köpte i Milano! Kostade lite och ingenting! Får inviga dem nån helg framöver! 
 
 
 
 

Nytt!

Vill börja med att säga att Jag är i ett lyckorus! Vårt älskade lilla lyckopiller har ingen tumör utan någon form av hudallergi! Så på fredag ska jag skjutsa henne till doktorn och ta bort stygnen och hämta medicin! Kan någon nypa mig för jag kan inte fatta att det är sant =)
 
 
 
I fredags köpte jag en ljusstake på tre stålben och en ny matta! 
 
 
 
 

Drinks!

Blev några drinkar igårkväll!
 
 
Nyss har jag beställt mat från Köpmangatan 20 till Köpmangatan 32 pax inte springa ner och öppna =)
 
 
 
 
 
 
 

Dagens sista!

Dagens sista anhalt blev Ikea! Hittade en ny matta till sovrummet!
 
Annars handlar jag väldigt väldigt sällan på Ikea men den här mattan är samma som jag nyss köpte till hallen fast mycket större! Och från hallen kommer man in i sovrummet så det passar perfekt! 
 
Dagens! Byxor och scarf Zara, skor Swedish hasbeens, och väska Tiger!
 
 
 

Mina egna!

 I måndags besökte jag Anny på nagelhörnan! Fake tipparna slipades bort och voila mina egna naglar var så så fina! Allt som behövdes var géle och lack! Ville ha dem mycket kortare än förra gången då jag inte ens kunde knäppa skjortan själv!
 
 
 
 

Två nya!

 
Två nya favoriter! En tunn kofta som får mig att se ut som ett får och en marinblå bomber jacka som passar utmärkt en lördag kväll över en fin klänning! Bra köp Agge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag!

Jag är så sjukt van att Minis pratar med mig varenda vaken stund när jag är hemma men efter att hon vaknat upp hemma igår vid lunch har hon varit talförlamad! Inte ett mjau, inte ett pip, inget spinn fram tills jag kom hem från jobbet idag! Å vilken lycka!!! Jag blev tvungen att sätta mig ner och lyssna!
 
 
Madde kom ner efter middagen och gjorde fruktsallad med vaniljglass till oss! Mini fick en massage och äntligen ligger hon i soffan och myser! Det är lördag och det blir en skön myskväll i soffan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fruktansvärt

 
I Tisdagskväll när jag låg i soffan såg jag att älskade lilla hjärtat hade tungan utanför så jag sa åt henne att dra in tungan å pillade henne på munnen.. Då ser jag att det inte är tungan utan att hon har som en ärta på underläppen.. Paniken kom och jag intalade mig att hon blivit biten av en slö geting. Men så på kvällen försökte jag ändå få tag i en jour veterinär för att kunna lugna mig men fick inget svar så på onsdag morgon ringde jag och fick en tid hos doktorn imorse! Mini hade inte blivit biten konstaterade hon direkt så doktorn ville söva henne så dem fick skära henne i läppen och se om det var vätska i läppen å det var det inte heller.. Det var vävnad och jag drabbades av en panikatack utanför kliniken.. Det var fruktansvärt! Klarar inte en dag utan henne. Kan inte ens tänka den tanken utan att bryta ihop! Nu är vi många som håller alla tummar och tår för att det är en godartad. Mini är vårt ALLT så vi kommer att göra allt för henne om vi så ska måsta åka jorden runt för att få henne frisk!
 
Så just nu vilar hon upp sig efter att Madde har matat henne med sked. Dem har sytt några stygn i läppen på henne så jag är så rädd att hon ska bita sig då hon är lokalbedövad! Å bästa Mamma släppte nyss av 10 munkar direkt från marknaden till oss! Så nu ska jag koka kaffe till Madde och Dennis! Världens bästa stöttepelare!
 
 
Tack för alla alla pepp sms idag!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tic tac!

Fick en rolig klocka av syster yster för ett tag sen! Men då den väger ett ton har den legat i bilen i veckor men så i fredags när jag kom hem stod den i vardagsrummet! Världens snällaste snubbe hade städat och tvättat bilen till mig =)
 
 
 
 

Sleepover!

Madde sov här inatt! =)
 
Just nu ligger vi fyra utslagna i sängen å undrar hur vi ska orka ta oss iväg till familjemiddagen som börjar kl fem! Vi var ut igår och just nu känner jag nej tack till sprit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lalalala!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

För små!

Provade mina nya skor igårkväll och de var för små.. Även att det fanns min storlek och jag provad dem men jag måste ha haft solsting!
 
 
Men vad gör väl det! Nu får de agera prydnad på brickbordet bredvid soffan istället!
 
 
 
 
 

Gosis!

Hämtade prinsessan på ärten igår!
 
 
Mini verkar vara en sån som tycker hemma bäst men borta ännu bättre då hon brukar vara lite små suris när hon kommer hem! Jag tror att hon tycker att jag är för dålig på att servera räkor till kvällsfika som hon får hos Inger men jag tycker att det luktar förjävla äckligt! Men så idag när jag jag bara skulle springa upp på toa så kom hon och var sitt bästa jag igen! Nu har vi myst i två timmar så nu måste jag verkligen ut och flytta Jeepen innan lappnisse kommer!
 
 
 

Presenter!

Örhängen å vin till Emma & nitade skor till Madicken!
 
 
 
 

Barfota!

Sista kvällen i frankrike åt vi hummer och drack chateau des marres barfota i sanden med Elle och Nicke! Temat var Barry Manilow. Vilket toppen avslut på en toppen semester! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

600 mil senare!

 
Jaha då var man hemma igen! Åkte från Monte Carlo i lördags efter lunch och kom hem imorse halv sex! Det har varit galet underbart! Allt har varit toppen! Ska gå igenom alla bilder ikväll! Nu blir det till att packa upp och sedan ta en lång dusch!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya!

 
Kvällens örhängen som jag köpte i Antibes igår! Ikväll blir det middag & drinkar på Le Lagon Plage! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens!

 
Åt en super god middag hos Elle och Philip igår! Tänkte försöka lägga in lite bilder men det tar sån tid å den tiden har inte jag för nu blir det poolhäng!
 
  
 
Ikväll blir det fun! Jag och Dennis ska ut och göra Cannes! =)
 
 
 
 
 

RSS 2.0