Update!

Längesen vi sågs men tiden bara springer iväg! Och eftersom jag hellre går så har jag svårt att hinna ikapp!

I Måndags var jag på riksettan hela dagen, i tisdags var jag på lägenhetsvisning på fin fina Ludvigbergs vägen, Sen har tiden fördelats ut till mormor, Madicken, körkortsboken och igår var jag i Hudik.. Idag är iallafall en dag helt utan måsten! Jag tar dagen som jag känner! Vill jag gå ut ikväll så går jag ut ikväll =) Några glas vin har jag iallafall bokat in ;)

Veckans bästa köp! Kartell tidningsställ!



2 kalas 2 nya klänningar!

November blir en kul party månad! =) Först Elles birthday party och sedan mitt körkorts kalas! Så därför har jag varit ute i god tid så jag ska slippa stå där en kvart innan och ha halva garderoben på golvet!


Den här har jag beställt och bör landa i brevlådan till veckan! Under en kavaj på Elles kalas!



Sen till mitt kalas där jag hade tänkt mig ett tema ska jag ha den här som är skryddarsydd och har fått av mormor! Blir fin till mina förhoppningsvis bruna ben och en dior väska =)


Lite färg i höst mörkret!

I Tisdags provade jag med en höst promenad! Fiin färg för stunden men inget hållbart så idag ska jag prova ett nytt rouge! =) Hoppas på ett ångvarigare resultat annars får jag helt enkelt stanna ute i kylan! =)




Yes, ni ser rätt!

Ni som snart kommer att passera gatorna i stan kör inte i diket för ni ser rätt! Jag ska nämligen ut på en höst promenad! Nu.. Motion och träning har aldrig varit min gren men min gråa hy skriker efter en nypa frisk luft! Så istället för att gå ner på åhlens och köpa en ny dagcreme provar jag nåt nytt! =)



Jag gör det inte för snyggare ben utan för ett mer levande face =)



Happy girl =)


Idag är en bra dag, en glad dag =) Jag har bakat en kaka, halva kakan satt kvar i sockerkaks formen men det är tanken som räknas alltså att jag har bakat en kaka!

Sen bjöd jag in till kaffe rep och bjöd på min halva kaka! =) Super god! Men mest beröm fick mitt konstverk i hallen! =) Å till det som gjort denna dag är att jag har varit på lägenhets visning! Fantatiskt läge, fantastisk utsikt, en klädkammare som var större än mitt badrum på köpmangatan... MEN nää galet mkt att göra! Sa jag att det var ett dödsbo??? Så därefer såg det ut..





Finally!

Äntligen har jag hittat det jag så länge sökt efter! En prov docka i samma size som mig! =)












Lady in red =)


Idag blev det klart! =) Här är min pärla! =) En riktig Agge bil! Min Jeep Wrangler =) Jag är såå glad!

Men den behöver större däck och fina fälgar så nu får jag stänga kläd kontot! Tänk till sommaren när jag kan köra med Elle tll stranden utan taket! =)






Tomorrow =)


Imorgon lördag kan bli en helt fantastiskt bra lördag! =)

Vid lunch tid körs bilen ner från Åre å är den så fiin som vi hoppas på blir den min!!! =)

Och kvällen kommer inte att bli sämre... Me and my BFF ska göra en efterlängtad comeback!





Matchy matchy!


Min älskling och jag har likadana! =) Jaa fast han herr och jag dam =)


 


Nytt i garderoben!



Nu ska jag ner på pressbyrån! Har tydligen fått paket dit! =) Efter det blir det hem till mammas sy rum!





Till mig..

Har köpt ett armband till mig från mig! =)




En bild säger allt!

Elles Nikki hade den här bilden som profil bild på fb! Inte helt OK!

Men jag antar att det var så här vi såg ut när vi festade varje helg! Inte undra på att jag kände mig trött och sliten varje dag! Förut var det all in nu ett år senare dricker jag med en vuxens förstånd! =)



Äntligen =)

En shopping lunch med Elle! =)



RSS 2.0