Finally=)

Då var tiden äntligen inne =) Snart stiger tre sköna brudar på planet till Rivieran!


Det här är anledningen till att kamera och mobil bara är slamser när man kommer hem! Men det är det värt=)













 

Jag <3

Elle och Nikki! För att de ville gå ut med mig ikväll trots att vi reser om x dar =)








Mina hjärtan =)











Yeaah =)

Var sjukt säker på att jag hade slängt dem! Skorna jag köpte första året i frankrike! Som passade amazing där men usch inte här!

Men så idag när jag grävde inne i sko garderoben så låg de där så sött och väntade på att jag skulle se dem =) Galet Nice! Nu står de överst på min packlista inför la France på tisdag =)








Blogg fri..

vecka har jag haft och var precis vad jag behövde! =) Har haft fullt upp ändå men nu är det äntligen dags för semester! Så vad har hänt veckan som gått?

Mamma och pappa sa hej då och stack två veckor till Grekland så vi möts uppe i luften på onsdag morgon men där är det ju svårt att stanna och säga hej så vi ses inte på drygt en månad!

Nikki har kommit hem från USA så nu är Elle lycklig igen=)

Jag har gått ner ett och halvt kilo så nu väger jag 54 =) Jag ska nån dag dela med mig av Agge dieten! För er som inte orkar hänga hela veckorna på Helex utan hellre ligger i soffan och myser!

Jag har fått höra att jag är lik x antal olika människor.. Blair, Gwen, Elita och senast idag om jag var halv mulatt!

Träffat ett medium som sa att jag sov dåligt för att det har varit en svår fullmåne + att jag hade ätit bacon! Vilket var lika med att vara kannibal!

Ska till frissan som vanligt på fredag!

Thats it!


Clean!

Nu luktar jag likadant som mamma och mitt hem! Rent helt enkelt! =)



Två veckor kvar=)

Jaa då är det bara 15 dagar kvar till min trejde resa sen december!=) Och den här har jag väntat på i ett år! Ska bli såå sjukt kul att åka tillbaka till världens skönaste party place!=) På med dyraste party stassen och dansa tills tårna blir blå=)



På äventyr i Egypten i december!




Grymt bra shopping i New York i April




Rivieran bra precis ett år sedan! Kommer att bli galet party=)



Kul vecka!

Som redan är över! Shit det gick fort! =(


 
 

 

  


 

 

Still going strong?

Shit sista dagen av den efterlängtade festen! Å jag känner mig allt annat än 100! No more jäger i min lilla hals! Den här dagen har varit en enda lång dvala! Jag är på tok för gammal för att sitta och dricka jäger drinkar tre på nattten....

Men nu till det viktiga! Madicken har anlänt så här ligger klänningar utspridda över hela golvet! Så frågan är concealer med ben eller bara ben?=) 


RSS 2.0