Myys!

Sitter hemma i gott sällskap och dricker vin efter en god middag! =)
Skriver packlista för Mallis resan om 4 veckor och googlar och antecknar inför Kroatien resan!
Tjejerna längtar till Mallis och killarna till road tripen! Inte så konstigt med tanke på att packnings listorna kommer att kortas av med 3/4 delar! Jag och Emma ska få dela på en vanlig resväska på 10 dagar! Inga handbagage alls!!!



Min lillebror och Fina Emma =)


 


Sista April!

Känns lite över för länge sen..

Men nåt måste man ju ända göra så jag ska ha en liten middag här ikväll=)

Där det är gästerna som hjälper värden att laga maten! Toppen! =) Så det jag behöver göra är att städa och hitta nåt fiint att ta på mig ikväll! Har inte köpt nåt nytt till ikväll så jag får ta nåt gammalt! Jag har letat efter min Baby Phat klänning här på morgonen men jag hittar den fan inte! Alltså ligger den i sommar kartongen nere i källaren och dit vågar jag inte gå ner själv! =(


Dessa har jag provat men jag är så blek så jag får se! Gallerian har öppet till 17 så än finns det hopp! =)

 

Eller så kör jag på jeans och en blus?


 


=)

Kom precis hem från min första laser behandling hos Laserkliniken!
Visst det gjorde ont men vad är det man säger?
Den som vill bli fin får lida pin =) Det är inte så att hela kroppen smärtar utan bara området där tatueringen sitter! Jag visste redan innan att det kan ta upp till ett år för att få bort den helt men jag känner en sån enorm lycka att jag har tagit tag i det här och kan inte annat än tok längta tills nästa besök om 7 veckor!!! =)

Idag tror jag tar min nya Army jacka och Aviators! =) Ska hämta min nya mobil som ska ha kommit idag =)



Äntligen!!!

Det är inte många som vet om det eller som ens sett den men tro det eller ej fast det är väldigt svårt att tro så har jag en tatuering på armen! I nio år har den suttit där och jag har hatat den i 8!


Imorgon kl 10.00 ska jag iväg på mitt första besök på kliniken! =) Med hjälp av laser ska den nu väck! Kan inte beskriva min lycka över att det går att göra i sundsvall och ännu lyckligare blev jag när jag frågade vart den låg och det visar sig att jag parkerar min bil utanför klinikens port =) =)

Det kommer att ta tid och kosta minst 10 ggr så mkt mer än vad jag betalade för att få dit den men det är det verkligen värt=)

 


Förvirrad!

Lyckan var total när Ellle s mess kom idag och det stod att Nikkis kunde fixa en biljett till mig också så jag kunde gå med dem på Roxette! =)
Messade Elle att jag skulle föra över pengarna idag och när jag sen skulle kolla vilken vecka det var så fick min lilla hjärna inte ihop det! Minns att det var nånting som hände den veckan.. efter några sekunders hjärn gympa trillade poletten ner...
Då är jag i Kroatien!!! Jaa just det! Vi ska till Mallis v 22 och v 30 31 bilar vi till Kroatien! Buuh och suck! Men det kommer fler konserter.. kanske inte lika bra men nåt ska vi hitta på! =)

Ny second hand fyndad klänning!



x 2

Har sprungit benen av mig med mamma idag! Planen var att inte shoppa nåt eftersom jag vill spara alla slantar till Palma! Men skit också två par skor blev det =) Här är ett av dem! Så nu ligger det 5 helt oanvända fiin fina skor i kartonger i två papp påsar! Kanske dags att slänga de gamla conversen i soporna?

 

 


Vill ha!

Igår ville jag ha ett par nya Hunters idag vill jag ha ett par Ljusa Ance box.. Men det verkar inte bli det lättaste att få tag på såhär ett år försent =(

 

 

 


Galet!

Har varit en super trist start på veckan.. solen skiner men ingen har direkt haft nån tid över till mig =(

Ikväll kommer iallfall Madicken hit =) Hon ska ner till sthlm imorgon på nån gala middag och jag ska måla hennes naglar och packa hennes väska med kläder ur min garderob!

 

Fick ett roligt MMS av hjärtat idag höll på att sätta kaffet i halsen, visste att de skulle vara stora men inte så här stora!!


Nu väntar jag bara på sista pusselbiten! Skärmbräddarna från USA som kommer nästa vecka!

 

Fick tag i ett par matchy jeans till min Wrangler! =) Wrangler jeans som blev ett par shorts!

 


Dagens!

Dagens outfit bestod inte alltför oväntat av min nya poncho och Acne jeans =)
I kväll ska jag försöka rensa ut lite, vilket jag har tänkt under en längre tid nu! Detta är ohållbart hittar bara det som ligger överst på tippen =(

 


Second Hand baby!

Idag har jag varit med Madicken hela dagen=)

Vi har varken besökt gallerian eller Gant, utan bara shoppat second hand for hela slanten! =)

 

Älskar älskar älskar min nya poncho! =) Den är bara såå fiiin! =)

 

 

Köpte en strand tunika och en hatt också men jag har inte tid nu ska åka och titta på en ny mobil =)


=)

Tredje dagen gillt för att nå formen!
Idag tog jag en 45 minuters powerwalk, efter tog jag bilen och for iväg och köpte mig ett par nya träningsbyxor! Nederdelen är enligt mig nästan viktigare än överdelen! Vill ju inte att folk ska tro att det är två kyckling klubbor ute på spåret!
Hann även ut till mormor för att gratta henne och tyvärr
slank det ner nån bulle och nån tårtbit! Men det tar jag igen imorgon! =)



Armbandet! =)

Lilla Julafton! =)

Vilken dag! Underbara dag! =)

Nu vet jag vad det är som gör mig såå lycklig!

Det är ingen ny man, ingen ny resa ingen söt liten hund och inget nybyggt hus utan det är min nya älskling, MacBooken så jag kan ligga i soffan och trycka på lägg i kundkorg knappen när jag sneglar på film! =)

 

 

 


New In!

Kastade ju ut mina höga skinnstolar för att jag ville ha två bänkar att sitta på istället! Mysigare så! Så igår hittade jag superfina kuddar som gästerna ska sitta mjukt på! Även de nya bordstabletterna är mjuka! Allt för att göra det så mjukt och skönt som möjligt! =)

 

Nu ska jag duka fram dagens middag! Kyckling och grön sallad.. jag fuskar med en burk potatis sallad till! Kl 18.00 ska jag befinna mig uppe i spåret vid sidsjön! Igår startade en tävling som kommer att avslutas 4 Juni och jag kommer göra allt för att vinna den =)

 

 

Min nya fina Apple MacBook!



Lördag!

Idag fick äntligen solbrillorna se solen för första gången på mkt länge! =) Så skönt!
Har varit i Hudik och shoppat lite till hemmet! Nya prydnadskuddor, bordstabletter, shots glas och fina present påsar till kommande babysar! =)
Ikväll kommer Lillebror och Emma hit! Trevligt!




Äntligen =)

Efter ett år av längtan och väntan blir jag till veckan ägare till ett =)


Elle har såklart ett!


Idag!

Nu ska jag ta min lilla bil och åka till bilprovningen där vi har tid snart! =)
Ett måste innan sommarhjulen ska på!

Om den går igenom? Klart att den gör =)


 


Burberry!

 

Tänk att det snart e dags att plocka fram Burberry jackan! =) Så i den kalla långa väntan på det tog jag fram Burberry scarfen igår =)

 

 

 

 


Thanks sis =)



Eftersom jag har varit barnvakt till systers katt hela helgen när hon varit bortrest så fick jag en fiin fin present för det enorma besväret! =) 

Den här i svart! =)



=)

 

 


RSS 2.0