Kul helg!

 

 

Alltid kul att gå ut med Madicken och bästa Elle =)

Sen att man ser ut som en isbjörn efter detta vintermörker när man legat i ide! Men så fort solen hittar fram igen vänder det =)

 

 

 


Min sjunde besatthet!

Haha det är inte bara quiltade jackor jag köper i mängder.. även dusch draperier har jag svårt att låta bli att fingra på!
Har hunnit byta sju gånger här på Köpmangatan =)
Mitt senaste! Hur kul är inte det här? Texten gör mig happy! =)


 

 

Mitt näst senaste.. Hade det i silver och genomskinligt men ville hellre ha vitt och genomskinligt! I drygt en månad var jag nöjd!

 

 

 

 

Älskar mitt badrum.. Man kan sitta på toa utan att ha handfatet under hakan.. sen är taket väldigt fiint att stirra på 4 m upp!

 

 


FYND!

Näst intill gratis, mitt nya second hand fynd =)
Koftan alltså =)

Halsbandet är också ett nytt fynd.. från min smyckes låda! A golden snake!



Hit!

Min nya klänning rockade lika mycket som Lady Gagas senaste hit!

Super skön, äckligt snygg, rätt storlek!

Och bäst av allt är komplimangerna som kom med den! =)



Ikväll!

Smäller vi till med en utgång! =)

Sprang som en besatt igår på Birsta för att hitta en klänning till ikväll men ikke, mer skit har jag aldrig sett =( Kände inte heller för att återanvända så 22.30 igår kväll skickade jag ett mms till mamma med en bild! Så idag har jag tillbringat dagen hemma hos mamma med att se på när hon sydde till en party stass! =)

Dessa två har mamma också sytt =)





Torsdag!

Klockan är två och jag är i princip nyvaken! Eller jag sov inte till två utan till nio när älskling väckte mig men sen låg jag kvar i sängen till två! Livsfarligt med nybäddat.. kanterna blir så härligt hårda att jag inte kan sluta gnussa tårna!

Men nu är jag iallfall uppe och ska snart gå ner på Charm och köpa med mig fika bröd till älskling och hans medarbetare! Det är väl trevligt av mig? Det första han kommer att kläcka ur sig är: Vad vill du ha nu? Att jag smörar och har en baktanke vilket jag tydligen alltid har! Men tänk för det har jag inte.. inte idag iallfall! Har allt jag önskar mig för stunden!


Imorgon ska jag till Anna.. prick fyra veckor har gått sen förra besöket och jag har en monster utväxt! Lycklig =) Kan inte betyda annat än att det äntligen har börjat gro =)
 

 


Update!

Kom nyss in genom dörren.. har köpt nya tulpaner som ska sättas i en vas uppe på kakelugnen! Att hitta en parkering på Nytorget mitt på dagen har börjat att bli en svettig historia sen vårsolen har börjat locka folket till stan istället för Birsta!


Den här beställde jag i veckan! Tänkte komma i form under de två närmsta månaderna så jag slipper ligga i vassen på Mallis! Beställde en 8 men nu när jag var ut och tittade på den igen så läste jag igenom texten och där står det att modellen har på sig en 10 a, skit också!




Kul =)

Alla vet att jag är anti charter.. men ju mer jag tänkte på hur kul det skulle vara att åka med lillebror och Emma ju mer ville jag! Så igår bokade jag! 5 Juni ska vi alltså åka på charter! Till Mallis!



Borta bra hemma bäst!

Äntligen ligger jag hemma i soffan igen!

Har haft en super helg som mest har inneburit en överdos av friskluft!

Det som är så skönt med att vara borta är att man hela tiden är lite salongsberusad. Men mest nöjd med denna resa är jag över mina slalom skills! Jag har inte stått på skidor på 15 år eftersom jag har vigt mitt liv till snowboard.. men jag har totalt tappat intresset så ihelgen tyckte jag att det var dags!

Jag hade fått för mig att jag skulle vara Stig Helmer men alla berömde mig och har kallat mig för Anja hela helgen =) En vurp blev det! Efter att ha druckit några öl i solen var kroppen lite mer avslappnad! Föll som en fura i liftkön och tog mig inte upp utan hjälp! Efter det råkade D  skicka liften i skallen på mig så efter en lättare hjärnskakning var jag ännu grymmare =)



Vårkänslor!

När skohyllorna fylls av tusentals sneakers då vet vet man att sommaren snart är här! =)

Dessa får dock ligga kvar i kartongen ett bra tag till! Lever just nu i mina Hunters! Kan inte fatta hur folk kan gå runt i tyg skor nu?

Och imorgon åker pjäxorna på och min bil fylls med packning! Jag ska ha sportlov och kommer hem på söndag =)





American style =)

Eftersom jag hela tiden behöver nytt på fötterna behövde min älskade bil ocskå nytt för att kunna rulla runt på vägarna!

Så nu längtar jag tills sista april när mina galet stora 35" däck ska läggas på! =) Så från skön city bil till bestiga ett berg bil =)

Exakt dessa däck och fälgar plus höjningssats ligger på verkstan och väntar på våren =) Däcken går till min höftkula så jag måste köpa en stege till mina fri passagerna som inte är lika smidig som mig =)



Hemma igen!

Hemma igen från min lilla trip med Elle till Sthlm! Trevligt trots världens hangover på söndagen.. men det är sånt man får ta om man handlar först och tänker sen! Fick med lite nytt hem att fylla garderoben med! =)


En kaninpäls från Monroe i Sturegallerian




Gant ballerinas =)






En skön gatufest sko!



RSS 2.0