Jag har sorg

Jag har en dålig dag, inte alls nån bra dag! Har känt mig hängig ett tag nu och igår när jag skulle dricka vatten var jag så torr i halsen så jag spottade i handfatet och insåg att jag spottade blod. Drabbades av panik... Har med stress att göra. Sen till det absolut värsta... Min älskade Louis Vuitton har fått kommit till katt himlen idag! Jag har aldrig varit så ledsen för hon var verkligen min lilla lilla bäbis! Men hon har varit sjuk så himla länge och vetrinärerna har inte hittat nåt fel på henne efter ett antal besök=( Så för hennes bästa blev jag tvungen att ta ett beslut jag skulle ha tagit för länge sen. Men jag har nog inte velat inse det! Innan jag släppte iväg henne låg hon i min famn och kurrade och hade ingen aning om vad som skulle ske. Jag saknar henne så oerhört mycket och kan inte förstå att hon är borta. Mitt lila hjärta jag fick i present av syster för att jag var så ensam ibland och fick namnet efter min favorit väska. Men har min andra lilla pälskling Mini kvar hemma hos mig. Älskar mina bäbisar för alltid!

 

 

 

Speed date=)

Nyss hemkommen från en snabb update med Miss Elle och söta syster! Blev inte sån lång fika eftersom vi alla är väldigt upptagna med dittan och dattan! Eller kanske upptagna med samma sak?, att inte missa Desperata hemmafruar kl 21.00=) Varje ggr jag är på Waynes tänker jag samma tanke... Vilka är dessa människor? Aldrig nånsin nån man känner igen? Hade kunnat vara nåt positivt men inte en enda het kille så långt ögat kan nå! Suck nu har jag slösat på smink ännu en gång;)

(Btw filmen jag såg igår kväll fick 3 a:n men bröderna i filmen fick AAAAA... Vad säger ni om Nate i gossip girl och trädgårs fuckern John i desperate som bröder?;) Loaded fick mig iallafall att drömma sött=)

 

                                                   

                                             

Blond vs Brunett, det är frågan?

Har nyss kommit hem innan för dörren! Var på Max och fick i mig en hamburagre vilket jag behövde för att orka med dagen! Höll på att dö av värmeslag. Imorse när jag drog var det - 3 grader, vid lunch regnade det å såg nästan ut som snöblandat! Så jag var klädd efter det. Men när jag var ute och kutade runt för en kvart sen var det soligt och varmt!!! Ska ta och hoppa in i duschen så jag är fresh and beauty när jag ska på dejt med Elle ikväll=)
Har varit och köpt en mörk toning.. Men kan verkligen inte bestämma mig! Varför ångrar jag mig alltid? Väntar på att syster ska dyka upp och ge mig expert råd/ett ärligt råd!!! 

Har bestämt mig vad jag ska vara utklädd till på fredagens open mind!!!=) Den som är där får se! 


  

        


Oglammig måndag

Idag har jag lagat mat! Alla som känner mig vet att jag inte ens äter frukost hemma! Men idag slog jag på plattan och gjorde potatis och korv och mackor med ost. Men jag åt knappt nåt... tycker inte om. Usch å fy för mat man gör själv. Imorgon blir det hamburgare igen! Plus kvällsfika med Elle på Barista/Waynes! Även att älskade syster ska sova hos mig imorgon=) Jippi det var evigheter sen! Ser ut att bli en bra tisdag! Den här veckan har jag mitt hår lockigt pga slitage... det har börjat gå av igen och det är inget som uppskattas av mig=(

Man kan ju inte se ut som en sopp potatis när man making dinner så jag kockade i klackar, jeans med hästbett på bakfickorna och min nya favorit blus med pärlor runt hals och ärmar! Även att jag stekte potatisen men det var inte uppskattat tydligen... - Har du gjort potatisen i micron?
Whatever!
 

Fick även en lite överraskning på jobbet idag.. där stod en påse med texten till Agge och Madde från Gunilla!!!
(En tiondel av allt kul som fanns i påsen)



Myskväll!

Då var middagen avklarad! Ikväll blev det Bite Line! Finns det godare pizza? Nä skulle inte tro det. Pinsamt bara när man säger adressen man bor på för utkörningen... Stoppar jag ut huvudet genom fönstret så ser jag dit! Samma gata några nr bort! Men det finns alltid dem som är latare=) Vill man så kan man! Nu ligger jag och min lilla pälskling i sängen och letar efter den perfekta Nyårs blåsan på internet! Tror även att jag fann den!=) Måste bara mäta. Sist beställde jag size 8 men nu var 10 det minsta som fanns! Hmm svårt? Fram med det rosa måttbandet! 

     
    
Asos.com

                                

Elles dator var full av mig=)


Jag och Ludde!



Vi på Roddan=)

Jag gråter för att jag  trodde att Elle skulle förlova sig!

Mitt liv är lika galet som det ser ut!!! I love me and my self=)

Party up dont stop!!!

Äntligen, bara tre timmar kvar tills man ska starta upp kvällens fina form, känner mig redan ur balans hur ska denna kväll sluta? Antagligen lika galet som alltid! Jag och Elle har kommit fram till att vi själva ska sitta och dricka vin i hennes crib! Men innan det ska jag hinna över till grannen Erik som har sin födelsedags fest och säga happy fucking birthday och sedan smita iväg!=) Har hunnit varit med bästa Elle på Birsta city idag... och självklart kom jag inte därifrån tomhänt! Typiskt tre kassar. Det är precis som att jag alltid måste köpa det jag ser direkt, på stört! Köpte även ett nytt glans kvällen till ära! DIOR KISS!=)  

Nä nu ska jag in i duschen och på med kletet som gör att man ser levande ut och kvällens lite ovanligt tråkiga outfit!

I mitt fotoalbum hittade jag dessa bilder jag tog på Nikki beach i somras! Det är detta man kallar fet fest! Enjoy!






Vi som lever la dolce vita på Köpmangatan 32!!! Grattis Erik!=)

Lovely friday!

Äntligen helg med champagne och svejs=) ÅÅ som vanligt är jag, Elle och Madicken självklara gäster på Oscar! Så vad behöver man göra innan man dricker sig redlös, skämmer ut sig själv, råkar riva sönder klänningen och tappar ett örhänge?? Joo shoppa istället för att äta soppa!!!=) Hade inte tänkt att shoppa nåt eftersom jag ska göra två resor inom de närmsta veckorna men men... What would life be without shopping? Fucking boring=) 

(Skor från Zara)




(Nåt att sova i på lördag natt från HM, om man nu hittar ändå fram till garderoben för de senaste helgerna har jag inte ens hittat hem!)


(Klocka från Armani)


AAAAAAAAAAAH IM SO F-ING HAPPY!

Egypten watch out! Here I come=) Den femte december.... om ca 44 dagar ska jag spendera en vecka i en junior svit i Hurghada, Egypten! Vilken lyxig överraskning=) Solbränna, dykning, parasolldrinkar och camel riding!=) Kommer lagomt hem till mysiga julveckan, festen på juldagen och önska bästa Elle happy fucking new year=)
Underbart! Amazing! Okej om inte D lessnat på mig och sålt mig mot tio kameler?=)

(Hotellet där jag ska bo i en vecka)





(Jag blir inte brun, jag blir svart! Jag på nikki beach Saint tropez förra sommaren)


Färgblind???

Idag har jag och syster varit på en härlig shoppingtur!! Men den började inte alls lika bra! Vi var upp till mig och hämtade bilnycklarna! Men jag kunde inte hitta den förbannade bilen på Nytorget där vi alltid parkerar! Madde trodde jag hade ramlat och slagit i skallen hårt när jag sa att bilen var röd... Men när jag kom på att jag kunde blippa på nyckeln så var den champagne färgad och självklart den enda bilen på parkeringen med en böter!!! Skit också! Ska slå in den i present till Ds dad och säga Surprise=) 
(Läste på en löpsedel i somras att det skulle bli gratis att parkera i stan! Undra vilket årtionde då? Den dan man har villa och eget garage???
Nu ska jag svida om för kl 20.00 är det firepractis! Är inte alltför sugen på att rädda livet på en äcklig docka ikväll.. vill ju ligga i sängen och titta på Gossip! Men måste man så måste man!

Har köpt två svarta spargrisar idag... På den ena står det med rosa SKO FOND och på tvillingen står det med turkost TILL MIN SKÖNHETS OPERATION=) Hur sött är inte det?=)



Mitt nya internet köp!

Shoppade nyss en kjol till nästa lördag=) Hoppas jag lyckas bättre denna gång... sist jag beställde från sidan så blev jag sjukt besviken... såg ju inte klok ut i klänningen så den åkte rakt ner i soporna! Men nu provar jag igen och hoppas på att leveransen är lika snabb som sist och att dragkedjan går att dra ända upp, beställde nämligen en xs! (Finns att skåda nästa lördag i soffan på oscar runt min midja!)



Stylebystars.se


Paus från livet

Äntligen en vit lördag=) Jag har bytt ut skumpan mot vatten, å gett bort Elle till en dejt=) Jag har helt enkelt en vit helg för mig själv! Wow det var längesen! Minns knappt sist!!! Alkohol påverkar verkligen kroppen negativt och skumpa får en att helt tappa hjärnan!




Mys me lilla bus

Snart är fredagen redan över! Det gick fort! Min absoluta favorit dag, tur att det snart är fredag igen=) Lunchade med Elle och Annelie på charm idag!!! Ovanligt lite folk var ute i farten... trist! Hann även med lite shopping! En fin fin blus till Miss Elle och en rosa tröja till mig från barnavdelningen. Stod på prislappen 14 years old=) Tio år sen... undrar hur det går till???
 
Kom nyss hem har varit och ätit Macdonalds med Mr D. Blev besviken för hamburgare jag åt sist vilket var igåår.. var slut? Skitsamma spelar ingen roll vad det är för burgare allt går ner i min lilla mage... som förresten inte är såå liten längre! Måste sluta med allt onödigt skräp jag trycker i mig! Men det får bli efter ikväll för ikväll ska jag och min lilla bus katt som rivit ut alla kläder ur garderoben se American psycho, skrapa trisslotter, läsa tre nya skvallerblaskor och frossa=)
Imorgon är en annan dag!!!



(Tanken var att prinsessan skulle visa upp mitt nya pannband med rosett på.. men det var inte alltför lätt! Men är glad att hon gillar vimmel bilder iallafall)




Modevisning!

Trendig kväll... Modevisning i Bergsåker! Vi har som tradition i våran familj att två ggr om år gå på modevisning! Ikväll var det dags.. å affärena som stod för uppvisningen var bla.. Flott, Kharma, JC och gina tricot=) Även mor min gick modevisningen och jag och mitt får satt i publiken=) Kvinnorna mitt emot mig och syster tyckte att vi skulle ha gått modevisningen och jag svarade... Då får ni komma hem till mig så har jag modevisning direkt ur min egen garderob.. där kläderna är tusen ggr snyggare;) XOXO



(Madde hittade nåt intressant i mormors badrumsskåp idag när vi var där på fika... Ett puder kändisar har i sitt hår som gör det ljusare! Därför hon ser såå blond ut=) Undra var mormor fått det ifrån????



(Min Tiger kavaj som inte sett dagens ljus på flera år! Men idag var det dags!)


Trashy not so classy=(

Så här såg jag ut när jag lämnade Oscar inatt... inte alltför het! Har bestämt mig för att ta det lugnt med festandet ett tag framför! Börjar bli för gammal för att tro att jag kan party like rockstar!!! Så trippen till Ullared med mormor känns väldigt 25... Det är ju trots allt det jag fyller i Januari, inte 18!!!


(Utanför Oscar nån ggr runt två)

Våran nya BFF=)

Jaa då ligger man här i sängen, usch å fy känns hela tiden som att jag ska spy... det är redan söndag! Är äckligt bakis och ser allmänt grisig ut! Har nyss varit på Statoil och mulat i mig en korv, men kan man må annat efter en sjukt galen natt? Först tokigt bra drag på Oscar och sen ännu värre, jag och Roland dansade som om att vi aldrig gjort annat på Stadshuset=)  Vid tre var det fullt drag på Elles efterfest å TELIAPAPPA var såå klart med å gästbloggade direkt från hennes soffa=) Våran nya BFF=) Jag silly, Elle min Billy och Roland willy?=)

                                             













Ikväll kör vi=)

Vaknade av att min lilla älsklings misse kräktes.. halv nio på en lördag! Måste åka och köpa nått bättre medel börjar allvarligt tro att hon har bulimi, hon äter och äter och sen vips kan hon kräkas upp allt!!!

Igår när jag var på stan började jag och Elle prata om mina overnee stövlar jag hade i fjol.. åå dem som var så snygga och då trillade poletten ner... Jag köpte ju ett par på Zara ifjol också=) Å dem var det ju inget fel på.. låg inne i garderoben helt oanvända=) Nu ska jag hem till mamma och få min klänning till ikväll uppsydd! Var lite för lång;) För ikväll kör vi!



                                  

Det blev en klänning!

Kom nyss hem från stan med Elle=) Och som jag redan hade gissat kom jag hem med en klänning!!! Men det är ju trots allt bara lördag en ggr i veckan så då måste man ha nått nytt på sig=) Fick bli klänningen på Zara som jag tittat på med Elle förut men vi har tyckt att den är för lång för att vara en "Agge dress" Men när jag väl testade den insåg jag att den var amazing=) Men jag skippar underklänningen som hörde till... det är överkurs! Den kan jag ha ikväll som sexigt litet nattlinne=)
Såå hoppas det är lika sköna människor på Oscar imorgon som det har varit två lördagar i rad=) Nu ska jag försöka vila bort min förkylning för att sedan äta en mysig dinner ute=)


Fabulous Friday=)

Tittade på Gossip hela kvällen! Fem avsnitt avverkade jag=) I love him, Chuck Bass=) Å när jag låg där och tittade så insåg jag hur mkt jag saknade mitt chanel halsband som jag köpte i Frankrike förra sommaren! Men så kom jag ju på att jag hade min örhängen som jag och Elle hittade nere i skyltfönstret på guldaffären i In gallerian.. Han hade tagit hem ett par och såå klart de blev mina den dagen=) Så jag och kexet pajade dem och satte på dem på mitt andra vanliga halsband... Mmm halvnöjd! Men jag använder aldrig örhängen, aldrig nånsin! Så nu har jag dem ju alltid med mig fast runt halsen;)

Nu ska jag möta upp Elli Pelli Karamelli för en fredags lunch=) Och ikväll blir det dinner out!


                       (Det gamla)                                             (Det nya)


Sister and I=)

Ååå vilken mysig dag.. har varit med syster hela dagen.. blir inte så ofta som förr nu med tanke på att hon har skaffat sig en Mr Big=) Började dagen med ett besök till mormor.. Vi fikade och var på second hand! (Även att mormor hade på sig en leopard mönstrad tröja... Jag utbrast ta av dig den.. så Maddis provade den med ett skärp i midjan.. så nu är det hennes lördags outfit!) Fyndade motorcycel gloves, ett lackigt skärp och en rolig blus=) Efter mormor for vi hem till mamma och pappa och hämtade systers vinterdäck! Där såg jag hur olika vi verkligen är.. jag stod och tittade på medans Madde mosade in däcken helt själv i bilen! Men jag var inte riktigt klädd för denna aktivitet. Sedan for vi till en verkstad där de la om däcken till henne på fem minuter! Känns skönt att hon nu är redo för vintern!





I Love my bedroom=)

Äntligen äntligen är mitt skåp på plats i sovrummet!=) Känns som en sten har trillat av mina axlar... äntligen har jag lite mera plats för alla mina kläder=) Förut var mitt favvo rum vardagsrummet med kakelugn och själva hörnet av lägenheten.. men igåår flyttade jag in i sovrummet=) Ikväll kl sju kommer mor och far och inspekterar... de har inte hunnit varit här på evigheter.. har till och med bytt gardiner sen de var här sist.. så det måste alltså vara evigheter sen=( Ska slå på stort å baka en sockerkaka.. för det måste ju vara omöjligt att misslyckas med=)






Its friday and that means shopping=)

Ännu en shopping dag avklarad=) Började fredagen med en Charm lunch med bästis Elle och Stina! Där uppe på Charm kan man ibland se något mycket trevligt! Träffade min vän från the old days Hampus med sonen Elliot! Ser han aldrig nu för tiden, vi som hängde dyngnet runt för några år sedan!

 

Efter det kom mamma och hämtade upp mig, var och kollade på mitt klädskåp som snart är klart=) Får hem det på söndag så till veckan blir det sovrums fest hos mig och badrums fest hos Elle=) Sexigt!
Efter det for jag med mamma till Birsta! Å som alltid handlades det som om sista dagen var kommen! Nu ska jag laga en fredags middag! Det blir oxfilé med potatis gratäng... spännade att se hur detta slutar!

Dagens underbara inköp!! (Även att min topp från Asos låg i brevlådan=)

Likadana handskar med hästbett som Elle köpte på Scorett ifjol=)


Stövlar från Wedins=)


Stickad väst från Gina=)


Mysig pläd från åhlens=)


Snart Påpäslad

Med stormsteg går vi mot vintern! Har varit och hämtat mina vinter jackor som jag hade hängt bort över sommaren! När jag såg min pälskling som jag köpte ifjol ville jag genast frysa igen!! Blir mer och mer förälskad i den! Canada goosen lämnade jag kvar tills vidare.. har ingen plats för det tunga åbäket! Men så såg jag denna underbara skapelse från HM! Kanske min håriga polare i hallen får sällskap nästa vecka??? 

HM eller Gucci det är frågan??=) Hm duger mer än väl=)
 



Redan osdag

Veckan har bara sprungit iväg.. det är redan onsdag kväll! Igår var jag och mamma på shoppen! Handlade lite ny inredning till mitt hem=) En stol till hallen som ska stå bredvid en stor spegeln.. en as snygg prydnads kudde till sängen och det bästa av allt ett jätte stort antikt klädskåp! Har inte fått hem skåpet ännu för att det är på målning, så just nu längtar jag såå tills på fredag!!! Har totalt fyra garderober och har letat i en evighet efter ett klädskåp. Känns ju inte direkt som att en billy från ikea skulle passa så bra in i en lägenhet i ett K-märkt hus!
Imorgon ska jag äntligen färga mitt hår! Kommer att bli såå spännade!

(Bilderna är kass fick ta med mobilen, kameran pajade under helgens festligheter)


RSS 2.0