Tisdags mys!

Med två vänner i solen på en uteservering! =)

Alltid lika kul att träffa Per när han är i stan!

 

Jag sportade uteserveringen i min nya tighta mjukis byxor =)

 

 


=)

Äntligen var det klart!

7 Oktober åker vi till Paris =) Fyra nätter!

Jag har varit i Frankrike tre år i rad och inte tänkte jag svika detta underbara land i år! Tanken var att vi skulle åka nu på min semester men jag vill åka när det har blivit lite kyligare ute så jag kan ha på mig min fina Gant basker! =)

 


Vilken lång

helg det blev!

Inte en av min bästa! Eller långt ifrån!

Midsommaren i år var inte riktigt min dag! Jag var nykter och körde och ändå slutade det so bad.... Snart får jag  gå ner på navet och köpa mig ett buss kort!!

Men nu ska jag iallafall se framemot lördagen som kan bli en toppen lördag och nästa vecka är det gatufesten! =)

Nu ska jag traska ner på Affären och förhoppnigsvis hitta ett par fina jeans!

 

 


Happy girl! =)

 

Trots att jag är inne i ett trött koma som jag aldrig riktigt verkar vakna upp ur är jag såå glad och känner mig så lycklig på nåt konstigt sätt! Det mesta är toppen =)

Har ägnat kvällen åt google och blir det som jag vill bokar vi en resa innan veckans slut! Toppen då har jag ännu mera att se fram emot =)

 

Nu blir det natti natti! Imorgon ska jag träffa Elle över en fika och vi ska prova en klänning, sen måste jag nog göra ett besök på självaste Ikea för jag behöver nya sängkläder och jag har sett ett par vita me fin spets kant där för 100 år sen hoppas de finns kvar nu när jag ska göra mig ett long time no see besök! Ikea för mig är likamed psyk bryt! Jävla skit att man måste pussla ihop minsta lilla grej själv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Äntligen!!!

 

 

Äntligen äntligen äntligen är det vi igen =)

Först var jag livrädd och vågade inte köra! Men efter ett tag släppte det och jag ville aldrig köra hem igen!

Imorgon ska jag spendera större delen av dagen bakom ratten! Saaben framstår just nu som att sitta i en liten gocart!

 


Torsdag!

 

Kan inte fatta att dagarna går så förbannat fort! Det är redan torsdag idag! En dag från helg =)

Har iallafall utnyttjat dagarna fullt ut! Igår var jag på laser behandling igen! Så igår kväll och idag har jag haft ont och ätit alvedon men det är verkligen värt varje liten ond sekund.. sen menar vissa att jag är mer pipig än andra!

 

Och som det låter rullar jag runt i min lilla bil igen till helgen! Hoppas hoppas! =)

 

 

Mitt nya members club skärp!



 


Enjoy!

Jag tackar gud för min familj och dess tillbehör! Min pojkvän och fina Emma! =)



Och vill ni veta en sak mina blogg läsare!

Jag har en stalker som verkar helt galen och har döpt sig till det fin fina namnet Angelica och kan inte sluta kommentera!
Idag var jag tjock och ful! Så väger man 56 kg och är 169 lång då är man tjock! Och inlägget om alla mina nya saker var tydligen bara från HM enligt henne! Leopard sandalerna och den aprikosa långklänningen var därifrån så hon hade två rätt av 15 möjliga! Vidare smart e hon då inte!
Sen så stod det så fiint att allt jag hade köpt var hor kläder???
Sen när är lång klänningar och lång byxor och stickad kofta horkläder? Så det ska bli jätte spännande att få veta vem det är för personen bor i Sundsvall och imorgon kl två ska jag in till polisen och göra en anmälan för jag blir skrämd eftersom jag så många gånger skrivit ut vart jag bor, dumt av mig! Hon står väl här utanför nån kväll när jag ska hem! Usch vad otäckt hemska tanke! Avundsjuka verkar vara en sinnes farlig sjukdom!












 



 






















Weeii!!!


vilken intesiv helg det blev! Men oscar i lördags var toppen! =)


Imorgon kommer ett bild regn från semestern, mest på mig och den här vackra skapelsen! Lillebrors flickvän Emma =)




Hola!

 


Hemma igen efter en toppen semester! =)


Allt har varit toppen förutom vädret! Väldigt molniga dagar men det har inte gjort mig nånting! Tycker att det är jobbigt att ligga och pressa rakt upp och ner för att solen skiner! Så det var perfekt väder för shopping i Palma och hyra cab och köra genom bergskedjan! =) Har typ 350 bilder så jag får se om jag slänger upp några! Är inne på min 27 vakna timme just nu så nu måste jag somna någon gång om jag överhuvudtaget ska ta mig ut ikväll =)

 

Lite av det nya som jag ska försöka få in i nån vrå nånstans!

 

Nya byxor med fickor på sidorna! Köpte militär gröna till Madicken!


Vackraste toppen till ett par slitna jeans med låg midja =)

 

Kofta från Sfera!


Fick en fin klocka av älskling =)


Aprikos lång klänning!


Vackraste lång klänningen =)


Svart virkad bikini =)


Tunika full me paljetter runt halsen =)


För små men väldigt fina ändå =)


Espisar =)



SES!

När vi ses! Antligen från stranden eller på Oscar nästa lördag! =)





Fake!

Rätt OK för att ha satt i det själv och lockat det själv för när det gäller hår så är jag inte lika säker som jag annars är stil säker!

 

Och för att ha beställt det på internet blev färgen också helt ok!! Dock är mitt eget hår många dagar skitigt så det blir lite ljusare när det är rent! Och så kommer Madicken hit på lördag morgon för att hjälpa mig att sätta i det riktigt och locka det ordentligt! Känner mig 100 procent redo för beach 2010 so bring it on!!! =)

 


Stressad!

Jag är en mkt stressad människa just nu! En dag kvar sen ligger jag och steker i min nya bikini och mitt nya fake hår! Har köpt clips! Klarar inte av att ligga bredvid Emmas svall annars!
Här kommer några bilder från i fredags! Summan av kvällens kardemumma är att jag borde ha gjort som Stina alltså hållt mig till vatten!


RSS 2.0