Not yet!

Nedå ingen baby än! 

Imorgon ska vi till barnmorskan och lyssna på Lill hjärtat och ta prover! Annars så vilar jag bara! Har tryck neråt! Jag känner hur hon knackar på dörren och trycker mig i ryggen :) så jag e mest hemma och tar det lugnt! Vill inte vara långt från hemmet om hon bestämmer sig för att komma! 

Igår var vi och hälsade på vår lilla pälsdotter som har flyttar in hos sin farmor! Det var toppen att se henne! Mini trivs så himla bra där! Det gör mig så lycklig! Hon lever ett riktigt lyxliv och får allas uppmärksamhet vilket hon älskar :) Gud hon var så fin och luktade som ett gosedjur! 















Tiger!

Fick den här finisen av Dennis <3






2 dagar kvar!

Igår kom stringhyllan upp som jag köpte på Rummet! Jag är super nöjd med den! :) Har pyntat den med det jag hade tillsvidare! Skulle vilja ha en pippifågel från Kay Bojesen på hyllan ;) Men det kommer! Jag är inne idag har känningar i magen och vågar inte riktigt ge mig ut i rea hysterin! 


Tror Lill tjejen kommer att älska Bukowski ballerinan och Livly kaninen! Dem är så mjuka :)










Juldagen!

Juldagen har för mig varit helig och den absolut bästa dagen på hela året i 10 års tid! Varje år har vi gått all in och inte kunde jag för prick ett år sedan tro att jag skulle sitta hemma denna dag och vänta på att vår lilla stjärna ska vilja komma ut! En sak vet jag helt säkert... Vill inte byta med någon i hela världen:)

Minnen e bra att ha dem lever man länge på :)





Mys!

Idag ska Dennis sätta upp stringhyllan, I hope! Men tills den e uppe hängde jag belysningen runt växasängen :)






Pyntar!

I år skippades julpyntet hos oss då vi har haft fullt upp med att inreda vårt nya hem :) och galet fint blir det! :)

Igår satte Dennis upp två Vita Eos bollar i vardagsrummet och idag har jag satt ihop en Irislights belysning som ska hänga runt skötbordet! Avslutade dagen med att hämta ut ett litet paket! :)








Ett namn!

6 dagar kvar och det här med att komma fram till ett gemensamt val av ett livslångt namn! Andra namn e klart och efternamn e bestämt men sen det viktigaste har vi inte bestämt! 

Det är inte för att vi inte kommer överens utan jag tror det e jag som lider av svår beslutsångest då jag e rädd att jag ska ångra mig! 

Jag älskar Dennis enda förslag som e Bianca men jag sa redan innan vi visste att det var en tjej att hon skulle heta Sally-Belle! Men och så råkar jag även älska namnen... Bonnie, Penny, Cindy, Grace, Tin-Tin, Edit, Esther, Chloe & Lily-Grace

Jag hoppas det är som alla säger att när vi ser henne då vet vi :)






Tre!

3 från insta!

Buggan står redo! Babymössan mamma fixat! Och koppar lampan jag fyndade på fyndlagret till vår andra hall! 









Så sött!

När jag kom hem från Elles julfika möttes jag av denna vackra syn på köksön! Bredvid låg en lapp från Emma & Elina! Men hur fint! Jag blev super happy :)
 
 
 



18 dagar!

18 dagar kvar idag! Dock tror jag att hon kommer tidigare för den känslan har jag haft hela tiden! Men vill hon stanna inne två veckor extra så gör det absolut ingenting! Vi kompar så bra ihop! Och jag älskar att känna hennes sparkar! Mest drag är det när vi åker bil ihop och lyssnar på musik det gillar hon! Och när Dennis pratar med henne på kvällarna blir hon helt till sig! Snart är hon här och jag kan inte fatta att det är sant! Vilken underbar graviditet jag haft :)
 
 
 
Dagens i gammal blus från frankrike!
 
Framifrån ser jag ut som vanligt! Från sidan ser det ut som att jag har svalt en basketboll ;)
 
 



Förhandstitt!


19 dagar kvar!!! Tills vår lilla prinsessa är beräknad att komma!!! 
 
 
Hennes rum håller på att bli klart men det fattas en vit stringhylla till hennes alla skor och tavelramar till hennes böcker! Idag ska jag iväg och kika efter en härlig matta att lägga på hennes rum och kanske några fler gosenallar =)
 
 
 
 



 
 
 
 

RSS 2.0