Livet när det är som allra bäst!

Sitter hos Elle=) Elle har blandat ananas drinkar! Var det party igår så är det galen fest ikväll=) Även att vi nyss har bokat rivieran de två sista veckorna i Juli så ännu en anledning att fira=) Två fina resor inom ett halvår! Så jag borde vara glad och le=)

Se denna film jag spelade in i somras när vi hade sjukt kul på Nikki Beach=) Visserligen är det uppsatta skyltar om kamera förbud för att skydda alla kändisar som älskar detta sjuka place men det kunde inte hindra mig turist som jag är att filma detta sjuka party=) Alltså roligaste festen i mitt liv=)


Jag tjuvfilmar=) And it was a big hit=) 1001 skumpor nytt rekord för att slå Puff Daddy=) Det som hände efter är sekretess;)



Madicken på ett av världens kändaste party place=)





Killen bredvid mig köpte en Nikki handduk till mig för 1000 svenska kronor och den glömde jag så klart kvar i solstolen! Även att det var ett måste att jag som inte ens har ett körkort skulle köra ut från Nikkis VIP parkering! Tur att jag hade huvudet på skaft och vägrade=)


VIP parking=)


Elles mamma har varnat att kliva på en yacht i fyllan! Så vi följer hennes råd men framför kan man alltid stå=)


Ny dag nya tag!

Mår riktigt bra idag! Kan bero på att jag hade fötterna ner och huvud upp för en gångs skull=) Eller att jag gick ut i fin form och drack istället för hällde! En skandal fri kväll helt enkelt=)

Nu ska jag göra ett snygga till mig efter utgång försök sen ska jag och Madicken möta upp Elle för en lunch=) Fast Madicken är jag nog inte helt säker på.. Inatt när hon kom hem till mig var hon i riktig fiin form! Och jag har ännu inte sett henne så hon sover nog djupt! Ovanligt av henne brukar vara tvärtom!


Lagkapten och domarn... ingen går hem före ett=) Dem känner ni nog till nu=)


Madickens second hand klänning gjorde succé=) Mer sånt tack!


Fantastiskt=) Lillebror plus flickvän! Ge mig ditt hår och lite till!


Jag i mitt nya skinn=) Å nää det är inga tight det är skinn byxor med fickor fram och bak och dragkedja med knapp! Fler frågor?=) Jaa hemma hos mig får man ha på sig skor om de är.. 1 nya, 2 assnygga, 3 utan svart klack!!!



Haha Elle är inte klok=)



På Oscar!=)


Min familj!


Syns det var Elle åker på torsdag? Yes ni gissade rätt.. Franska rivieran!=) Jag vill oxå följa men jag får vänta till slutet av Juli!


Madicken var trött när vi kom hem så medans jag värmde pizza somnade hon! Tur det ville inte ha pizza slem i min renbäddade säng!

Det krävs en inbjudan!

Idag har jag shoppat och lunchat me ELLE=)  Nu sitter jag i sovrummet och resten av gänget i mitt fin rum! Vad tror folk egentligen?? Vem som helst är inte inbjuden till mig utan det krävs en personlig inbjudan från mig!=) Thats it;) Nää men nu har jag inte tid med detta Elle måste dricka upp sin rosa Moët och jag mitt billiga vin;)





 


 

Lillebror plus flickvän=)


Världens bästa Elle och bästa syster=)


Nikki är självklar!

Dennis!

Mini och jag!

Onsdagsmys!

Syster sov hos mig inatt! Vi gjorde en dip tallrik igår kväll och tittade på The City! Imorse drog hon innan jag hade vaknat för hon hade en inbokad massage! Efter for hon hem till sig och kom ner till mig igen vid tolv!!! Lunchade en kycklig sallad på Charm och tittade in stans utbud! Inte mkt hade hänt i hyllorna sen igår dock! Varje ggr jag går förbi Zara får jag en klump i halsen och mår illa! Men nu när jag for hem ikväll körde jag genom stan och kom på... Johannas är ju väl värd ett besök! Ligger lite avsides men kan falla mig in i smaken=) Får bli ett besök på fredag!=)

Ack så fiina men ack så förstora för Madicken! Å jag mitt pucko med större fötter provade dem inte ens! Måste ha varit i nån form av dvala?




Madicken hade rensat 15 sopsäcker kläder som hon inte har plats med trots det hade hon fyra garderober kvar att rensa ikväll!!! Den här sötnosen låg på instrument brädan i bilen! Skulle ha varit med när hon rensade men jag har inte heller så mkt plats över!


Plus dip och chip!

Heldag med syster!

Är med Madicken hela dagen! Har massor att göra nu när hon håller på att flytta men det hindrade inte två 36or att sporta lite shopping å middag! Nu ska vi vila nån timme innan vi är på g igen=) Måste även förbi mamma för att det är lite som måste sys innan veckan slår fredag!=)


Maddes betsey! Med sammet kavaj över!



Madickens fiina små skor!




Min nya kavaj! Med rosa innertyg=)

Typiskt!


Yes tänkte jag när jag hittade detta set i lådan! Halsband plus fotring! Nu kan jag leka indian i stenstan nästa lördag med! Men vad händer? Skiten rasade och där låg alla pärlor på golvet! Typiskt det är inte det enda som rasat denna helg=(
Bättre kvalite på nästa tack!!!

Även att min hals är skit snygg av BUS! Inte! Sista ggr om det inte är absolut nödfall!






Shopping förbud!

Det råder totalt shopping förbud hemma hos mig! Känns riktigt jobbigt men samtidigt rätt så smart för ju mer kan jag ju shoppa i The City! Så idag efter lunchen på Charm med Elle och Nikki fick jag se men inte röra! Elle har också samma regel som mig just nu för hon åker ner till franska rivieran om två veckor! Puh tur det annars skulle jag gråta och slita av mig håret!=) Så ikväll när jag var på Ica kvantum fick jag passa på.. Jaa av det man nu kan köpa där! Typ labello, ny ansikts tvätt, och BUS. Jaa det var väl det som fanns! Men när jag tänker efter för en gångs skull.. Vad fan finns i denna stad att shoppa? Tur att de säljer svarta sopsäckar på Ica så man har nåt nytt att dra över sig!!!


Men skulle den här komma in på Asos igen i min size då slår jag till=)



Men dem här ska jag beställa från Nelly imorgon! Ett litet undantag=) Ett bra att ha undantag!


Same shit=)


Oj!=) Ser ut som om att jag och Elin Klings assistens Emma Elwin har likadana vintage MC boots=) Fantastiskt! Eller?


Mina darlings=)


Emmas=)

Bild lånad av emsedge=)

ÅÅ här är mitt nya fynd som jag kommer att ha till Madickens fejk skinn byxor, ett linne plus high heels när jag stiger av planet i New York=)




New York!!!

Jag har gråtit och hoppat av lycka! Kräktes nästan upp maten! Det kallar jag en jävligt bra överraskning! Ååå vad fick jag av D? En resa till Manhattan New York=) Åker 9 April! Helt sjukt! Jag är nog ganska så underbar som får en sån fab present av en sån fin person!
XOXO=)





Efter denna resa måste jag upp med en ny hylla! Hoppas jag kommer hem med nåt riktigt fin fint!=)


Åå jag som var så nöjd över mina fina skor jag fick av han i alla hjärtans dag present i lördags!


Bäst i test!


Surprise surprise=)

Shit vad händer! Fick ett mess idag där det stod! Ring upp mig nu jag har en överraskning!=) ÅÅ som alla andra älskar jag detta ord!!! Höll på att spricka av förväntan när jag ringde upp!!! Tankarna for runt.. har Mini fått ett syskon? Har jag fått ett Marc Jacobs armband? Jaa tusen tankar och jag vet fortfarande inte vad det är! Får veta över en middag ikväll men jag fick veta att jag behöver mitt PASS och vara LEDIG andra veckan i april=) Det var oväntat det är ju inte ens tre månader sen jag var i Egypten!

Återkommer när jag vet destination!

Då är frågan.. Behöver jag bikini eller ska jag åka nånstans där man behöver tights? Ingen aning!



Nära döden upplevelse!

Middag hos min päron stod på dagens schema! Efter kaffet och mums mums frågade lillebror om han fick lifta med oss till Emma! Jaa visst du får åka med mig! Då frågade han mamma om hon ville hämta upp sin son i små flisor på sjukhuset imorgon?
Hur kunde han förutspå att min kör duglighet skulle sättas på prov tio minuter senare?? Full bil hade jag... Min co driver på passagerar sidan, Madicken och hennes sambo bak och lillebror i mitten! Alla är glada och skrattar och härjar när jag ger mig ut på vägen... Å vad fan händer? Nerför granloholmsleden ligger jag i 70 och ser i höger synfält att en bock (stor rådjurs hanne) kutar rakt framför bilen... Innan D ens hann öppna truten hade jag tvärnitat!!! Han strök alldeles framför bilen!!! Alla skrek och jag fällde en tår! Min kropp skakade som ett asplöv samtidigt som jag började skratta i chock! Tänk om jag inte hade varit såå pass vaken? Då hade jag aldrig fått nåt körkort och jag hade behövt gå i terapi resten av livet för att jag dödade Bambis pappa!

Såå nu är alla jätte impade över hur grymt duktig jag verkligen är!=) Go Agge!

Nu till nåt roligare! Så här snygga var vi igår!=)







Kärlekens dag!

Tro inte att jag har stuckit till Paris och förlovat mig.. så kul har jag inte haft det! Det är mitt internet som har lagt av! Sitter just nu hos grannen Erik och kollar det jag missat sen i torsdags! Idag tog D med mig ner till Hudik där jag valde min alla hjärtans dag present! Och nu ska jag snart in i duschen för att bli fiin inför mitt firande av denna hjärtedag med mina vänner!=)

Ses i sofforna på Oscar=)

Jag efter mysig middag=)



Fick ett par skor av D=) (Han vet att jag är nog den enda som inte hoppar av lycka när jag får smycken... shoes are Agges best friends)



Fredagens söta köp!=)


Helgens viktiga läsning!


Madicken kom och hämta din hjärte present från mig!=) I påsen ligger mkt fiint!


Madickens assnygga cardigan som hon vägrar ge till mig=(

Stör Ej!

Ligger nerbäddad. Gossip girl maraton pågår här hemma just nu! D har ringt två ggr men jag kan inte slita mig!Har varit så inne i The City att jag totalt har glömt bort min kärlek till Chuck Bass! Ser just nu avsnitt 17 So2=) Kommer sova gott inatt! För helvete vad äckligt läcker den killen är!=)

Gammal Agge vill se ut som Blair bild!=) Får ta en ny bättre kan jag!=)


I feel alive!


AAA allt känns så bra! livet ler mot mig!=)  ÅÅ jag trivs så bra i min nya färg! Grät som vanligt när jag färgade det men det visade sig vara ack så onödigt! Har aldrig fått så många fina komplimanger på jobbet som idag=) 

Har nyss haft en date med Elle på Waynes och hon hade blivit överraskad med blombud på en iskall tisdag!=)
Det enda som känns nja just nu är att alla hjärtans dag faller in på lördag! Varför inte på fredag eller söndag? Eller kan man fira med sina hjärtan på oscar?=)





Helvete vad äckligt kallt det var ikväll... Ge mig sommar sol på rivieran i mina nya converse skor!




Vilken helg!

Då är snart denna helg averkad! Här kommer en kort resume!
Jobbat hela helgen, fått mensen 8 dagar för tidigt! Men hellre för tidigt än för sent! Doppat håret i chilli choklad! Alltså färgat det och resultatet verkar vara bra! Iallfall av dem vakna människor som sett det!=) Imorgon ska jag äntligen träffa min kära syster och ikväll ska jag ha en mys kväll med någon jag tycker väldigt mkt om! Såå jaa det ser bra ut!

Efter 12 timmars jobb och en morgon av värkar ser man lite loj ut!=)




Dagens!

Började dagen med en ansiktsmask! Ahh det var välbehövligt efter en natt av ojämn sömn. Sedan mötte jag upp Elle och Niklas för en fredagslunch på Charm!
Är fortfarande nere över att Zara inte längre finns kvar=( Känner mig inte riktigt som en Gina brud! Men trots allt fyndade jag en vit tröja för hela 29 kr=) Men i all sorg har vi nog hittat en ny favorit! Riva som känns lite damigt har ett stort utbud av Friis & Company=) Tror jag måste ner imorgon och köpa lite roliga under=) Efter turen på den folktomma staden tvingade jag med mig mamma till ett besök på Birsta city! Där inhandlades det lite smink, en liten jacka på barn avdelningen att ha över party klänningen och en Club Blazer! Jaa det var väl typ allt för denna fredag! Så nu är det bara en vecka kvar tills det är happy friday igen=)



Från barnavdelningen=)


Gina!

Lycka=)

Tårar blandat med glädjeskutt! Över vad? Min nya Jofama päls=) Total lycka med andra ord!=) Fan så äckligt snygg den är=) Detta är vad jag kallar nyköpt kärlek!=)


Bakifrån!



Framifrån!


 

Nu vänder det!

Första dagen sen sista dansen i lördags som jag är uppe på benen.. det blir inte många knop men ack så skönt att kunna hämta sin egen macka=) Just nu väntar jag på att tvätt maskinen ska gå klart! Födelsedags klänningen fick sig en härlig champagne dusch och eftersom jag inte haft någon ork i kroppen har den legat och blivit sur och äcklig! Fanns heller inga tvättråd så jag ställde in på handtvätt 30 grader? Så det är bara att vänta och hålla tummarna att klänningen jag tror kommer bli sommarens största hit ska överleva!

Idag har jag även använt saxen två ggr! Jag fick nog och klippte till luggen själv, efter det så klippte jag av en klänning som numera kommer att användas mer flitigt som blus!=)


Allvarligt?

Det kan omöjligt vara sant? Jag är sjuk så sjuk! Har feber och är sängliggande! Hostar och harklar. Det suger verkligen att vara sjuk med tanke på att det är prick en månad sen jag låg i halsfluss! Så länge höll det innan det var dags igen! Såå då var jag alltså inte bakis i söndags utan jag hade feber!  Väntar på att nån snäll själ ska komma och mata mig med kyckling curry från Baugetterian.

Så fort jag är frisk igen måste jag till en frissa.  Nu är det panik och ett absolut illa måste. Jag ser ut som en risboll och har nåt konsigt sår på näsan, som ser ut som ett stort brännmärke!
Vill ha tillbaka den här färgen men minns så klart inte vilken det var jag använde? Nä nu vill jag bara bli frisk och känna mig levande igen!


Mitt kalas=)

Jag mår som jag förtjänar... crap! Mamma och pappa var nyss här med kina mat, men det var inte många tuggor som togs! Jag är helt slut och jag tycker inte att jag drack så mkt igår? Måste bero på att det blev en rätt tidig hemgång!  

Tack mina pumpkins för de fina presenterna=)













RSS 2.0