Nu händer det!

Nu händer det mycket!

 

Under dem fem kommande månaderna ska vi flytta ut, välja kök badrum tapeter golv, inreda ett babyrum, åka till Ullared på den årliga tjejresan, föda barn och fylla 30! Jo just ja jag tänkte jobba in i det sista också! Så efter 8 år på Köpmangatan ska vi flytta till en 4:a på Haga! Och går allt vägen e vår nya lägenhet klar precis till babyns ankomst! Jag har alltid trott att i vårt nya hem ska jag ha ett dressingroom! Nu blir det ett rosa babyrum och en matsal istället :) så mysigt det kommer att bli! :)

VI vet redan exakt vilket kök vi ska köpa, vems badrum vi ska kopiera, vilken lampa som ska hänga i babyns rum, vilken vagn vi ska ha! Vi är i stort sett alltid överens om allt förutom en sak... NAMNET på vår kommande lilla älskling kommer att bli en tuff fight!

 

 


Presenter!

Presenter från höger till vänster!

Lillan har redan fått en växasäng, en spjälsäng med full mundering! Färgen dög inte så pappa har skickat iväg den på lack! Mamma syr en sänghimmel! Madicken har köpt en säng mobil som gör moln i taket! Även det mesta på H&M s babyavdelning har Madicken klickat hem! Mina föräldrar har skaffat klippkort på babyproffsen! En kund på butiken har stickat 3 sockor 2 koftor och en mössa! Herregud har gett alla köpförbud men ingen verkar ta åt sig! Till och med jag får presenter till mig själv! Senast en super vacker klänning :) Men jag är super glad för alla gåvor! Men e bara rädd att det ska bli för mycket! Jag vill ha det på en normal nivå och man behöver inte ha allt!

 

Klänning TIBI och napp från WubbaNub!

 


Min ananas!

Historien om min ananas e lång så vi hoppar över det men jag måste säga att jag tokgillar min fina lilla sockerskål! Den är så jaag! Tänk att det finns så snälla människor!

 

Köpte två fina vaser igår också!

 

 

Snowboots!

Jag e stormförtjust i mina chatel snowboots! Dem står på en bänk härhemma då de ser mer ut som prydnad än skor! :)

 

 

 Vill även tipsa om min nya drog! http://www.childrensalon.com/  Finns så mkt fint! Jag kan inte välja mellan allt fint! =) Men en sak från Baby Dior ska jag klicka hem ihelgen!

 

 


Halvtid!

Idag har jag ruvat på vårt lilla hjärta halva tiden! Och fort går det! Så imorse välkomnades vecka 20 med varma mackor på säng av världens bästa snubbe!


Gårdagens kräftskiva outfit! :) Blusen fick jag i present av Madicken i veckan!

 


Världens lycka!

Vilken dag, vilken pärs! Herregud jag har nästan fått nypa mig i armen för att fatta att det e sant!!!

Jag ville verkligen inte ta reda på om det var en kille eller tjej för att jag har under hela graviditeten känt att det spelar verkligen ingen roll huvudsaken att det kommer ut ett friskt barn! Man oroar sig galet mkt! Sen har jag sedan början varit helt säker på att vi skulle få en liten kille! Det har helt enkelt varit en kille för mig! Så när barnmorskan talade om att vi skulle få en tjej brast det! Innerst inne var det nog min högsta önskan utan att jag känt efter! Jag grät hysteriskt när vi träffade Madicken som satt och väntade i väntrummet! Och när hon såg mig gråta så började ju hon stor gråta! Jag ångrar att jag inte sa till stackarna som satt i väntrummet att det var glädjetårar! Men det fanns inget stopp! Lyckan var total :) 

 



Min mormor har virkat en filt att ha i buggan! Mormors ruta heter den och jag e så glad att hon e så påss pigg att hon kunde virka vår första babyfilt! :)

 

 

 

Redo!

Redo för kallare dagar!

På årets varmaste dag var jag på shoppen! Kom hem med vantar och en poncho som mamma sydde om lite! :) Nu blir det lunch med Madicken och mamma! Lite avslappnade girl talk innan morgondagens spännande dag! Boy or girl? <3

 

 


RSS 2.0