Hoppas=)



Imorgon hoppas jag att Sundsvall chockar mig med att dessa två hotties finns i butik=)



Dagens två favoriter=)

Innan jag drar till Gävle för dagens shopping får ni morgonens favoriter!


Max nya sommar shake med bär och grädde som topping=)




För oss som inte har tid att hålla på med inpackningar! Min nya Redken produkt! Spraya i torrt eller blött hår som skadats av värme från tex plattången=)



A match made in heaven=)

Finns inget fiinare par än min lillebror och hans Emma=)



Yes=)

Now Im a happy girl=)

Dagens tre timmar å en kvart långa besök hos Anna gjorde susen! Nu har jag gått mot ljusare tidare! Synd bara att blixten i kameran gör det gult för det är det inte! Det är prinsessan Madelene blont=)




Dagens fynd! En lång second hand klänning som jag kan ha när vi myser i hamnen i Antibes=)


Shoppat!

Dagens shopping kändes lite beige.. alltså det finns mkt fiint men inget äckligt snyggt! Fick tag i de små natti shortsen jag sett i Cosmopolitan, smink från body store och fyndade en strand skjorta på rean! Thats it! Jo köpte även en bh men gud vet vart jag hade hjärnan när jag köpte den typ 2 storleker för stor!?

Så nu har jag bara några inköp kvar för denna månad!

Ny kines mobil, guld klockan från Michael Kors som skulle passa perfekt till mina strand skor! Och inte att glömma mitt inbokade frisörbesök hos Anna på Onsdag morgon kl 09.00 för klippning å slingning.



Skjortan som passade väldigt bra till mina mini mini V.S shorts=)




Mina älsklings flipps=)


Fia med hutt!

Ut med singstar och in med Fia med hutt! Haha aldrig att jag kunde tro att ett sällskapsspel kunde vara så roligt! Trodde ett tag att Elle hade blivit galen=) Men nu måste jag också införskaffa ett=) Och idag märktes det klart och tydligt vem det var som förlorade för hon har inte stigit upp för dagen ännu!











Det e frågan!

Fia med hutt hos Elle och därefter Oscar open mind eller åka söderut imorgon? Fan vilket svårt val! Frågan är om jag klarar av att dricka så jag inte blir alltför bakis imorgon? Sen jag fyllde 25 har allt förändrats=( Men som jag känner mig just nu blir det ut och härja med Elli Pelli=) Vem kan motstå henne? Suck att jag inte köpte tunikan från Wera nu får det bli nån gammal trasa istället=(


Dagens inköp! Nya solisar=)



ÅÅ idag har äntligen favvo hatten vaknat upp från sitt ide! En gucci påse som den legat i sen Egypten resen i dec=)



Lill Prinsen=)


Madickens bäbis var ju ingen prinsessa utan en liten prins! Men vad gör väl det! Han kan väl ha ett fiint halsband för det=)

Till helgen kommer han på övernattningsparty hos mig och Mini! Mysigt! Madicken var så ledsen på han igår när han hade bitit henne i nästan sex på morgonen och några timmar senare när hon skulle platta håret sprang han runt hennes fötter så när hon väjde för honom klev hon i plattången som resulterade i ett varigt sår stort som en femma!


 






Bra Lördag=)

Kvällen började lika bra som den slutade! I garderoben hittade jag en oanvänd klänning med djup dragkedja fram som klipptes av till lite kortare topp! Hade en smal dag i lördags! =) Sen var jag över till Erik där han och D satt och drack!

Längsen jag hade så kul på Oscar! Visst det var kallt att sitta på uteserveringen men efter några härliga drinkar och snyggt sällskap var jag redo för att bege mig in till baren=) Trist att Elle uteblev men jag hade kul med killarna! Helt okomplicerat!=) Ska tjata med mig dem ut på lördag igen=)







Längtar=)

Läste nyss på nyheterna att filmstjärnorna är på plats i Cannes! Varför Maj? Varför inte i Juli när vi är på plats? Så vad gör jag?
Sitter i min nya VS bikini, dricker varannan vin varannan cider och speglar mig med jämna mellanrum! Håret fick ljusa slingor igår och äntligen efter en mörk och dyster vår ser det nu ljusare ut=) Ikväll blir det min premiär för i år på Oscars uteservering med ett skönt gäng! Dock utan bästa Elle=(


Croisetten i Cannes=)




Elle och Jag i saint tropez efter så många glas att man ser sne ut=)


På mitt kylskåp

sitter just nu bilden på min dröm klänning=) Ringde mamma i tisdags kväll och överraskade henne med att det är hon som har fått äran att sy den!=) Ska iväg senare och titta på ett tyg!=) Så som det ser ut just nu är det bara midsommar festen som saknas!




My Love!


Själv tycker jag att jag var super söt när jag var liten.. ljust hår och lagomt många söta skruv lockar! Plus att jag alltid var choklad brun på sommaren!




Nu tycker jag dock att Madicken och Lillebror är snyggast=)


Helgens!

Ingen wow helg direkt! Blev hemma i stan! Köpte en klänning i lördags för att dansa mig svettig i! Men min dans partner var inte helt kry! Så det blev Robinsson lördag som jag även hade tänkt att söka till här i veckan!

Ganska så trist helg som även bestod av en nära krock i lördags, gardin byte i söndags! Å vad fan hände med tvätten? Å tills nu har jag suttit i telefon kö i stort sett hela kvällen! Sjuk upplysningen, nu är det jag som inte känner mig kry och vissa i min närhet är oroliga!







Klädd för att köra motorväg! Min absoluta favvo väg!





Tredje gången gillt på en månad!



Jo just det tvättade en bil på Ds firma.. för en okänd summa!=)


Besviken=(

Var på visningen av lägenheten vi var intresserade av! Istället för ett wow blev det en stort suck..  Kände mig kvävd där inne så liten var den! Trodde den skulle vara stor och ljuvlig. Sen när jag insåg att det fanns 4 smala skåp totalt att förvara kläder och annat i var jag i chock! Och eftersom det var vindsvåningen så var det snetak så där får jag knappt in en byrå! Inte ok! Ettan med egen igång som hörde till var nästan fiinare än lägenheten=( Så vi får fortsätta leta för tanken är att jag ska ha ett rum över att göra om till min closet med en rosa divan i mittan av rummet där jag kan ligga och glo på mina förbrukade pengar!

Dagens inköp, ett linne att ha på sig på visningen.. suck onödigt!


 








Update!

Gårdagen: Bestod till stor del av mensvärkarna från helvetet! Men inget att klaga över! Efter x antal painkillers var det mysigt att ligga nerbäddad framför tvn hela kvällen=)

Dagens: Tack männen i 30 års åldern som avslutar med.. Hej då prinsessan=) Mer av såna kommentarer tack!

Kommande helgen: Åka till D s stuga i Bergafjärden eller sömnlöshet i stan? Eftersom att Elle ska bli golfproffs under helgen så hoppas jag på fiint väder så jag kan sola när D kör cross! Men känner jag Elle så är det svingen på dansgolvet på Oscar hon över helst på=)

Just nu: Tvätten är hängd, syster är på väg hem från sthlm, D sitter i telefonen med olika corvette ägare, lägg på så jag får ut och övningsköra i mina nya skor! Herregud i den här takten är mitt körkort längre bort än solbrännan!






Fatta beslut!

Har alltid känt mig trygg i min lägehet, alltid trott att bättre än så här kan jag inte bo! Men efter en helg med krossade fönster i entren och sömnlöshet har jag äntligen fattat beslutet att nu är det dags för nåt nytt! Så nu är jag på jakt efter att köpa en trea så jag kan inreda sovrummet som blir över till en klädkammare! Redan imorgon ska jag ringa för visning på en=) Självklart i stan! Känns spännande=)


Idag har jag shoppat skor och en klänning! Men innan den invigs måste mamma sätta saxen i den=)




Första maj tillbringade jag på mittsverige! Härligt bakis och dålig i magen!














Första Maj!=)

Shit besvikelsen var total imorse när jag insåg att det inte var 1:a maj tåget som väckt mig! Första gången på flera år! =) Så efter frukosten på Mc donalds blev jag tvungen att åka hem igen för att kolla om de var på väg! Men icke! Så när vi plockade upp Erik för att bege oss mot mittsverige banan såg jag dem maschera Storgatan fram! Alltså de har bytt rutt! Hallelulja=)

 
Publiken på Oscar igår var inte annat än väldigt 18! Men jag hade kul me Elle och Nikki ändå=)


 












RSS 2.0