Perfekt!

 

Det här linnet e perfekt att ha under kavajer & koftor! Klickade hem två, ett till mig å ett till Madicken!

 

 

 

 


Lite nytt!

Älskar mitt nya stela guld armband =)

 

Den här helgen har gått i ilfart! Nya fransar och lunch med Elle i fredags! Middag med hela la family i lördags och idag har jag rensat och städat! Nästa vecka ser också ut att bli rolig! Nya naglar och en ny hårfärg e inbokat, och på lördag har jag och Madicken bjudit in till fest!

 

 


Svanisen :)

Tycker så mycket om min svanduns tröja! Så pass mkt att jag matchar den till både kjol å täckbyxor! :)


Skulle egentligen följa med Madicken på Invito ikväll men jag glänser i soffan istället :)

 

 


I lördags!

 

I lördags var jag bjuden på Tess cocktail party! Å det var som förväntat super trevligt och super fab =) Synd bara att det inte var många som hade hittat vägen till Oscar denna kväll =(

 

Men om två veckor är det jag och Madicken som bjuder in tjejerna till fest och då hoppas jag att alla är ute =)

 

 


Vilken vecka!

Wow vilken vecka! Den här veckan slår alla rekord! Igår var jag med om något jag hoppades att jag skulle slippa uppleva! Man tror sig veta hur man ska reagera i en hotfull situation men tro mig man har ingen aning om hur man reagerar förrän det händer! Tur att man har arbetskamrater, vänner och familj att prata med! Å imorgon ska jag luncha med Elle på stan så nu känns det bra! Å nästa helg fyller jag och Madicken år! Kul!
 
 
 
 
 

Helgen!

Så här har det sett ut på min instagram ihelgen! Shopping, skoter tur med korv grillning och Tess cocktail party!!! En super helg helt enkelt :)

 

 

Helgens tips blir Diors BUS! Shit vilka ben jag fick =)

 


Blackberry!

I onsdags kom min nya telly! Sen min iPhone gick i golvet på juldagen har jag haft ett liv! Jag var helt galet besatt av att surfa runt på allt å inget hela tiden! Hann inte mer än att lägga ifrån mig den så var jag där å uppdaterade mig igen! Nä ingen mer iPhone på ett tag! Kan ju ha apparna på paddan så då köpte jag mig ett litet svart bär :) mkt nöjd! Jag kan ringa, svara å sms! Riktiga knappar åå det är lyx när man har långa naglar! Den får plats i handen å jag slipper känna att jag går runt å bär på en glasvas!


Nu blir det shopping med mami!!! 

 


Net a porter!

När jag gick ut från vårdcentralen ringde bästa Dennis å sa att budkillen skulle vänta på mig i stan så jag kunde ta emot mitt paket! Bra service ;)


Å ja visst satt den som ett smäck! Min nya kjol från Helmut Lang :)

Nu ska jag snart iväg på Frans påfyllning å sen blir det soff häng! Doktorn tyckte att jag behövde vila å äta gott! Inte mig emot! :)

 

 


Fjädrar!

Fjäder tröjan är en ny favorit!
 
 
 
 
 

Mitt 2012!

 Jag har haft ett toppen år! Fått vara och må bra med familj och vänner!
 
Årets bästa köp? Tror det är mina Peak täckbyxor! Om jag håller vikten kan jag ha dem i en evighet =)
Bästa dagen? Var när jag och Dennis mötte upp Elle och Niklas på franska rivieran och gick ut och åt hummer och myste barfota i sanden på restaurangen! Bästa partykvällen var självklart när jag var med Dennis, lillebror och Emma på SHM! Årets upplevelse var bilresan genom Alperna! Från Sverige till Schweiz till Milano i Italien till franska rivieran, Monaco, Cannes & vackra Antibes! Obeskrivligt vackert! Zermatt i Schweiz borde allla få uppleva! Galnaste grejen jag gjorde 2012 var nog fallskärmshoppet i Schweiz! Lyckligaste stunden var när jag fick samtalet att Mini var frisk!
 
Jag kan fortsätta i en evighet men jag har ett kalas från gårdagen att städa ihop! =) 
 
 
 
 
 

Nytt år!

Nytt år nya möjligheter! Hoppas detta år blir lika bra! Jag har lovat mig själv att jag ska försöka slappna av mer! Bli bättre på att ta dagen som den kommer å låta den dagen vara just som den är!


Så nu börjar jag 2013 med ett besök på net a porter! Har hittat en kjol som skulle passa på min 29:onde födelsedag!

 

 


Mini!

Så här fin var lilla Mini igår :)

 

 


RSS 2.0