Sista april?

Börjar känna mig för gammal för att fira sista april men det får gå ändå!=) Hej alla student fester! Kan fan inte förstå varför alla ute ställen i svall kör student fest ikväll? Vad tjänar de på det? En massa fyllisar som inte ens köper en öl i baren? Men det är Ok har inte så höga förväntningar för kvällen! Så nu sitter jag och väntar in mina gäster efter en god grill middag hos mina päron=)


Valborg 2007 jag och Elle var tydligen på Kåren!




Från i lördags!











Jag avis?

Det e sällan det händer men idag när syster skulle hämta upp mig och jag fick syn på hennes lilla YSL som hon fyndat på second hand blev jag trött, mkt trött=) Sen när hon sa.. Nä du får den inte blev jag grinig, men nu har jag glömt den och gått vidare med att fundera vad jag ska ha mig på festen imorgon?








Cheap and Chic!

Mina snyggaste jeans just nu är helt klart dessa lite kortare älsklingar från Cubus! Alltid trevligt när man hittar nåt för en liten billigare summa=) Vissa säger att jag handlar mkt, men det är väl inga problem när man hittar jeans för 299!=)


 





Funderingar om en ny parfym? Köp nya Escada på Åhlens så får ni en sån här trevlig strandväska! Så tack syster för att du köpte ny parfym och fick en present till mig på köpet=)




Å här skymtas min nya vita lilla volang klänning! Synd bara att det inte blev så många timmar den satt på! Låg nerbäddad redan halv två=( Det viktigaste är ändå att jag fick med mig jackan hem hel och ren=)



Madicken flyttar in!

Fast bara över helgen and I love it=) Nu ska vi snart göra oss iordning för att åka på grill fest hos mamma och pappa och efter blir det festen hos Elle=)













En fredag på stan=)

Lunchat med Elle idag! Solen sken så suktan efter nya brillor var värre än vanligt! =) Å vad passande att ögat hade gömt undan alla så tråkiga läsglasögon och fyllt hela butiken me solisar=) Elle chockade den stiliga mannen i röda jeans och blazer med sin sköna kommentar... de glider så lätt på! Klart det var ett par Gucci hon pratade om! Själv kommer jag glida runt i ett par Carrera i år=)

Sedan blev det shopping med lillebror! Present till Emma och klänning till mig=) Joo just det köpte ett par skor också! Imorgon är det besök hos frisören Anna som är prio ett, sen ska VS bikinin invigas på min terass, å efter drar jag och brännan ner till festen som startar hos Elle och avslutas på Oscar!




Äntligen..

är Rivierans skönaste blondin hemma=) Miss Elle! Long time no see eftersom hon åkte till frankrike innan jag kom hem! Så ikväll har vi fikat på Waynes och smidit helgens heta planer=) Verkar bli en galen helg=)

Lunch på fredag, Hämta en prinsessa på fredagkväll, frisören kl nio på lördag och avslutar med en utgång=) Längesen mina spiror snubblade runt i svalls natten=)


Snygg bränna och en väska to die for! Det är bästa Elle det=)



Har badat och kammat luggen på bäbis=)





Köpt Gant jeans med bedrövlig passform som ska bli ett par korta shorts=)



Bytt gardiner och är inte helt nöjd, ska köpa ett par vita på indiska i veckan istället=)


Mixed från NY!


Inne på damernas på Waldorf=)






Mina fötter klarade inte av en kvälls promenad så D hyrde en limo så jag fick åka runt istället=)









Jag vid finlands bordet! Förstod inte så mkt direkt men det viktigaste.. skål=)





Det här var en kul middag! Efter drog vi till en nattklubb i en skrapa och efter det limo till en jazz klubb i Soho!











Grym mat på Benihanas!














Shoppat!

Fanns inte så mkt i xs så efter Blomingdales och Macys fann jag den på Burberry på 5 th ave=) 5000 kr! Men det var den värd=) Älskar den! Så nu har jag fem quiltade jackor! Men de andra ska rensas bort!=)






För att den var rosa=) Gillar armbandet mer=)



Så snygga strandskor! Inga Hm skor hos mig inte=) Plus en vit tunika och mina nya bikinitrosor från V.S! Verkar bli en grym sommar igen=)








Grym läppglans och överdelen har ett stort guld spänne bak=) Från V.S så klart!



Mitt billigaste köp! Billigare än läppglansen!=)



Ett litet urval av vad jag har handlat! Ni får se resten av bilderna från NY sen nu ska jag hämta min lilla pälskling som jag saknat så!=)

Hemma igen!

Shit vilken fantantisk resa jag har varit på=) Var det inte champagne luncher så var det limo åkning runt klubbarna på Manhattan=) 500 kort och x antal tusen senare sitter jag nu hemma i fin rummet igen utan min resväska! Men som tur är kommer den nog med en taxi ikväll=) Så här kommer ett litet urval tills resväskan kommer!

Hade bestämt att jag skulle köpa en ny väska men det blev min dröm jacka från Burberry istället=)




Efter fyra kassar från V.S trodde jag att jag var klar men icke=) Det blev fem=) Har även shoppat två par skor bland annat ett par från Michael Kors! En klänning, blus och en ipod! Men de plus den andra kameran är kvar i väskan på Arlanda=(







Bodde super lyxigt mitt emot Waldorf Astoria som vi tillbringade första kvällen på=)








Var på VIP/press visningen på NY motor show! Där bjöds det på mkt gott att dricka=)












3 gator från hotellet låg de upprade=) Å alla med minst fyra våningar!








Åkte på en super trevlig båt tur med tre rätters och en hel del vin!


















Myste till det i Central Park








Det som hände när solen gått ner i The City får ni se när väskan anländer=)

Hejdå Sverige, hello New York!

Nu har princess åkt och om några timmar är det min tur=) Nästa gång vi ses är jag i The City=)


Bäbis reste med stil=)


Inte många timmar kvar nu..

åå jag känner mig trött och klorna gör packning och städning inte lättare! Skulle föra över pengar på telefon banken men fick bryta tre ggr för jag missade nian hela tiden! Om en timme ska jag hem till mamma och pappa på påskmiddag! Alla ska dit, Emma Madicken Stefan Dennis och Dennis! Å jag ska få påskägg=)

Ringde mamma igår! Å när jag frågade henne om hon tittade på expedition robinsson så visste hon direkt vad jag ville! Å svarade: Nää du får inte låna mitt breda guldhalsband! Visste att du skulle fråga sa hon och avslutade, det är fiint som Mika har med pärlhalsband och guldhalsband! Men du får lova att du inte tappar det=) Tacka mami=)


Var på belle visage och fixade naglarna=) När jag kommer hem ska jag och sis dit och boka tid för nåt ännu roligare=)






Svårt för mig att gå förbi en affär utan att handla nåt! Dagens inköp blev därför en lila kudde och en aftonväska med kedja som man kan ha kort och axel långt=)





 

Stressad Angelica!

Är super stressad far runt som en dåre i lägenheten och plockar det som ska packas! Visserligen går det ganska bra eftersom jag lämnat bort alla blusar, klänningar och skjortor på tvätt så de är strykna å fint vikna. Men det är inte bara jag som ska resa bort utan min lilla prinsessa ska åka till sin farmor! ÅÅ då måste hon vara i fin form så klor ska klippas, päls ska borstas!


Hade packat sex par skor, men det gick inte så det var bara att göra om och göra rätt! Fyra par duger. Mitt första köp är nog till 99% ett par beiga skor!



Mitt nya kropps smör luktar mango persika! Jag känner mig som en len frukt=)




Imorgon kl 10 har jag tid hos vicke vire!



Man måste ha med sig val möjligheter så man inte står där naken!



Är lite sur på mig själv att jag inte har tagit tag i vinterkläderna som hänger och ligger lite varstans i röran! Men imorgon är hemmet strålande igen=)


=)

Har slingat håret idag och jag har ett brett leende på läpparna ikväll! Blev över förväntan=) Yttligare ett steg närmare mitt riktiga jag=) Måste firas!


 

Nån som tittar på Talang 2009 just nu??? Jag och kändisagenten Johan Pråmell som sitter i juryn har en gång suttit i ett rum.. bara vi två och haft en ganska så rolig disskusion kring skönhetesoperationer! Haha har nog aldrig skrattat så mkt när jag skulle återberätta storyn för Elle på vägen hem från Sthlm=)





åå ni som har storlek 39 borde gå ut på Ellos.se och beställa dessa direkt, själv får jag leta efter dem i svart nästa vecka=) Äckligt snygga!


Bild: Ellos.se

In the box=)

Min syster känner mig väl=) I paketet jag fick igår låg tröjan som jag var och tittade på för en vecka sen men var för snål för att köpa! (Eller håller jag kanske på att bli ekonomisk?) Så tack världens bästa syster den är jätte mysig!

Onödig info.. men idag har jag haft värk i högra armhålan, är det vanligt? Alla jag har frågat har aldrig haft det!

Nu är det dags för skönhets sömnen så jag ser ok ut till lunch dejten imorgon=)








Present!


Hade en lång dag på jobbet att se fram emot idag.. först ett pass på sex timmar sen möte! Hann jobba tio minuter sen stod mina syskon där! Med ett paket till mig=) Nåt fint jag kunde ha på planet sa det att det var! Har inte öppnat det än för jag tycker att paketet är så fiint att titta på! Hade det varit för ett år sen hade jag slitit upp det innan de ens hade överräckt det! Ska öppna det imorgon när jag vaknar!=) Finns det bättre än syskon som man älskar att vara med! Mindre än en vecka kvar till shopping nu=)





RSS 2.0