Hur snällt?

Jag nämnde att jag gärna skulle vilja ha en foundation från MUS i färgen Olive å idag hade Madde varit och köpt en till mig! <3

 

Å förra veckan nämnde jag på jobbet att jag gärna skulle vilja ha plankor som man gör plankstek på så idag låg det 2 st till mig i fikarummet!

 

 

Jag får börja önska tyst!

 

 


Söndagens!

Idag har jag åkt många många mil för att besöka en loppis/antik affär!

 

Men herregud vad det var värt det! Jag hittade en stol! Med stort S! Den kommer att bli superfin när mamma är klar med den! Så när jag var tillbaka i stan sprang jag ner på Ohlsons tyger som har de mest fantastiska tygerna och hittade ett vitt hårigt tyg! Ja ni får helt enkelt se när den är klar!

 

Dagens i kjol!

 


Skapar ordning!

Jag har städar söndag här hemma!

 

Å det märks att man handlar mycket när man har kläder överallt! Idag har jag varit och handlat nödvändiga saker! Så nu väntar jag på att Emma ska knacka på så vi kan gå ner i källaren! Vilka super förvarings "påsar" jag köpte på Ikea! Får plats med 3 jackor/västar/pälsar i varje! Toppen!

 

 

Till veckan ska vi titta på ett hus! Vi gjorde en Zlatan genom att ringa på ett hus som inte var till salu men han ville ha mer än vad huset var ute för när det var tillsalu i somras så nu har jag släppt stadsbacken och har insett att vi får hitta ett hus i någon annan backe!

 

 

Gammal bild! Å högen har tyvärr växt sen dess..


Super sköna!

Typ så här ser mina nya sköna mjuka byxor ut!

 

Hur jag än beter mig så går det inte att få med hur de ser ut på riktigt! Men strunt samma för nu blir det fredags mys!

 

Super mysiga att ha till och från!

 

 

 


One teaspoon!

Total lycka när jag fick tag i mina dröm shorts!

 

Madicken kunde inte förstå varför jag var helt uppe i det blå men herregud detta är vad jag kallar perfektion!

 

Har även hunnit med en laserbehandling idag! Idag fick jag prova den nya lasermaskinen så det ska bli spännande att se resultatet! =)

 

 

 

 


Blandat!

 

Lite blandat från min telly =)

 

 


Påfyllning!

Förra fredagen köpte jag mig en "ultralight" mini dunjacka från Boomerang!

 

Idag shoppade jag lite annat som jag behövde! Förutom den galet fina vit, orange blusen som är så mjuk och härligt vid nertill så fick Mini en ny kudde till hall stolen, behövde 2 ramar men köpte fem att fylla med fina kort å avslutade med att köpa nytt att ha under mina kläder =)

 

Men nu blir det fredagsmys!


 

 


Fin sko!

 

Den här skon fick jag när jag fyllde år! Den har stått på kakelugnen sen dess men idag har den fått byta plats till skrivbordet istället! Jag tycker att den är så fin!

 

Imorgon ska jag ut på  en liten city runda och då ska jag kika om den andra modellen finns kvar för jag vill ha den också!

 

 

 


<3 Dag!

 

Idag var det inte bara alla <3 dag utan det var även min pappas födelsedag!

 

 

Vi var hem till mamma och pappa på middag och inte helt otippat hade jag köpt en svart quiltad jacka till pappa! Jag har ju som många vet en galet stark dragning till quiltade jackor då jag har tappat räkningen på hur många jag själv har =)

 

Min pappa gillar hårda paket men av mig får han alltid mjuka medans

han alltid får hårda paket av min syster!

 

 

 


Sockersöta!

 

 

Färgen på mina naglar är verkligen sockersöt! Jag fick lacket i present av Emma och färgen heter my adress is Hollywood=)


Nu ska jag sminka till mig och göra mig klar för att sedan åka hem till mina päron på middag!





Snygg rygg!

 

 

129+50=179 kr! Det är vad min nya friskis outfit kostade!

 

Självklart drar jag en college tröja över! =)

 

 


I Lördags!

 

I lördags var jag ut å det fick jag sota för igår!

 

Jag mår för det mesta kanon dagen efter men igår hade jag nog den värsta bakisdagen ever, lite utav en nära döden upplevelse! Jag kunde inte släppa blicken från pricken! Å jag vet svaret på det! Shots går tamejtusan inte att dricka alltså!

 

Men kul att Elin A med vän kom till Emma så vi kunde snacka lite skit och dricka lite vin! Minus att Elle inte var med =( Men nästa utgång gör jag alla rätt! Det vill säga att Elle är med, att jag håller mig till en och samma dryck hela kvällen och att jag har inhandlat något nytt att sätta på mig så det inte blir som i lördags när jag bytte om ca 25 gånger!

 

 

 


Fredag!

 

 

Idag har jag fikat två gånger med mamma! Först på Eclair och sedan på Charm! Alltså blev det en heldag bland galgarna!

 

Å jag blir tokig på mig själv! Jag kan bara inte låta bli att klämma och ta på allt! Jag kallar mina timmar i affärerna för terapi! Fast jag egentligen skulle behöva gå till någon som kan strypa syret till min shopping nerv!

 


Idag var jag klädd ungefär som vanligt! Blus second hand, byxor HM, armband & väska Mulberry, halsband Dyrberg Kern, klocka casio, en blå Busnel kofta över och mina nya E & K boots!

 


Snart helg!

 

Idag blir det jobb men fredag lördag och söndag är jag fri!

 

Jag ska på fest på lördag! Så imorgon ska jag ge mig ut på jakt efter något fint att ha på mig på lördag! Jag hoppas även att vi har bokat sommarens resa innan helgen är slut! Behöver nåt att se fram emot! Jag vet vart vi ska men frågan är vilka som vilja följa!

 

 


Update!

 

Jag lever men jag har haft lika fullt upp som vanligt!

 

Igår var jag på friskis igen! Å eftersom att vissa inte tror på att jag verkligen försöker så fick Elin ta en bild som jag kunde mmsa =) Dock tänkte jag ställa in då jag packat väskan 06.30 på morgonen och när jag bytte om på jobbet så ser jag att jag hade glömt min vita tröja så jag fick ta rött å rött å rosa! Elin sa att jag såg ut som en stoppkon och jag lyste verkligen upp gymmet! Vilket jag helst inte gör då jag inte vill att någon ska lägga märke till mig när jag joggar på bandet =)

 

 

 


Helgen!

Min mamma har fyllt år i helgen!

 

Så igår körde vi en mys middag framför öppna spisen ute i Bergafjärden. Idag hade pappa lånat en relax i stan där vi satt och drack vin och åt snacksbricka och fikade tårta! Några bubblade och bastade! Vi avslutade med en middag på stan!

 

 

Största tacken till bästa ELLE som fixade den här bilden till mig som jag lämnade in på gallerix där dem gjorde en stor tavla på en duk som dem hade spänt runt en träram!

 

 

Jag hade målat å klippt och klistrat! Jag gör gärna mina egna kort å slår alltid in mina presenter själv! Hur fin blev inte denna presentbox där vi hade lagt grattiskorten!



E & K

 

Mina nya boots! Svenska ekologiska skinn skor!

 

 

Jag har inte använt dem än men ändå känner jag att dessa kan komma att bli mina nya favoriter!

 

 

 


Today!

 

En dagens i farten! Så här såg jag ut när jag träffade upp pappa för en kaffe och lite planering!

 

 

Idag är jag som alla andra fredagar ledig men jag har fullt upp ändå! Fixar inför ett kalas på söndag och skriver inköpslista för en middag imorgon kväll!

 

 

Sorels på fötterna, byxor lee bonnie, blus secondhand, kofta Busnel, väska Mulberry, Klocka Omega, och älskade pälsvästen!

 

 


Beige!

Mitt beige blonda hår fixar jag med hjälp av en färgbomb i tub format!

 

 

 

 


Onsdag!

Jag ser ut som Edward i twilight. Något har hänt, jag är så blod röd man bara kan bli i hela ögat och det är allt annat än roligt just nu!

 

Så igår gick först ner till frissan utan smink. Det blev bra! Blond beige som jag var förut fast jag har klippt mig kort. Sen hämtade mamma mig i stan å så for vi ut till Birsta utan smink. Vägrade prova ett enda plagg då jag kände mig förjävlig men så fick jag super service på Scorett och blev ett par skor rikare! Så då blev jag på lite bättre humör! Å inatt kommer Dennis hem så då blir jag ännu gladare!

 


Lite dyrare men så jävla mycket snyggare =)



RSS 2.0