Nytt!

 Jag fick tag i Zara skorna med guldnitarna! =) Inte dem skönaste men dem e så fina att bara titta på!
 
 
Nu vidare mot Rivieran! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finaste!

 
 Min finaste T-shirt som jag köpte i Schweiz! Den riktigt glimmar ute och kräver knappast något halsband till!  
 
 
Idag har jag shoppat i ett stekhett Milano <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zermatt del 2

 Wiho vilken dag!
 
Zermatt bjöd på 32 grader idag tills vi åkte upp på toppen och helt plötsligt behövde dubbla jackor! Jag mådde sjukt dåligt på vägen upp till toppen och inte blev det bättre av att det dröjde till fjärde försöket innan jag kom iväg på grund av dem hårda vindarna! Så typiskt för Dennis e inte alls höjdrädd å kom iväg på första försöket! Men så fort jag tagit det sista steget och flög iväg var det underbart! Utsiken över Matterhorn var amazing! Det tog ca 25 minuter att åka ner och det var dem bästa minuterna på länge! =)
 
 
Men nu har jag packat ner gympaskorna och tightsen för imorgon åker klänningarna och klackarna fram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zermatt del 1

Hej från Hälsoresan!
 
 
Den här resan kunde inte ha fått en bättre start än så här! Trots att det tog 200 mil, två färjor, lasta bilen på ett tåg genom ett berg, lämna bilen och ta tåget sista biten (bilförbud i hela stan) så skulle jag göra det igen igen och igen! Jag älskar allt här! Så vackert å rogivande!
 
 
På lördag går resan vidare till Milano! Vad jag har shoppat so far? Lätt min dyraste tshirt hitills! Har hittat dem finaste moonbootsen från Moncler men de får vänta för istället ska jag hoppa från Kleine Matterhorn på Matterhorn glacier idag 11.30! Haha Bananas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semester!

 
Igår firade vi att semestern äntligen är kommen med en utgång på Oscar!
 
 
Nästa gång vi ses är jag i Schweiz =)
 
 

Rivigt!

Dagens fynd blev en hårig clutch från Lindex å ett par vita bikini trosor som e bra att ha i resväskan om man hittar nån rolig tunika efter resvägen!
 
Dagens bästa händelse var när Emma knackade på och höll upp den här underbara långklänningen som hon hade rotat fram ur lådan! 
 
 
 Samma som Isabel Adrian! 

Snart!

 
Sista veckan med tjocktröja för nästa söndag går jag på semester!
 
Väntan har känts som en evighet men nu är det änligen dags för en härlig resa! Så den här veckan e fullsmockad varenda lediga timme! Bara packningen gör mig virrigare än vanligt! Jag behöver både skidkläder, partykläder, bikinis och mys kläder! Sen har jag en massa inbokat! Middag imorgon, nagelförlängning på tisdag och därefter fika med Elle, hälsa på mormor på torsdag, ögonfransförlängning på fredag, lämna Mitt lilla hjärta hos bästa pälsvakten Inger, träffa min familj, ja å så ska jag väl peela kroppen och vaxa benen. Ja det är mycket att ha koll på nu för jag ska jobba exakt hela veckan! =)
 
 
igår kväll tog jag iallafall med syster ut på en liten cruising tur!
 
 
 
 
 

Så vacker!

Idag fick jag äntligen provköra Subaru s nya BRZ! Lycka när jag satte ner rumpan på sätet! Som gjord för mig!  Jag har tjatat länge om att jag vill ha en mindre bil å nu när jag har provat den här vet jag att det är den jag vill ha! Så slutar jag att shoppa så kan jag nog ha råd med en! =) Men inga förhastade slutsatser först vill jag klämma på Mulberry Lily på semestern i Milano! Kan jag säga nej till den är jag nog mogen att köpa mig en bil! =) 
 
 
 
 
 
 

Kärlek!

 
Idag har varit den tuffaste dagen på länge.. Men tillsammans klarar vi allt! Älskar min familj! =)
 
Ikväll blir det vin och myskväll hemma på Köpmangatan! Längtar!
 
 
 
 

Tips!

Veckans tips är dessa örhängen från H&M som jag fick av min syster! Å det bästa nude färgade läppstift jag provat hitills signerat Maria Montazami för Make up store! Å är det någon som kan läppstift så är det väl hon ;)
 
 
 
 
 
 
 

Helgen!

 Herre min skapare vad trött jag är! Men kul var det! Dock märks det att man inte är under 25 längre när man måste stanna i sängen tills partysminket ska på igen! Nu blir det två lugna veckor för om prick 14 dagar och 30 minuter är det semester!!!
 
 
 
 Jag hade ingen kamera med mig på hela helgen så this is it! Men jag kan säga att den har helgen har innehållit allt från tjejsnack, efterfest, backstage på våningen,gamla vänner,nya vänner, vin i mängder och ett välanvänt leg!
 
 
 
 

Uppladdning!

 
Jag ska bara är nog den mening jag använder allra mest! Idag skulle jag bara köpa lösögonfransar! Men nu har jag fransar och B.U.S servetter så jag kan rocka på gatufesten!
 
 
 
Jag är sämst på sotade ögon men denna trippel skugga från Dior tror jag kan hjälpa mig på traven! Köpte även Lumenes primer som jag har hört gott om och tänkte testa!
 
 

Söndagssysslor!

Varje söndag är det städdag här hemma!
 
Men jag började redan igår med att tvätta gardinerna i sovrummet så idag fick jag in storstegen så jag kunde hänga upp dem igen! Har även haft lillen i koppel träning! Hon är ju en innekatt men när det måste vädras in frisk luft brukar jag stänga in henne på badrummet men från och med idag får hon sitta i koppel istället! Ville verkligen se att hon inte kunde ta sig ur tvångströjan och jag tror att hennes nya koppel som ser ut som en tshirt e ett super koppel! Vi avslutade dagen med en middag ute i Galtström!
 
 
 

RSS 2.0