Update!

Har fullt upp men det tar sig!
 
 
Idag har dem monterat mina Zara bord och den nya sängen till vårt sovrum! Kristallkronan hänger i lillans rum och lampan jag hade beställt från Rummet har kommit! Imorgon e en ny dag och en dag närmare inflytt! Jag hjälper till med det lilla jag kan! Men mest är jag ute och shoppar eller sitter på golvet och tittar på =)
 
 
 
 
 

Happy!

 
Tillbringade min förmiddag hos Dorion på Salong Barock! Jag e galet nöjd med min nya ombre och nyfixade bryn =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insta!

Jag har inte tiden att uppdatera både blogg och insta!
 
Idag är det 14 dagar kvar tills vi bor på Haga och 43 dagar kvar tills vår lilla baby är beräknad! <3 Herregud! Och jag har massor att göra! 
 
 
 
Så här kommer mina senaste insta bilder! =)
 
 
 
 
 
 



Dagens!

idag har vi varit på vår första föräldragrupps träff! Och det var ju intressant!
 
Hade dock hoppats på fler par då jag hade sett framför mig att jag skulle hitta någon att conekta med där! Idag var ämnet förlossning! Det var ju spännande! Har anmält oss till förlossnings träning! Jag fattar inte att det är dags om mindre än sju veckor! =)
 
Jag känner mig smidigare och spänstigare än nånsin! Hon samarbetar bra vår lilla tjej! Förutom halsbränna har jag fortfarande inga gravid symptomer! Inga cravings, och inte en enda dag med illamående! Ont i ryggen efter jobbet kan jag ta! Jag har ju inte en enda sjukdag på dessa 34 veckor! =) 
 
 
Invigde mina Hunter moonboots idag! Så super skönt då jag gått i stövlar och boots hela graviditeten! 
 
 
 
 
 
 

Gånger 2!

Klickade hem två st genomskinliga bord från Zara Home igår! Lite kartell känsla! 
 
Ett på vardera sida av vår nya säng! Kommer bli fint med hängade lampor över och en massa tidningar ovanpå! =)
 
 
 
 
 
http://www.zarahome.com/
 
 

Bästa!

 
 
Att få en paus i alla inredningsval var mer än välbehövligt!
 
Årets tjejresa till Ullared kunde inte passa in bättre! Att få umgås med min älskade syster och mamma och Karin och bara vara var helt underbart! Om mindre än tre veckor ska vårat nya hem stå klart! Och det blir galet fint på Haga! Idag levererades vår nya säng! I tisdags kom lastbilen med vårat nya kök och badrummet är nästintill klart!
 
Nu ska jag klicka hem några saker från Zara Home! Har så galet mkt fint att visa er men så lite tid! Men snart slutar jag jobba!

 
 
 

Matchy!

Var ner på stan och köpte en present till Dennis igår!
 
En ryggsäck är precis vad han behöver när han ska ut i parken med lillan! Passade även på att köpa en Mini variant också så dem kan matcha =)
 
 
Nu ska jag packa resväskan! Reser bort imorgon bitti och är hemma igen på tisdag natt! =)
 
 
 
 
 
 

En till...

  
Hade tänt att rensa bort min pälssamling nu när jag ska flytta! Antar att det är mer praktiska jackor jag behöver fram över! Men så ramlade jag över den här igår när jag och Madicken hade vår second runda! Alldeles alldeles underbar! Dock får jag vänta till efter nyår då jag mest såg ut som Mamabear i den! 

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0