Lördag!

Min sambo överraskade mig med nya vinglas från Ittala och en gravidkudde idag när jag kom hem! Hur gulligt e det inte att han åker till babyproffsen och köper en myskudde till mig!

 

Herregud han är världens snällaste! 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 


Mysigt!

Trots att vi valde att vara hemma på semestern har det varit otroligt skönt!
 
Jag kände för det första att jag bara ville vila upp mig och ta dagen som den kom! Samt att vi hade lite att fixa och trixa med hemma som vi kanske inte har tid med framöver och som måste göras! Våra resor vi har gjort har varit magiska och herregud vilka vackra platser vi har besökt! Så inför vår livs största resa som börjar vid nyår har det varit skönt att ladda batterierna på hemmaplan med nära och kära!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgens!

I fredags var vi på middag i Haga! 
 
Jag hade på mig en klänning jag fått av mormor tillsammans med mina Isabel Marant sneakers, gucci solisar R.L jacka och väskfyndet jag gjorde för en ynka 20:a! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17!

Välkommen vecka 17 jag kunde inte må bättre än vad jag gör! =) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalashelg!

Ikväll e vi bortbjudna på middag! Och imorgon ska vi på 40 års kalas! Och på söndag e det familjemiddag i Juniskär! Vilken kalashelg!
 
Passar mig som just nu inte tänker på annat än vad blir det för mat!
 
Imorgon har jag bokat tid för Make på M.U.S och till mitt sminkade face ska jag ha min nya blus! Sparade 1000 kr när jag fyndade den på Rean! Den e given till en svart pennkjol imorgon! Om jag kommer i kjolen! =)
 
 
 
 
 
 
 

Insta!

Sista dagarna på Instagram!

 

Dagarna går så fort att jag inte hinner med! I förrgår fick vi hjälp med att hänga upp kristallkronan i sovrummet och dra om lite sladdar i finrummet. Fick även en en vit smart tv i sovrummet.. Livsfarligt! :) & så köpte jag en Moccamaster som är enligt mig den finaste kaffebryggaren :)


Ikväll ska vi på BBQ hos en vän till Dennis! Kul :)

 


På nyårsafton!

Om allt går som det ska kommer våran lilla kotte att födas på nyårsafton! =) Några veckor innan min 30 års dag!

 

Så japp jag har gått upp 5 kg, Mini ska bli storasyster, Madicken ska bli moster, Inger ska bli farmor, lillebror & Emma ska bli morbror och moster och mina päron ska till sin hysteriska lycka bli mormor & morfar, då jag och min finaste ska få en baby! :)

 

Japp babybulan syns! =) 

 


Tummen upp!

Tummen upp för mina nya skor, dem är ju riktigt sköna och fruktansvärt snygga! :)

 

 

 


RSS 2.0