Dåligt!

 

Dåligt med tid över för bloggen just nu!

 

Jag har bytt ut mina timmar framför datorn till tid på löpbandet på Friskis! Men den här veckan kan det bli bättre! På onsdag ska jag och syster firas och på fredag blir det en liten utgång! KUL!!!

 

Jag vill inte ha några muskler utan jag vill kunna komma i alla mina byxor igen!

 

 


Kommentarer
Postat av: Towe

Du har helt fel tänk när det gäller din träning!

2012-01-24 @ 11:02:23
Postat av: Agge

Det tror jag nog inte! Man känner väl sin kropp bäst själv? Jag har varit naturligt smal hela mitt liv fram tills efter 25.. Nu väger jag ca 5-7 kg mer än då! Jag har inför sommrarna sista åren blivit "normal smal" av att bara vara ute och gå och motionera!



Jag vill verkligen inte ha synliga muskler på armar och ben.. jag förstår väl att man behöver muskler i kroppen för att orka gå och röra sig vilket jag som alla andra har men jag vill verkligen inte ha några synliga muskler! En smal kropp tack! =)

2012-01-24 @ 13:17:13
URL: http://angelicasagge.blogg.se/
Postat av: Towe

Man känner absolut sin kropp bäst själv! Men av det du skrivit hittills så låter det som att du har ett kortsiktigt mål dvs. tappa X antal kilon på X antal veckor/månader och det är inte hälsosamt. Av att enbart powerwalka kommer du inte få ett hållbart resultat. Fettlagret kommer inte att minska eller försvinna om du inte lägger om din kost - konsten med det är att du förbränner mer än ditt dagliga matintag. Genom att gå kommer du heller inte att bli tight utan enbart sladdrig. Det du får en smal kropp av är muskler. Det finns två sorter av styrketräning. Upprepande övningar med lätta vikter eller tunga vikter för att öka volymen på musklerna. Och att inte variera sin träning tar kroppen extrem mycket stryk utav.

2012-01-24 @ 17:24:07
Postat av: Tobbe

Slappna av Angelica, själv sitter man i soffan, käkar minst en budapestbakelse i veckan, motionerar ingenting. Mår som en kung!

Det där med att röra sig är överskattat, kolla bara på brevbärarn.. måste ju vara pigg som hulken så mkt som han motionerar. Kaninerna hoppar och skuttar hela dagen, de lever i 5-7 år. Valen simmar hela dagarna men är stor som ett hus. Sköldpaddan har ju aldrig bråttom, och är väldigt slö men lever i 150 år! Så för faan sätt dig i soffan du med och slappna av! =) Obs! Sköldpaddor e inte feta de är söta!

2012-01-25 @ 03:07:41
Postat av: Anonym

Haha, varför skulle kroppen ta stryk av att enbart powerwalka? Jag sprang väldigt mkt en sommar och blev fast och inte alls sladdrig, nä ut o gå du! =)

2012-01-25 @ 20:10:16
Postat av: Towe

Att inte variera sin träning tar kroppen stryk av i längden pga. kroppen ställer in sig i ett visst förbränningsläge när man upprepar samma övning om och om igen. Sedan kan det slita på lederna att powerwalka då oftast syftet med walken är att förbränna så mycket som möjligt vilket är lustigt då du MAX förbränner 300 kalorier på att göra det oavsett hur långt du går. För att gå ner 1 kg krävs att du ska ha förbränt 7000 kalorier. När du säger att du blev fast av att springa så inbillar du dig att du blev det för det är bevisat att enda vägen till att få en tight kropp är genom styrketräning. Genom styrketräning ökar du den generella förbränningen (då muskler slår ut fett) och det krävs enorm proteinrik kost att bygga "synliga" muskler vilket är i princip omöjligt för en människa som tränar för nöjets skull!

2012-01-26 @ 13:08:45
Postat av: Agge

Det är ingen av mina blogg läsare som vill hjälpa mig att fixa en killer body? =)

2012-01-26 @ 15:04:09
URL: http://angelicasagge.blogg.se/
Postat av: Towe

Säger bara att du bör skaffa dig bättre kunskap om kroppen och dess funktion om du är seriös med din träning!

2012-01-26 @ 20:27:22
Postat av: Anonym

men herregud, jag vet väl om jag gick ner i vikt eller inte?!! konditionsträning är ju fettförbrännande!

2012-01-27 @ 10:41:46
Postat av: Towe

Du kan säkerligen gått ner i vikt men att vara tight och gå ner i vikt är två skilda saker! Och konditionsträning är fettförbrännande!

2012-01-27 @ 11:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0